Drupal

Za aktiviranje vtičnika Drupal sledite spodnjim navodilom.

  • Prenesite in namestite modul Live Agent za Drupal
  • Uporabite svoj račun ali ustvarite brezplačni preizkusni račun
  • Po uspešni prijavi na strežnik LiveAgent počistite predpomnilnik Drupal. Nato lahko nastavite gumbe na drugem zavihku
  • Izberite, kateri gumb želite uporabiti. Vsak omogočen gumb bo ustvarjen v svojem bloku, ki ga lahko omogočite na strani za konfiguracijo bloka
  • Uživajte v uporabi storitve Live Agent
Predloge gumbov za klepet v živo LiveAgent, prikazane v storitvi Drupal

Kaj je Drupal?

Drupal je programska oprema za upravljanje vsebin. Uporablja se za izdelavo številnih spletnih mest in aplikacij, ki jih uporabljate vsak dan. V preteklosti Drupal uporablja več kot milijon spletnih mest, vključno z nekaterimi našimi uporabniki. Zato smo se odločili za integracijo Drupala, tako da lahko z njo v celoti izkoristite LiveAgent

Kako jih uporabljati?

Klepet v živo – vaše stranke se lahko sproti povežejo z vami z gumbom za klepet v živo na vašem spletnem mestu. S klepetom v živo na vašem spletnem mestu lahko obiskovalce svojega spletnega mesta pretvorite v stranke veliko hitreje kot prej. Študije kažejo povprečno 35-odstotno povečanje prodaje, če imate na svoji spletni strani  gumb za klepet v živo. Gumbi za klepet v živo bodo samodejno vidni na vaših straneh, HTML/kodiranje ni potrebno.

Gumb za klepet v živo LiveAgent na domači strani storitve Drupal.

Služba za pomoč – stranke vas lahko dosežejo prek več kanalov (lahko povežete neomejeno število poštnih računov, socialnih računov, telefonskih številk itd. in jih razvrstite v več oddelkov.)

Oddelki

Sporočila brez povezave – če vaša podpora ni v spletu, vam lahko stranke pustijo sporočilo brez povezave, na katero boste pozneje odgovorili po e-pošti.

Univerzalni nabiralnik LiveAgent na računalniškem zaslonu

Frequently asked questions

Kaj je Drupal?

Drupal is a content management system developed for any person or company that would like to establish a digital presence.  

Kakšne so prednosti uporabe Drupala?

- visoka varnost

- sposobnost upravljanja več spletnih mest iz enega vmesnika

- vsebina, optimizirana za različne naprave

- razširitve modulov 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Spletna aplikacija za klepet omogoča uporabnikom pošiljanje in prejemanje sporočil na spletu. To je prenos besedilnih, zvočnih ali video sporočil v realnem času.

Spletna aplikacija za klepet

Storitev klepeta omogoča klepet v realnem času s strankami in je priporočljiva za gradnjo odnosov. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki omogoča upravljanje vseh vrst komunikacije z enega mesta, vključno s klepetom v realnem času. Klient za klepet je programska oprema za upravljanje takojšnjih sporočil in brezplačno različico tega programa je mogoče preizkusiti v LiveAgent-u. LiveAgent predstavlja cenik, lastnosti, integracije in alternative ter ponuja podporo,selitev podatkov in stanje sistema.

LiveAgent provides a large number of integrations in the form of plugins. Check out all the available integration solutions right now.

Integracije

Tekst govori o številnih aplikacijah, ki so na voljo za uporabo na področju elektronskega poslovanja in CRM, vključno s telefonom, obračunskim sistemom, e-pošto in VoIP. Prav tako se predstavljajo številni partnerji, kot so iPlan, Maxtel.dk in Telnyx, ki ponujajo storitve v oblaku in internetno telefonijo. Zbirka vključuje integracije za pošto, spremljanje in migracijo.

Odjemalec za klepet je klepet v realnem času, ki je nameščen v računalniku uporabnikov. To je programska oprema, ki omogoča komunikacijo z drugimi ljudmi z nameščenim programom.

Odjemalec za klepet

LiveAgent ponuja brezplačno programska orodja za klepet, ki omogočajo takojšnjo komunikacijo in se lahko integrirajo s programi za takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo po svojih željah. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni.

hMailServer je priljubljen e -poštni strežnik, ki je brezplačen za vse. Še posebej je primeren za večje institucije in podjetja

hMailServer

Posredovanje e-pošte je mogoče z uporabo programov, kot je SpamAssassin, ki filtrirajo neželeno pošto in omogočajo uspešnejše delo s strankami. Klepet v živo pa ponuja 15 funkcij in omogoča lažje komuniciranje s strankami v realnem času ter predstavlja konkurenčno prednost za podjetje.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico