Gmail Integracija

Kaj je Gmail?

Zdaj verjetno vsi uporabniki interneta vedo, kaj je Gmail. Brezplačno e-mail storitev, ki so jo razvili pri Google, uporablja na milijone uporabnikov po vsem svetu in verjetno je to tudi najbolj popularen e-mail. Priljubljen je zaradi enostavnosti uporabe, intuitivnega uporabniškega vmesnika in udobja dostopa iz mobilnih naprav. Gmail se lahko za lažji dostop poveže s številnimi drugimi Googlovimi platformami in aplikacijami, lahko pa vam bo služil tudi drugje. Na primer pri podpori strankam ali trženju po e-mailu. Gmail ima tudi mobilno aplikacijo.

Kako ga uporabljate?

Zagotavljanje storitev za stranke po e-mail je še vedno eden osnovnih načinov, zato je integracija e-mail ključnega pomena. Integriranje vašega Gmail računa z LiveAgent je verjetno eden prvih korakov, ki ga boste izvedli ob začetku uporabe programske opreme za pomoč strankam LiveAgent. Ponujamo vam e-mail naslov po meri, vendar ni nobenega razloga, da bi vsa vaša sporočila in stiki šli v nič.

Zagotavljanje podpore strankam iz enega deljenega nabiralnika je lahko težavno in moteče. Poleg tega lahko integrirate več računov Gmail, če želite povezati e-mail naslov dodatnega agenta in zagotoviti boljšo podporo. LiveAgent lahko vsa vaša sporočila prenese v svoj sistem zahtevkov in jih spremeni v zahtevke. Vi in vaši kolegi lahko nato upravljate s temi zahtevki neposredno iz nadzorne plošče in bolje spremljate težave strank. Vaše e-mail obvestilo bo prikazano na nadzorni plošči LiveAgent.

Prednosti

  • Vključite svoje podatke v eno nadzorno ploščo za več uporabnikov
  • Brezplačna integracija e-mail, integrirajte vse svoje račune
  • Spremljajte vprašanja strank in zagotavljajte boljše storitve za stranke
  • Nič več zapravljate časa zahvaljujoč univerzalnemu nabiralniku

Kako povezati Gmail z LiveAgent

Če se želite znebiti deljene mape prejetih sporočil za stranke, sledite tem navodilom za integracijo Gmail z LiveAgent. Postopek je mogoče izvesti v nekaj minutah in ni potrebno znanje kodiranja.

Prvi korak je, da odprete LiveAgent in odprete Konfiguracija> E-pošta> email računi. Del za konfiguracijo najdete na levi strani najdete v obliki ikone zobnika. Kliknite oranžni gumb DODAJ E-mail račun ali gumb + v majhnem oknu brskalnika.

Povezava email računa
LiveAgent Mail konfiguracila email računov

Pojavilo se bo novo okno, v katerem boste pozvani, da izberete e-mail. Izberite Gmail. Zdaj lahko nekoliko spremenite konfiguracijo. Izberete lahko oddelek, ki mu bo dodeljen e-mail naslov, lahko pa se odločite, da se vsa prejšnja e-mail sporočila iz nabiralnika prenesejo v LiveAgent, oziroma želite nastaviti vzdevek za e-mail v Gmailu.

Možnosti nastavitve dodajanja email računa
Dodajte email račun v LiveAgent

Kliknite Shrani in odprlo se bo novo okno, kjer izberete Gmail račun, ki ga želite integrirati. Kliknite e-mail račun, povezan z brskalnikom, ali izberite drugega. V oknu kliknite možnosti in ko končate, lahko vidite svoj račun Gmail, integriran v LiveAgent.

Kako integrirati Gmail z LiveAgent preko Zapier

Pojasnilo integracije LiveAgent in Gmaila preko Zapier
LiveAgent + Gmail integracija preko Zapier

Integracija vašega poslovnega Gmaila prek Zapierja je preprost postopek. Z njim lahko ustvarite integracijo po meri, ko jo potrebujete. Zapier vam razloži in vas vodi skozi vsak korak med postopkom. Če še nimate računa Zapier, ga lahko ustvarite na tej povezavi. Po prijavi odprite stran LiveAgent + Gmail integracija in pripravljeni ste za začetek.

Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite Poveži LiveAgent + Gmail. V tem razdelku lahko izberete sprožilec in akcijo. Sprožilec sproži dejanje. Če se v vašem Gmail računu zgodi nekaj posebnega, lahko izberete, kaj se bo zgodilo v vašem LiveAgent in obratno. Ti sprožilci in akcije lahko delujejo tudi znotraj ene same aplikacije.

Izbira LiveAgent in Gmail sprožilcev in akcij
Izbira sprožilcev in akcij

Po izbiri kliknite modri gumb Poveži LiveAgent + Gmail. Predstavljamo sprožilec: Nov e-email sporočilo z akcijo: začnite pogovor.

LiveAgent in Gmail s sprožilcem Nov Email in akcija Ustvari pogovor
Primer sprožilca in akcije

Ta razdelek govori o nastavitvi sprožilcev in akcij, da se prepričate, da delujejo po vaših željah. Zapier opisuje vsa polja, ki jih morate izpolniti, kar olajša postopek. Povezati boste morali svoj Gmail račun in prilagoditi nastavitve akcij.

Gmail konfiguracija sprožilca v Zapier
Gmail konfiguracija sprožilca

Ko končate, preizkusite sprožilec in preverite, ali deluje. V nasprotnem primeru vam bo Zapier ponudil pomoč za odpravljanje težav.

Primer Gmail testa za sprožilec
Primer Gmail testa za sprožilec

Ko je vaš Gmail račun preizkušen in povezan, je čas, da greste na LiveAgent in nastavite svoje akcije.

LiveAgent konfiguracija akcije v Zapier
LiveAgent konfiguracija akcije

LiveAgent zahteva natančnejše informacije o želeni akciji. Zahteva izbiro oddelka, podrobnosti o sporočilu in še več. Sledite vsakemu od teh korakov. Ko končate, preizkusite akcijo, sprožite in preverite, ali deluje. Rezultate testa si lahko ogledate v LiveAgent.

LiveAgent in Gmail test integracije uspešen
LiveAgent + Gmail test integracije uspešen

To je to. Preko Zapier lahko ustvarite druge sprožilce in akcije ter prilagodite svoj potek dela LiveAgent in Gmail po svojih željah.

Frequently asked questions

Kaj je Gmail integracija?

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom, ki vam omogoča povezavo platform, kot je Gmail, tako da lahko z enim vmesnikom obravnavate vsa vprašanja svojih strank. Povežite Gmail z LiveAgent in nikoli več ne zamudite e-maila svojih strank. 

 

Kako lahko povežete Gmail z LiveAgent?

1. Prijavite se v vaš LiveAgent račun

2. Pojdite na Konfiguracije

3. Kliknite na Email - Mail Računi

4. Dodajte Email račun

5. Izpolnite podatke

6. Shranite

7. Povežite

Kakšne so prednosti integracije Gmail z LiveAgent?

- vsi podatki na enem vmesniku

- brezplačna integraacija 

- izboljšana učinkovitost pomoči strankam 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Če iščete alternativo Gmailu za svoje podjetje, si oglejte programsko opremo LiveAgent. LiveAgent izkorišča moč univerzalnega poštnega predala in pravil za avtomatizacijo.

Iščete alternativo za Gmail?

LiveAgent je podporno orodje, ki premaga druge podporne sisteme, kot so Zendesk, Freshdesk in drugi, zaradi dobre vrednosti za denar, enostavne uporabe, super izvedbe podpore strankam in mobilnih funkcij. Uporabniki so navdušeni nad funkcionalnostjo, kot so kontaktni obrazci, klepet v živo, baze podatkov in integracija s socialnim omrežjem. Poleg tega omogoča pošiljanje e-poštnih sporočil z dodajanjem datotek, organizacijo toka e-pošte in podpira razpredelnice. LiveAgent je stabilen tudi na mobilnih platformah in ima ogromno integracij.

Vodite službo za podporo strankam iz e-poštnega računa Google? Preidite na naslednjo raven in se še danes preselite v LiveAgent.

Prehajanje iz Gmaila?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja podporo, telefonske sisteme, samopostrežno in odjemalsko programsko opremo. Poleg tega ima sistem za upravljanje pritožb in integracije ter ponuja brezplačno preskusno različico. Družba ponuja demo predstavitve ter novice o popustih in posodobitvah. LiveAgent je v lasti Quality Unit, LLC in ima varnostno politiko zasebnosti GDPR.

hMailServer je priljubljen e -poštni strežnik, ki je brezplačen za vse. Še posebej je primeren za večje institucije in podjetja

hMailServer

Posredovanje e-pošte je mogoče z uporabo programov, kot je SpamAssassin, ki filtrirajo neželeno pošto in omogočajo uspešnejše delo s strankami. Klepet v živo pa ponuja 15 funkcij in omogoča lažje komuniciranje s strankami v realnem času ter predstavlja konkurenčno prednost za podjetje.

Posredovanje e-pošte vam omogoča, da e-pošto iz e-poštnega naslova svoje domene posredujete na drug e-poštni naslov. Za več informacij kliknite tukaj.

E-mail posredovanje

E-pošta za podporo strankam je pomembna, saj omogoča ustrezno ravnanje, sledenje, organiziranje in dodeljevanje e-poštnih sporočil. LiveAgent omogoča enostavno pošiljanje e-pošte in ima predloge e-poštnih sporočil za storitve za stranke. Začeti poslovno e-pošto je izziv, vendar lahko uporabite predlagane pozdrave. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja integracije, alternativne možnosti, cenik ter podporo prek porta za podporo strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico