CYN Solutions Inc.

Kaj je CYN Solutions Inc?

CYN solutions Inc, ustanovljen leta 2016, je licencirani ponudnik storitev z dodano vrednostjo (VAS). S sedežem na Filipinih ga upravljajo višji vodje iz telekomunikacijske in finančne industrije z več kot 25-letnimi izkušnjami. Zaposleni z mladimi in konkurenčnimi strokovnjaki zagotavljajo hitre, praktične in stroškovno učinkovite storitve VOIP in poslovne rešitve. Podjetje se ponaša s podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu s strogim stopnjevanjem in standardi Service Level Agreement (SLA). So podružnica ACESTAR Telecoms Hong Kong, globalnega veleprodajnega operaterja od leta 2004. Osredotočena na zagotavljanje storitev na Filipinih s podporo v državi.

Kako jo lahko uporabite?

LiveAgent in CYN Solutions Inc sta zdaj partnerja, kar je olajšalo integracijo CYN Solutions Inc kot kdaj koli prej. LiveAgent ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov za povezavo VoIP številke CYN Solutions Inc z vašim klicnim centrom.

Če želite povezati CYN Solutions Inc s klicnim centrom LiveAgent, se preprosto prijavite v svoj račun LiveAgent in sledite navodilom.

1. Prijavite se v vaš LiveAgent račun

2. Pojdite na Številke

Kako jo lahko uporabite?

3. Poiščite CYN Solutions Inc.

Kako jo lahko uporabite?

4. Kliknite na Dodaj

5. Vnesi zahtevane podatke za dostop

Kako jo lahko uporabite?

Stroški integracije CYN Solutions Inc:

Če imate naročnino na LiveAgent, je integracija brezplačna. Vendar pa CYN Solutions Inc zaračunava svoje storitve, saj podjetje deluje ločeno.

Prednosti CYN Solutions Inc

  • Stroškovno učinkovit
  • Izboljšan CX
  • dostop na Filipinih
  • visoka zanesljivost

Bi radi izvedeli več o delovanju programske opreme klicnega centra? Oglejte si video spodaj.

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free CYN Solutions Inc integration!

Frequently asked questions

Kaj je CYN Solutions Inc?

Licenciran ponudnik storitev z dodano vrednostjo (VAS), osredotočen na zagotavljanje storitev na Filipinih s podporo v državi.

Koliko stane integracija CYN Solutions Inc z LiveAgentom?

LiveAgent je sodeloval s podjetjem CYN Solutions Inc. Zato je integracija brezplačna. Vendar ne pozabite, da CYN Solutions Inc zaračunava svoje storitve.

Kako lahko v LiveAgent vnesete VoIP številko CYN Solutions Inc?

Preprosto se pomaknite do Konfiguracije > Pokliči > Številke > CYN Solutions Inc. Dodajte številko VoIP in jo takoj uporabite.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico