Haraka

Kaj je Haraka?

Haraka je učinkovit in zmogljiv strežnik SMTP. Odprtokodni strežnik SMTP Haraka je napisan v Node.js, zaradi česar je zelo zmogljiv in prilagodljiv zahvaljujoč sistemu za integracijo vtičnikov, ki programerjem Javascript omogoča, da popolnoma spremenijo vedenje strežnika. Uporabljajo ga številna spletna mesta z velikim prometom.

Kako lahko uporabite Haraka?

Če potrebujete zelo razširljiv e-poštni strežnik node.js, je rešitev Haraka. Rešitev je zapisana v asinhronem jS -ju, je zelo hitra in lahko služi na tisoče hkratnih povezav s hitrostjo pri tisoč sporočilih na sekundo. Ponuja odlično zaščito pred SPAM-om. Haraka se lahko integrira s službo za pomoč LiveAgent, da izboljša njeno funkcionalnost in se bolje osredotoči na pomoč strankam.

Haraka je odlična rešitev za vsakogar, ki potrebuje visokozmogljivo e-poštno sporočanje, vendar pa bo obisk podpore za stranke morda zahteval drugačno rešitev. Sistem za pomoč uporabnikom LiveAgent lahko to stori namesto vas in vam pomaga ostati na tekočem in učinkovito organizirati komunikacijo.

Popolnoma opremljen vstopnični sistem LiveAgent je bil zgrajen za učinkovito komunikacijo in reševanje težav. Organiziranje komunikacije je lažje zaradi  filtrov, filtrov za neželeno pošto, oznak in oddelkov, medtem ko je lahko odgovor učinkovitejši z vnaprej določenimi odgovori in pripravljenimi sporočili. Zastopniki ne bodo spregledali zaradi funkcije zaznavanja, zahtevke pa je mogoče razdeliti, če so bolj izpopolnjene. Obstaja veliko drugih funkcij, ki vam lahko pomagajo na različne načine.

Kakšne so prednosti Haraka?

 • Visoka izvedba
 • Fleksibilnost
 • Filtriranje virusov
 • UI za odkrivanje goljufij
 • Izveden je bil paket storitev

Provide better email support with LiveAgent

Switch to email ticketing and stay on top of your customer support with the right software

Kako integrirati Harako z LiveAgentom?

Takoj, ko namestite Harako, jo lahko preprosto povežete s vstopničnim sistemom LiveAgent. Za dokončanje postopka je dovolj le nekaj minut. Za podrobnosti o integraciji Harake z LiveAgentom si oglejte spodnji vodnik.

Domača stran Haraka z različnimi razdelki in opisi
Domača stran Haraka
 • Če morate najprej nastaviti Harako, pojdite na njihovo spletno mesto in sledite tam navedenim navodilom za nastavitev. Spletno mesto ponuja obsežne informacije o rešitvi. Oglejte si razdelek Vadnice. Ko končate, nadaljujte s spodnjimi koraki integracije.
Domača stran Haraka z navodili za namestitev
Navodila za namestitev
 • Ko je Haraka nastavljena in deluje, se prijavite v LiveAgent (začnite brezplačno preskusno različico, če gs še nimate) in kliknite Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari in izberite Drugo. Nato izberite IMAP/POP3 in nadaljujte z naslednjim korakom.
Integracija e -pošte Haraka v LiveAgent
IMAP/POP3
 • Vse kar morate storiti je, da v tem razdelku navedete svoje podatke o Haraki. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter svoj e -poštni naslov in druge podatke. Izbrati morate vrsto pridobivanja in določiti strežnik in vrata. Oglejte si druge možnosti, na primer oddelek, ki bo zadolžen za odziv na zahtevke za stranke, ki prihajajo na ta e -poštni naslov. Takoj, ko ste vse konfigurirali po svojih željah, kliknite »Shrani«, da dokončate postopek.
Kako integrirati Harako z LiveAgentom? - App - Uploads - 2021 - 09 - Haraka Liveagent Integration Configuration.png
Konfiguracija Haraka

Od zdaj naprej lahko zagotavljate hitro in zanesljivo podporo strankam vsakomur, ki se obrne na vas. Ko se boste morali povezati z več e -poštnimi naslovi, se vrnite k temu priročniku. Iščete več integracij? Oglejte si razdelek in poglejte, kaj še lahko integrirate z LiveAgentom.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Haraka?

Haraka kot strežnik SMTP ponuja visoko zmogljivost in učinkovitost. Zahvaljujoč kodi Node.js in sistemu vtičnikov je Harakin odprtokodni strežnik SMTP hkrati zelo zmogljiv in zelo prilagodljiv. Javascript lahko prilagodi obnašanje strežnika.

Kako lahko uporabite Haraka?

Za vse, ki si želite visokozmogljivih e-poštnih sporočil, je Haraka odlična možnost. Podpora strankam pa lahko zahteva drugo rešitev. Z LiveAgentom lahko ostanete na tekočem, ohranite organizirano komunikacijo in ostanete na pravi poti.

Kakšne so prednosti integracije Haraka?

 • Visoka izvedba
 • Fleksibilnost
 • Filtriranje virusov
 • UI za odkrivanje goljufij
 • Izveden je bil paket storitev
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico