Google Contacts

Kaj so Google Contacts?

Google Contacts je brezplačna storitev, ki upravlja s kontakti, telefonskimi številkami, naslovi in več. Shranjuje osnovne kontaktne informacije in tudi podrobnejše, kot so naslov, oddelek, delodajalec in položaj v podjetju.

Google Contacts so odlični za natančno urejanje in filtriranje kontaktov. Kontakti so avtomatično uvoženi iz vašega Gmail imenika in se jih lahko dopolnjuje z dodatnimi informacijami. Ta storitev zelo dobro deluje z ostalimi Google aplikacijami in pripomore k tekočemu poteku dela.

Kako jih uporabljati?

Vaš seznam kontaktov iz Gmail imenika se enostavno prenese v LiveAgent vstopnični sistem, ki upravlja z vso vašo komunikacijo. Integracijo lahko uporabljate za sprejemanje obvestil o novih strankah ali skupinah strank. Veliko teh dejanj se da narediti tudi ročno, na primer posodabljanje, iskanje ali dodajanje kontaktov v skupine ter ustvarjanje konverzacij.

Dodajate lahko nove stranke, vnašate njihove podatke, dodajate podatke, ustvarjate zapiske, vidite njihove vstopnice in ustvarjate boljši potek dela z ostalimi integracijami. Poskusite z uvozom Google Contacts v LiveAgent že danes in urejajte svoje stranke iz LiveAgent okolja.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Kakšne so prednosti te integracije?

 • Vse informacije o vaših kontaktih imate spravljene na enem mestu
 • S strankami lahko komunicirate in upravljate neposredno iz okolja LiveAgent, brez preklapljanja med različnimi orodji in računi.

Kako integrirati Google Contacts z LiveAgent

 • Integracija vzame le nekaj minut. Logirajte se v LiveAgent in pojdite na Configuration > Email > Mail Accounts in na vrhu kliknite Add email account. Potem v naslednjem oknu izberite Gmail.
Dodajte Gmail račun v Mail Accounts delu v LiveAgent
Dodajte email račun v Mail Accounts
Izberite Gmail kot nov email račun
Izberite Gmail
 • Sedaj lahko osvežite aplikacijo in vaši kontakti se bodo prenesli iz Gmail računa. Potrebno bo tudi osvežiti LiveAgent, da bi se s kontakti prenesla tudi elektronska sporočila.
Primer seznama v Google Contacts
Seznam Google Contacts
Kontakti
Google Contakts uvoženi v LiveAgent
 • Po integraciji bo LiveAgent prejemal vaša elektronska sporočila in na vaš seznam kontaktov dodajal nove kontakte

Kako integrirati Google Contacts v LiveAgent preko orodja Zapier

Zapier je storitev, s katero enostavno povežete dve aplikaciji, da delujeta po vaših željah. Lahko izberete svoj tip integracije z nastavitvijo sprožilca in dejanja v teh dveh aplikacijah.

 • Na začetku odprite račun pri Zapier in pojdite na LiveAgent + Google Contacts integrations stran.

Obstaja mnogo opcij med katerimi lahko izbirate, zato ta navodila ne bodo šla čez vse. Proces načeloma ostaja enak tako, da vam ni treba skrbeti, da vam česa ne bo uspelo narediti.

LiveAgent in Google Contacts integrations stran na Zapier
LiveAgent + Google Contacts
 • Z drsnikom se pomaknite navzdol in poiščite izbiro sprožilca in dejanja. Preglejte vse opcije, ki so na voljo in se odločite, kakšno integracijo želite ustvariti. Izberete lahko več opcij in jih prilagodite. Po izbiri pritisnite na modri gumb “Connect”. V tem vodiču smo za primer vzeli Google Contacts spročilec za nov ali posodobljen kontakt in LiveAgent dejanje za dodajanje nove stranke.
 • Prijavite se v račun in dovolite orodju Zapier dostop do vaših Google podatkov. Testirajte sprožilec in nadaljujte na naslednji korak za nastavitev dejanja.
 • Izpolnite zahtevana polja in preizkusite integracijo. Zapier vam lahko pomaga tudi s priročnimi navodili, če boste zašli v težave.
Google Contacts sprožilec Nov ali posodobljen kontat in LiveAgent dejanje Dodaj novo stranko.
Izbrana sprožilec in dejanje
 • Vaša integracija je končana, ko bo test uspešno zaključen
 • Vključite Zap. Vrnite se kadarkoli in ustvarite več integracij z različnimi dejanji in sprožilci za različno rabo in rezultate.

Frequently asked questions

Kaj so Google Contacts?

Google Contacts je platforma, ki vam omogoča shranjevanje pomembnih kontaktnih informacij. Lahko jo uporabljate za stranke vašega podjetja.  

 

Kako lahko uporabljate Google Contacts v LiveAgent?

Integracija Google Contacts z LiveAgent je odličen način shranjevanja vseh vaših kontaktov na enem mestu. Tako se izognete preklapljanju med tema dvema platformama, vaša podporna ekipa pa lahko enostavno posodablja kontaktne informacije, dodaja nove kontakte in celo začenja klepet v živo. Vse iz okolja LiveAgent. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico