CommuniGate Pro

Kaj je CommuniGate Pro?

CommuniGate Pro je enoten komunikacijski strežnik nosilca, ki vključuje tudi razvojno platformo. Obstajajo API -ji za preverjanje pristnosti in različne pomožne aplikacije. Sistem temelji na internetnem protokolu in je napisan v jeziku C ++. CommuniGate Pro vključuje tudi agenta za prenos pošte z vmesnikom za spletno pošto, ki podpira POP3/IMAP in SMTP. Svojim uporabnikom omogoča napredno filtriranje pošte, možnost naročanja na več nabiralnikov ter podpira zaščito pred SPAM-om in protivirusno zaščito prek modulov.

Kako lahko uporabljate CommuniGate Pro?

CommuniGate Pro je idealna rešitev za razvijalce in podjetja, ki se osredotočajo na pristop “naredi sam”. Prav tako se izkaže za uporabnega s svojimi možnostmi SPAM in protivirusnimi programi, ki vas in vaše podjetje ščitijo pred neželenimi ali nevarnimi e -poštnimi sporočili. E -pošta CommuniGate Pro ponuja prilagodljivost vsem, ki jo potrebujejo, in se lahko integrira s sistemom za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Ravnanje z e -pošto s programom CommuniGate Pro je odlična rešitev za večino podjetij, ki morajo komunicirati po e -pošti s prilagodljivimi možnostmi. Podjetja, ki morajo obravnavati veliko število zahtev strank in jih učinkovito reševati, lahko uporabljajo LiveAgent, da osrečijo stranke.

Vstopnični sistem službe za pomoč uporabnikom vam lahko izjemno pomaga pri zagotavljanju kakršne koli podpore strankam. Služba za pomoč LiveAgent lahko zbere vso vašo e -poštno komunikacijo in jo spremeni v zahtevke, ki jih je mogoče enostavno organizirati in razdeliti med zastopnike za podporo strankam. Rešitev je v celoti predstavljena, zato se lahko vaš potek dela izboljša in vaše stranke postanejo zadovoljne.

Izboljšajte svoje vsakodnevne dejavnosti s funkcijami, ki se osredotočajo na produktivnost. Začnite organizirati zahtevke s filtri, oznakami in oddelki. Lahko tudi razdelite izdelane zahtevke, ki zahtevajo dodatno pozornost, in hitreje odgovorite z vnaprej pripravljenimi sporočili. Ste pripravljeni zaključiti dan? Nastavite delovni čas ali si vzemite odmor, ko je to potrebno.

E -pošta ni edina stvar, ki jo je mogoče integrirati. Nastavite klicni center in bazo znanja, ustvarite pripomoček za klepet v živo za svojo spletno stran ali povežite FacebookInstagramTwitter, in Viber.Vsak posamezen del komunikacije bo organiziran v vstopničnem sistemu, tako da ne boste izgubili miru in spremljali dogajanja.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti programa CommuniGate Pro?

 • Razvojna platforma
 • Prilagodljiv agent za prenos pošte
 • Zaščita pred neželeno pošto
 • Protivirusna zaščita prek modulov

Switch to ticketing with LiveAgent

Turn your emails into help desk tickets and solve customer issues faster with LiveAgent

Kako integrirati CommuniGate Pro z LiveAgentom?

Ko imate pripravljeno e -poštno sporočilo CommuniGate Pro, ga lahko preprosto povežete z vstopničnim sistemom LiveAgent. Postopek je preprost in traja le nekaj minut. Oglejte si spodnji vodnik za integracijo, če želite izvedeti, kako to storiti.

Domača stran Communigate Pro
Domača stran Communigate Pro
 • Ali morate najprej nastaviti CommuniGate Pro? Pojdite na njihovo spletno stran in prenesite, kar potrebujete. Oglejte si spletno mesto in poiščite vso potrebno pomoč pri namestitvi. Ko končate z nastavitvijo, nadaljujte z naslednjimi koraki.
Stran za prenos Communigate Pro
Prenesite Communigate Pro
 • Ko imate vse pripravljeno, pojdite v svoj račun LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari in nato izberite Drugo. Med obema možnostma izberite IMAP/POP3.
Kako integrirati CommuniGate Pro z LiveAgentom?

Kako integrirati CommuniGate Pro z LiveAgentom?
 • Vse kar morate storiti je, da v tem naslednjem razdelku izpolnite svoje podatke. Vaš e -poštni naslov, podatki za prijavo, geslo ter vrata in strežnik so obvezna polja. Iz tega računa lahko izberete tudi oddelek, ki bo upravljal e -poštno komunikacijo, in določite druge nastavitve. Ko končate, kliknite Dodaj na dnu in končali ste.

Integracija je končana in jo lahko preizkusite. Preverite svoj vstopnični sistem LiveAgent in z lahkoto odgovarjajte na e -poštna sporočila strank. Če želite izvedeti več o službi za podporo strankam in za pomoč, si oglejte članke Akademije LiveAgent. Več o LiveAgentu lahko izveste tudi tako, da si ogledate spodnji videoposnetek ali pobrskate po naši strani s funkcijami.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je CommuniGate Pro?

CommuniGate Pro je enoten komunikacijski strežnik nosilca, ki vključuje tudi razvojno platformo. Na voljo sta API za preverjanje pristnosti in različne pomožne aplikacije. Sistem temelji na internetnem protokolu in je napisan v jeziku C++. Poleg vmesnika za spletno pošto CommuniGate Pro vključuje agenta za prenos pošte, ki podpira POP3/IMAP.

Kako lahko uporabljate CommuniGate Pro?

Razvijalcem in podjetjem, ki se zanašajo na pristope "naredi sam", bo CommuniGate Pro idealna rešitev. Poleg tega je opremljen tudi s funkcijami, ki varujejo vaše podjetje pred neželeno pošto in virusi. Lahko se integrira tudi s pultom za pomoč LiveAgent. CommuniGate Pro ponuja prilagodljivost vsem, ki jo potrebujejo.

Kakšne so prednosti integracije CommuniGate Pro?

 • Razvojna platforma
 • Prilagodljiv agent za prenos pošte
 • Zaščita pred neželeno pošto
 • Zaščita pred virusi prek modulov
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico