ComMeeTT

Kaj je ComMeett?

ComMeeTT je platforma operaterja VoIP telefonije, ki jo je zasnovalo 20 izkušenih inženirjev iz sveta telekomunikacij v Franciji. Na voljo je kot bela oznaka operaterjem, ki želijo svojim strankam ponuditi vrhunsko kakovost telefonskih storitev in odzivnost podpore na visoki ravni.

ComMeeTT je bil zasnovan tako, da ustreza novim uporabam poslovne telefonije: mobilnost, delo na daljavo, storitve samodejnega sprejema, združevanja, preusmeritev klicev itd. Poleg tega konec omrežij PSTN/ISDN prisili podjetja v prilagajanje in jim daje priložnost za posodobitev.

ComMeeTT, ki je na voljo v oblaku, omogoča operaterjem, da integrirajo inovativno, intuitivno in učinkovito telefonsko ponudbo, ki jo je mogoče enostavno namestiti in prilagoditi v lastne ponudbe storitev. Podpira operaterje, ki želijo diverzificirati svojo ponudbo storitev, povečati zadovoljstvo strank ali osvojiti nove trge.

Celotno platformo so v celoti zasnovali naši strokovni inženirji, ki združujejo najboljše telekomunikacijske komponente v edinstvenem odprtokodnem razvoju, ki združuje varnost, zanesljivost, bogato funkcionalnost in tekoče administrativne vmesnike za operaterja in njegove stranke.

Ekipa ComMeeTT se odziva na potrebe svojih operaterjev po 24-urni pomoči.

Kako jo lahko uporabite?

LiveAgent in ComMeeTT sta zdaj partnerja, kar je olajšalo integracijo ComMeeTT kot kdaj koli prej. LiveAgent ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov za povezavo VoIP številke ComMeeTT z vašim klicnim centrom.

Če želite povezati ComMeeTT s klicnim centrom LiveAgent, se preprosto prijavite v svoj račun LiveAgent in sledite navodilom.

1. Prijavite se v vaš LiveAgent račun

2. Pojdite na Številke

LiveAgentova neposredna navigacija klicev 3

3. Poiščite ComMeeTT

Kako jo lahko uporabite? - App - Uploads - 2022 - 03 - Image 94.png

4. Kliknite na Dodaj

5. Vnesi zahtevane podatke za dostop

Kako jo lahko uporabite? - App - Uploads - 2022 - 03 - Image 95.png

Stroški integracije ComMeeTT:

Če imate naročnino na LiveAgent, je integracija brezplačna. Vendar ComMeett zaračunava svoje storitve, saj podjetje deluje ločeno.

Prednosti ComMeeTT

 • Stroškovno učinkovit
 • Izboljšan CX
 • dostop v Franciji
 • visoka zanesljivost

Bi radi izvedeli več o delovanju programske opreme klicnega centra? Oglejte si video spodaj.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free ComMeeTT integration!

Frequently asked questions

Kaj je ComMeeTT?

ComMeeTT je platforma operaterja VoIP telefonije, ki jo je oblikovalo 20 izkušenih inženirjev iz sveta telekomunikacij v Franciji. Na voljo je kot bela oznaka operaterjem, ki želijo svojim strankam ponuditi vrhunsko kakovost telefonskih storitev in odzivnost podpore na visoki ravni.

Koliko stane integracija ComMeeTT z LiveAgentom?

LiveAgent je sodeloval s ComMeeTT. Tako je integracija brezplačna. Vendar ne pozabite, da ComMeeTT svoje storitve zaračunava.

Kako lahko v LiveAgentu implementirate številko ComMeeTT VoIP?

Preprosto se pomaknite do Konfiguracije > Pokliči > Številke > ComMeeTT. Dodajte številko VoIP in jo takoj uporabite.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico