Exim

Kaj je Exim? 

Exim je agent za prenos pošte, ki deluje v operacijskih sistemih, podobnih Unix. To je brezplačna programska oprema, ki deluje kot prilagodljiv poštni agent. Ima zelo prilagodljivo konfiguracijo, ki jo je mogoče nastaviti za številne naloge, na primer virtualne domene in razširitev poštnih seznamov. To je funkcija, ki je nima veliko drugih agentov za prenos pošte.

Kako lahko uporabite Exim?

Exim je lahko idealen e -poštni odjemalec za uporabnike, ki želijo večjo prilagodljivost in konfiguracijske možnosti od svojega posrednika za prenos pošte. Povežite Exim z LiveAgent sistemom zahtevkov za še večjo prilagodljivost pri zagotavljanju podpore strankam prek zahtevkov po e-pošti.

Če svojo e -pošto povežete s sistemom vstopnic LiveAgent, lahko na več načinov izboljšate svojo službo za pomoč. V prvi vrsti pridobi vsa vaša e -poštna sporočila iz vsakega e -poštnega računa, ki ste ga navedli, in jih pametno organizira za vas. Vstopnice vam omogočajo tudi, da veliko bolje spremljate pogovore, označite vstopnice kot rešene in strankam pomagate hitreje z različnimi drugimi funkcijami.

Poleg tega lahko povežete več e-poštnih računov, ustvarite in izberete oddelke, odgovorne za različna vprašanja, ki se pojavljajo pri zahtevkih, ali pa spremljate rangiranje agentov da vidite, kako dobro deluje vaša služba za pomoč. Oglejte si celoten seznam funkcij in si oglejte, kaj vam lahko pomaga pri sistemu z zahtevki LiveAgent.

To še ni vse, sistem vstopnic je povezan tudi z več kot le e -pošto. Ustvarite pripomoček za klepet v živo in ga postavite na svoje spletno mesto, z računalnikom klicni center, pišite članke in objave na forumih za svoj portal za stranke, ali greste na socialne medijeFacebook, Twitter, Instagram in Viber.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti Exim?

 • Dodatni naslovi IP
 • Testi naslovov
 • Preusmerjena sporočila
 • Domene ročne poti
 • Dodatne domene

Provide better email support with LiveAgent

Improve your help desk with LiveAgent ticketing system and provide great customer support today

Kako integrirati Exim z LiveAgent

Naučite se dokončati postopek integracije procesa Exim z LiveAgent in takoj začnite uporabljati to integracijo. Postopek je enostaven za vse vrste uporabnikov in traja le nekaj minut. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako to storiti.

 • Če še nimate nastavljene e -pošte za Exim, pojdite na njihovo splatno stran in ga prenesite. V razdelku Dokumentacija najdete tudi vodnik skupaj s celotno dokumentacijo Exim.
Spletno mesto Exim mail z več možnostmi ogledala za prenos
Prenesite Exim
 • Zdaj, ko je e-poštni naslov Exim nastavljen in pripravljen, pojdite v svoj račun LiveAgent in odprite Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu in izberite Drugo. Nato med dvema možnostma izberite IMAP/POP3.

E-poštna konfiguracija LiveAgent za Exim z možnostmi IMAP/POP3
Izberite IMAP ali POP3
 • V naslednjem razdelku morate navesti svoje e-poštne podatke za Exim – svoje uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Izbrati morate tudi vrsto prenosa IMAP ali POP3, navesti podatke o strežniku in vratih, izbrati način preverjanja pristnosti in izbrati oddelek, ki bo odgovoren za e-poštna sporočila, pridobljena iz tega e-poštnega računa Exim. Ko končate, kliknite Shrani.
Konfiguracija e-poštnega računa Exim v službi za pomoč LiveAgent
Exim konfiguracija

Vaša integracija z Eximom je končana in vaš e -poštni naslov je povezan s sistemom vstopnic LiveAgent. Če želite povezati več e -poštnih računov, se vrnite v ta priročnik. Preverite LiveAgent funkcije zahtevkov in si oglejte vse, kar lahko storite s svojo službo za pomoč, ali si oglejte spodnji videoposnetek, da vidite, kaj še lahko naredi.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U&t

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Exim?

Exim je agent za prenos pošte, ki deluje v operacijskih sistemih, podobnih Unixu. Brezplačno ga lahko uporabite kot prilagodljivega poštnega agenta. Ker ima zelo prilagodljivo konfiguracijo, ga je mogoče nastaviti za obvladovanje številnih nalog, kot so razširitev poštnih seznamov in ustvarjanje virtualnih domen. 

Kako lahko uporabite Exim?

Exim lahko uporabite kot svoj primarni ali sekundarni e-poštni račun za sistem zahtevkov LiveAgent. Odlično je za uporabnike, ki potrebujejo prilagodljivo konfiguracijo in želijo z e-poštnim odjemalcem upravljati številna opravila.

Kakšne so prednosti integracije z Exim?

 • dodatni IP naslovi

 • testni naslovi

 • odbijanje sporočil

 • ročne domene poti

 • dodatne domene

 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico