Flash Telecom

Flash Media Europa je 100% španski operater, registriran pri CNCM in specializiran za VoiP.

Flash Telecom deluje od leta 1999 in zagotavlja tehnično in komercialno kakovost telekomunikacijskih sistemov. Flash Telecom si prizadeva, da poskrbite za poslovanje podjetja, njim pa prepustite tehnično upravljanje svojih linij, prenosnikov, stikalnih plošč in glasovnih sistemov.

Flash Telecom skrbi za upravljanje in nadzor virtualnih stikalnih plošč, VoIP linij, 902 linij, 900 linij in geografskih linij.

Kako ga uporabljate?

LiveAgent in Flash Telecom sta zdaj partnerja, kar olajša integracijo VoIP Flash Telecoma. LiveAgent ne zaračunava dodatnih stroškov za povezavo VoIP številke Flash Telecom z vašim klicnim centrom. Če vas zanima povezava Flash Telecoma s klicnim centrom LiveAgent, se preprosto prijavite v svoj račun LiveAgent račun in sledite navodilom.

1. Prijavite se v vaš LiveAgent račun

2. Pojdite na Številke

3. Poišči Flash Telecom

4. in DODAJ

5. Vnesi zahtevane podatke za dostop

Stroški integracije Flash Telecom:

Flash Telecom in LiveAgent sta partnerja. Če imate naročnino na LiveAgent, je integracija brezplačna. Vendar pa Flash Telecom svoje storitve zaračunava, saj podjetji delujeta ločeno.

Prednosti Flash Telecom

  • Stroškovno učinkovito
  • Izboljšan CX 
  • API integracija
  • napredne funkcije

Če želite izvedeti več o delovanju programske opreme za klicni center, si oglejte spodnji video.

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free Modulus integration!

FAQ

What is Flash Telecom?

Flash Telecom is a Spanish telecommunication service company operating all across Spain since 1999, providing services such as Voice over Internet Protocol (VoIP).

How much does it cost to integrate Flash Telecom with LiveAgent?

LiveAgent has already integrated Flash Telecom inside. Thus, integration is free of charge. However, keep in mind that Flash Telecom charges for its services.

How can you implement a Flash Telecom VoIP number inside LiveAgent?

As we mentioned previously, Flash Telecom is already a part of LiveAgent. Simply log in and follow the guide below: 1. Navigate to Configurations; Call; Numbers; Flash Telecom 2. Add the VoIP number and use right away

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent is a help desk software that connects multiple platforms into one interface. Check out all the available integrations right now.

OptiTELECOM

Ponudnik LiveAgent ponuja programsko opremo za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo in druge opcije za upravljanje e-pošte. Stranke se lahko naročijo na novice in prejmejo najnovejše novice o posodobitvah ter popustih. Na voljo so tudi demo različice in akademija, ki ponuja test tipkanja ter spletni seminarji. Po registraciji, bo LiveAgent vašo nadzorno ploščo pripravil, za dostop do uporabniškega računa pa boste prejeli podatke za prijavo na vaš e-poštni naslov.

LiveAgent is a help desk software that connects multiple platforms into one interface. Check out all the available integrations right now.

Sipcall

Sipcall je ponudnik VoIP telefonije, ki omogoča optimalne telefonske rešitve za vaše podjetje. LiveAgent omogoča integracijo s Sipcallom za vzpostavitev klicnega centra. Ta center deluje z uporabo naprednih funkcij, kot je ustvarjanje po meri IVR drevesa. Klicni center zagotavlja izboljšanje odnosov s strankami, prodajo izdelkov in pridobivanje novih strank. Sipcall ponuja švicarske telefonske številke.

Huawei je vodilni globalni ponudnik telekomunikacijskih rešitev. Spoznali so, kako pomemben je kontakt s strankami v realnem času. Preberite več.

Huawei | LiveAgent

Huawei je vodilni globalni ponudnik telekomunikacijskih rešitev, ki uporablja programsko opremo za pomoč strankam in omogoča podporo preko klepeta v živo. Implementacija rešitve LiveAgent jim je omogočila povečanje učinkovitosti in zmanjšanje števila klicev v klicnem centru ter povečanje zadovoljstva strank. Nadalje uporabljajo proaktivna povabila h klepetu in lahko komunicirajo s tremi krat več strankami kot preko telefona. Integracija z Twitterjem in Facebookom jim omogoča pregled objav in vprašanj strank direktno v LiveAgent.

Programska oprema kontaktnega centra podjetjem omogoča upravljanje velike količine vhodnih in odhodnih komunikacij s strankami prek različnih kanalov.

Kaj je kontaktni center?

LiveAgent je programska oprema za servisne storitve, ki poenostavi interakcijo s strankami na enem mestu in olajša zagotavljanje kakovostnih storitev. Programska oprema kontaktnega centra omogoča upravljanje velike količine vhodnih in odhodnih komunikacij s strankami po različnih kanalih. Temeljne komponente in značilnosti tipične programske opreme kontaktnega centra vključujejo samodejno distribucijo klicev, interaktivni glasovni odziv, integracijo računalniške telefonije, odhodni klicatelj, spremljanje klicev v realnem času, poročanje in analitiko, večkanalno integracijo ter upravljanje delovne sile. Kontaktni center in klicni center sta dva različna modela za poslovno komunikacijo in storitve za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico