ExpressionEngine

Če želite v ExpressionEngine dodati enega od gumbov za klepet, lahko to preprosto storite tako, da kodo gumba vstavite v globalno datoteko z glavo ali nogo.

  • Najprej kopirajte želeni gumb za klepet – v LiveAgent.
  • Pomaknite se na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet, uredite izbrani gumb in kopirajte integracijsko kodo.
  • Zdaj se pomaknite do svojega načrta Expression Engine Oblikovanje> Predloge> Uredi> globalno in izberite datoteko glave ali noge. V našem primeru delamo z datoteko noge. Kodo prilepite v kodno področje:
  • Končali ste! Shranite spremembe z gumbom Posodobi in vaše spletno mesto je zdaj integrirano z gumbom. Prikazal se bo glede na nastavitve gumbov.

Kaj je ExpressionEngine?

ExpressionEngine je sistem za upravljanje vsebin, s pomočjo katerega lahko ustvarite spletno stran ali forum. Je precej robusten, ima zmogljiv varnostni sistem, poleg tega pa je zelo prilagodljiv.

Kako ga uporabljati?

LiveAgent vam omogoča, da gumbe za klepet v živo postavite na svoja spletna mesta ExpressionEngine.

Frequently asked questions

Kakšne so prednosti uporabe ExpressionEngine?

- uporabniku prijazno

- velika varnost

- velika raznolikost dodatkov/razširitev

Kako integrirate ExpressionEngine z LiveAgentom?

Tukaj je nekaj korakov za integracijo gumba za klepet v živo:

1. Prijavite se / Prijavite se v svojLiveAgent račun

2. Kliknite na Konfiguracije -> Klepet -> Gumb za klepet 

3. Ustvarite ali prilagoditegumb za klepet

4. Kopirajte kodo HTML iz LiveAgent

6. Implementirajtekodov ExpressionEngine (Oblikovanje-Predloge-Urejanje-Globalno-nogo/glavo-Prilepi-Shrani)

 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Izboljšajte svoja spletna mesta uKit z integracijo za LiveAgent. Integracija uKit za LiveAgent vam omogoča, da na svoje spletno mesto postavite gumb za klepet v živo.

uKit

Ukit je moderna in zabavna programska oprema, ki vam omogoča prilagajanje svoje predloge z elegantnim urejevalnikom povleci in spusti. Integracija z LiveAgent omogoča postavitev gumba za klepet v živo. Ukit je stroškovno prijazen, prilagodljiv, enostaven za uporabo in ima osupljiv dizajn. Ustvarite brezplačen račun. LiveAgent je odlična alternativa drugim programom za pomoč uporabnikom. Lahko si ogledate demo različico programa, ki vam omogoča podporo 24/7, večkanalni vstopnični sistem in integracije za sledenje časa.

Hitre odgovore v klepetu pripravite s pomočjo ogleda tipkanja v realnem času. Pogled na tipkanje v realnem času vam omogoča, da vidite, kaj stranka tipka, preden pritisne pošlji.

Ogled tipkanja v realnem času

Aktiviranje funkcije pogleda na tipkanje v realnem času lahko pripomore k pospešitvi klepetov s strankami in jim omogoča predogled besedila, ki ga trenutno tipkajo. Funkcija lahko prispeva k analizi situacij in hitremu odgovoru s strani spletnih agentov, povečuje njihovo učinkovitost ter preprečuje izgubo strank zaradi počasnega odzivnega časa klepetov. Funkcija se lahko nastavi v nastavitvah klepeta v živo na spletni strani LiveAgent, ki ponuja številne druge funkcije za boljšo podporo strankam.

Samodejno označevanje omogoča namestitve na spletnem mestu. Ta jezik za predloge je zaslužen za prilagajanje izbire podatkov.

Tekoče označevanje

Tekoče označevanje (Liquid Markup) je jezik za predloge, ki omogoča prilagajanje in prikazovanje podatkov v obvestilih po e-pošti in komentarjih zahtevkov. Prednosti tekočega označevanja vključujejo zamenjavo podatkov iz shranjene baze podatkov. Tekoče označevanje se pogosto uporablja v spletnih trgovinah za učinkovito upravljanje strank in izboljšanje poslovnega uspeha.

Kar vidite, to dobite (WYSIWYG) urejevalnik vam lahko pomaga prilagoditi zasnove člankov in prikazati vsebino tako, kot želite, da je videti.

Urejevalnik člankov WYSIWYG

Urejevalnik WYSIWYG omogoča stiliziranje in oblikovanje člankov v bazi znanja, zahtevkov in e-poštnih predlog. Vključuje številne funkcije, kot so spreminjanje pisav, dodajanje slik, videoposnetkov in drugo. Profesionalci lahko ustvarijo tudi meri prilagojene članke z uporabo urejevalnika HTML in CSS. WYSIWYG urejevalnik je na voljo brezplačen preizkus. LiveAgent je predstavil seznam sorodnih virov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico