ConvergeHub

Kaj je ConvergeHub?

ConvergeHub je rešitev za upravljanje odnosov s strankami (CRM), ki je na voljo po pošteni ceni. Uporabnikom omogoča upravljanje potencialnih strank, stikov, uporabniških računov in poslov iz ene priročne rešitve. ConvergeHub zagotavlja vpogled v stranke za opolnomočenje prodajnih predstavnikov in ponuja avtomatizacijo ponavljajočih se prodajnih nalog. Lahko poveča učinkovitost, pomaga spremljati podatke o strankah, upravljati prodajne procese in olajša vaše delo.

Kako lahko uporabljate ConvergeHub?

Z lahkoto shranjujte, organizirajte in spremljajte informacije o strankah. ConvergeHub je idealna rešitev za podjetja, ki želijo uporabljati zanesljivo rešitev za upravljanje odnosov s strankami. Lahko okrepi vaše prodajne procese, vam pomaga spremljati podatke o strankah, kot so njihovi stiki, všečki, nevšečki ali osebni interesi. ConvergeHub je lahko tudi odličen dodatek k vaši podpori strankam v kombinaciji z LiveAgentom.

Z lahkoto upravljajte svojo službo za podporo strankam zahvaljujoč službi za pomoč uporabnikom LiveAgent z zmožnostmi CRM. LiveAgent se lahko gladko integrira s številnimi rešitvami CRM, da vam pomaga upravljati stranke in izboljšati komunikacijo s strankami. Naša popolna rešitev vam lahko pomaga upravljati stike med vašim CRM in vašo službo za pomoč uporabnikom z različnimi funkcijami.

Naše funkcije izdajanja vstopnic vključujejo univerzalno mapo »Prejeto«, ki lahko shrani komunikacijo, ki prihaja iz katerega koli kanala strank, in jo nemoteno distribuira med agente za podporo strankam in prodajalce. Nastavite pravila za avtomatizacijo vsakdanjih opravil in se osredotočite na pomembna ali nastavite vnaprej pripravljena sporočila za hiter odgovor na pogosta vprašanja, hkrati pa ohranite profesionalen odnos do vsake stranke.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti uporabe ConvergeHub?

  • Prilagodljiv in enostaven za uporabo
  • Značilnosti sodelovanja
  • Podpira prodajo, trženje, podporo in zaračunavanje
  • Vpogled v stranke in poročila

Provide awesome customer support

Start working with a multi-channel customer support solution that integrates with your favorite apps

Kako integrirati ConvergeHub z LiveAgentom prek Zapierja

Povežite svoja računa LiveAgent in ConvergeHub preprosto prek Zapierja in ustvarite svojo integracijo. Odlično je, da lahko prilagodite vrsto integracije z več možnostmi. Oglejte si spodnji vodnik, ki vam lahko pokaže primer integracije med LiveAgentom in ConvergeHub.

  • Najprej ustvarite svoj račun Zapier ali se prijavite, če ga že imate. Nato pojdite na stran za integracije LiveAgent + ConvergeHub. Zdaj lahko izberete sprožilec in dejanje. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, zato razmislite o tem, kaj želite z integracijo. Ko izberete sprožilec in integracijo, kliknite gumb Poveži LiveAgent + ConvergeHub in kliknite Začnite.
Možnosti integracije LiveAgent in ConvergeHub na Zapierju
LiveAgent + ConvergeHub na Zapierju
  • Naslednji koraki vas bodo popeljali skozi konfiguracijo sprožilca in dejanj. Z Zapierjem boste morali povezati oba računa aplikacije, da bo lahko dostopal do potrebnih podatkov za ustvarjanje vaše integracije. Nato lahko prilagodite integracijo, imenovano Zap. Zadnja potrebna stvar je, da Zap pošljete sporočilo, preden ga začnete izvajati, da zagotovite, da bo deloval po pričakovanjih. Ko končate, vklopite Zap in integracija je končana.
Povezovanje računov LiveAgent in CovnergeHub z Zapierjem

Integracija je končana, ko vklopite Zap. Lahko ustvarite več Zaps z različnimi nastavitvami, da ustvarite zanimivejše integracije za svoje aplikacije. Prebrskajte strani akademije LiveAgent, če želite izvedeti, kako pravilno uporabljati programsko opremo službe za pomoč uporabnikom, ali če želite izvedeti več o zagotavljanju podpore strankam.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je ConvergeHub?

ConvergeHub je rešitev za upravljanje odnosov s strankami (CRM). Z enim orodjem, ki je enostavno za uporabo, lahko uporabniki upravljajo potencialne stranke, stike, uporabniške račune in posle. ConvergeHub zagotavlja prodajnim predstavnikom vpogled v stranke in avtomatizira ponavljajoča se prodajna opravila. Vaše delo bo učinkovitejše, spremljali boste podatke o strankah, vaš prodajni proces bo bolje voden in lahko boste bolj produktivni.

Kako lahko uporabljate ConvergeHub?

Preprosto upravljajte podatke o strankah s shranjevanjem, organiziranjem , in mu slediti. Stranke, ki iščejo rešitve za upravljanje odnosov s strankami, bodo ConvergeHub našli popolno rešitev. Z uporabo te programske opreme lahko izboljšate svoj prodajni proces in spremljate podatke o strankah, kot so njihovi stiki, všečki, nevšečki in osebni interesi. Uporaba ConvergeHub v povezavi z LiveAgentom je lahko tudi fantastičen dodatek vaši podpori strankam.

Kakšne so prednosti uporabe ConvergeHub?

  • Prilagodljiv in enostaven za uporabo
  • Funkcije sodelovanja
  • Podpira prodajo, trženje, podporo in obračunavanje
  • Vpogledi in poročila strank

Kako integrirati ConvergeHub z LiveAgentom?

LiveAgent in ConvergeHub je mogoče enostavno integrirati prek storitve Zapier, ki vam omogoča ustvarjanje delovnih tokov po meri. Izberite sprožilec in dejanje, da ustvarite integracije po meri, prilagojene vašemu namenu. Oglejte si ta članek, ki podrobneje opisuje postopek integracije.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico