Braintree

Kaj je Braintree?

Braintree je podjetje, specializirano za spletna in mobilna plačila za segment e-trgovine. Uporabnikom zagotavlja plačilne prehode in račune trgovcev. Braintree je oddelek priljubljene storitve PayPal.

Kako ga lahko uporabbljam?

Uporabite Braintree za spremljanje transakcij z vašega računa LiveAgent.

Prednosti

  • Preklic plačil
  • Vračilo plačil
  • Spremljajte nove transakcije ali nove stranke

Kako integrirati Braintree z LiveAgent

LiveAgent ima na voljo domačo integracijo Braintree. Če jo želite aktivirati, odprite nadzorno ploščo LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Sistem> Vtičniki. Na seznamu poiščite integracijo Braintree in kliknite na Aktiviraj.

Slika, ki prikazuje, kje najti vtičnik Braintree v konfiguraciji LiveAgent
Vtičnik Braintree

Ko je vtičnik aktiven, kliknite ikono Cog poleg stikala, da odprete konfiguracijo.

Slika, ki prikazuje konfiguracijo vtičnika Braintree
Konfiguracija vtičnika Braintree

V to okno boste morali vnesti ID trgovca, javni in zasebni ključ. Najdete jih v svojem Braintreeju, v razdelku Ključi in konfiguracija peskovnika.

Slika, ki prikazuje, kje v Braintreeju lahko najdete ID trgovca, javni in zasebni ključ
Tipke in konfiguracija

Vstavite podatke v polja in kliknite Shrani. Odprite kateri koli zahtevek in poiščite ikono Braintree. Vaša integracija je zdaj aktivna.

Braintree v LiveAgentu po aktivaciji in namestitvi vtičnika
Braintree je aktiven

Kako integrirati Braintree z LiveAgent prek Zapierja

Braintree in LiveAgent je mogoče povezati prek Zapierja. Če želite ustvariti integracijo Zapier, morate najprej imeti račun Zapier.

Ustvari ga tukaj. Če ga že imate, se preprosto prijavite in pojdite na stran za integracijo Braintree + LiveAgent v Zapierju.

Stran za integracijo LiveAgent in Braintree na Zapierju
LiveAgent + Braintree

Pomaknite se navzdol po strani, dokler ne vidite razdelka Povežite Braintree + LiveAgent v nekaj minutah. Tu lahko izberete sprožilec in akcijo. Premislite, kakšno integracijo želite, in izberite.

Kot primer smo izbrali Braintree, ki sproži Novo stranko z akcijo LiveAgent Dodaj novo stranko. Ko končate, kliknite modri gumb za nadaljevanje.

Braintree sproži akcijo Nova stranka in LiveAgent Dodaj novo stranko
Izbrani sprožilec in dejanje

Zdaj morate opraviti konfiguracijo sprožilca. Prijavite se v Braintree prek Zapierja in nadaljujte s preprostim postopkom.

Konfiguracija sprožilca Braintree na Zapierju
Konfiguracija sprožilca Braintree

Priporočamo, da sprožilec sprostite, ko končate, vendar lahko ta korak preskočite.

Test sprožilca Braintree na Zapierju
Preizkus sprožilca Braintree

Nadaljujte s konfiguriranjem akcije LiveAgent. Tako kot prej se prijavite v LiveAgent prek Zapierja in izpolnite polja v naslednjem koraku.

V polju za e-pošto izberite 1. E-pošta, tako kot na spodnji sliki. To bo zagotovilo, da bo e-poštni naslov dodan v LiveAgent vsakič, ko bo nova stranka v Braintree.

Preostala polja izpolnite po svojih željah ali kot je prikazano na spodnji sliki.

Konfiguracija dejanj LiveAgent s podatki v poljih na Zapierju
LiveAgent konfiguracija akcije

Opravite še zadnji test integracije.

Uspešen test integracije Braintree in LiveAgent
Integracija je zaključena

Tako, končali ste. Stranka bo vedno dodana, kadar bo v Braintree nova.

Zahvaljujoč uspešni integraciji z Braintree je bila v LiveAgent dodana stranka
Stranka je bila dodana v LiveAgent

Lahko se vrnete na spletno mesto in ustvarite več integracij.

Frequently asked questions

Kaj je Braintree integracijo?

Braintree je storitev Paypal. Integracija vam omogoča vračilo ali preklic plačil iz storitve LiveAgent z le nekaj kliki.

Kako Braintree integrirate z LiveAgent?

Prvi korak je, da se na nadzorni plošči LiveAgent pomaknete do Konfiguracije. Drugi korak je klik na Sistem - & gt; Vtičniki. Zadnji korak je iskanje Braintreeja in njegovo aktiviranje.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent ponuja pripomočke, prilagodljive jezikom ter brezplačen in ugodne načrte. Podpira 43 jezikov in je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University in pričnite z brezplačno različico. Preselite podatke iz HappyFoxa še danes.

Selitev LiveAgent je enostavna z enim od naših vnaprej vgrajenih vtičnikov. LiveAgent je na voljo v 43 različnih jezikih in podpira jezikovno prilagodljive pripomočke. LiveAgent ponuja večno brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Poslovite se od počasne, slabše programske opreme in pozdravite LiveAgent

Uporabniki so zelo zadovoljni s podpornim orodjem LiveAgent, saj ponuja dobro vrednost za denar, enostavno uporabo in odlično izvedbo podpore. Primerjava z drugimi podpornimi sistemi, kot so LiveZilla, Zopim, Zendesk in Freshdesk, kaže, da LiveAgent ponuja najboljše funkcije za ceno, vključno z mobilnimi funkcijami in možnostjo integracij. Uporabniki so tudi pohvalili odlično podporno ekipo in napreden nivo avtomatizacije. Prehod s Zendeska na LiveAgent je bil uspešen zaradi večje funkcionalnosti in bolj stabilne platforme, zlasti na mobilnih napravah.

Ali iz Pure Chata prehajate v LiveAgent? Naši agenti za podporo in tehnična ekipa vam bodo z veseljem pomagali pri hitrem in varnem prenosu vseh podatkov Vse brezplačno. Pišite nam že danes in se pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Pure Chat na LiveAgent?

LiveAgent je vrhunska rešitev za pomoč uporabnikom in vključuje 175 funkcij ter 40 integracij. Podpira 43 različnih prevodov in omogoča jezikovno prilagodljive pripomočke. Nudi izjemno podporo strankam 24 ur na dan in se prilagaja velikosti podjetja ter panogi. Obstajajo paketi, ki se prilegajo potrebam in velikostim različnih podjetij. Preizkusite LiveAgent.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je ocenjena kot najboljša programska oprema za SMB v letu 2020. Podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, uporabljajo LiveAgent za zagotavljanje svetovne podpore svojim strankam. Zahtevek za mala podjetja in podjetnike stane $15 / mesec, medtem ko je zahtevek+klepet primeren za mala, srednja in velika podjetja za $29 / mesec. Vse to je mogoče brez kreditne kartice.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico