hMailServer

Kaj je hMailServer?

hMailServer, odprtokodni e-poštni strežnik za Microsoft Windows, si lahko vsakdo brezplačno prenese in uporablja. Storitev po vsem svetu uporabljajo ponudniki internetnih storitev, podjetja, vlade, šole in navdušenci.

Poleg podpore najbolj priljubljenim protokolom e-pošte (IMAP, SMTP in POP3) ga je mogoče enostavno vključiti v številne obstoječe sisteme spletne pošte. Z njim lahko skenirate vsa dohodna in odhodna e -poštna sporočila s pregledovalnikom virusov. Filter za neželeno pošto temelji na sistemu točkovanja.

Kako lahko uporabite hMailServer?

hMailServer je idealen e-poštni strežnik za podjetja in različne organizacije, ki morajo dohodno e-pošto obravnavati v velikih količinah. Ponuja zaščito pred neželeno pošto in virusi, zato je uporabna, še posebej, če želite, da je vaša komunikacija še bolj varna. Glavna prednost je enostavna možnost integracije z različnimi priljubljenimi sistemi spletne pošte in sistemom za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Sistem za pomoč uporabnikom LiveAgent vključuje najsodobnejši vstopnični sistem, ki lahko obravnava vsa vaša e-poštna sporočila in še veliko več-klicni center, klepet v živo, portal za stranke in celo družabne medije. Sistem lepo organizira vsak dohodni klic ali sporočilo in vam pomaga razdeliti naloge, jih dokončati in hitro in zanesljivo rešiti težave strank.

Še bolj neverjetno pa je število funkcij, ki vas v celoti podpirajo pri vsakem dejanju. Upravljajte filtriranje zahtevkov in dodajte oznake za boljše upravljanje časa, ustvarite oddelke, ki bodo odgovorni za določena vprašanja, dodajte FacebookInstagramTwitter, ali Viber, da dosežete več strank, in poskrbite za hitre odgovore z vnaprej pripravljenimi sporočili.

Želite izvedeti več o vstopničnem sistemu LiveAgent? Oglejte si stran z našimi funkcijami, kjer si lahko ogledate vse funkcije in kako jih lahko uporabite. Oglejte si spodnji videoposnetek LiveAgent Ticketing in si ga oglejte v akciji.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti uporabe hMailServer?

 • Enostavna konfiguracija
 • Osnovne naloge konfiguracije
 • Sinhronizacija imenika
 • Okno aplikacije

Enhance your email customer support

LiveAgent ticketing system can help you improve your communnication in every aspect

Kako integrirati hMailServer z LiveAgentom?

hMailServer je mogoče enostavno integrirati z LiveAgentom. Za to vam ni treba uporabljati storitev tretjih oseb, vse pa je dostopno prek konfiguracije LiveAgent. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako dokončati postopek v le nekaj minutah.

Domača stran hMailServer z osnovnimi funkcijami
Domača stran hMailServer
 • Ali morate najprej nastaviti hMailServer? Pojdite na spletno mesto hMailServer in ga prenesite. Namestitev je preprosta, na domači strani pa je na voljo tudi vodnik. Če je potrebno, si ga oglejte. Ko nastavite HMailServer, nadaljujte z naslednjimi koraki.
Stran za prenos HMailServerja
Prenesite hMailServer
 • Je vse nastavljeno? Odprite svoj račun LiveAgent (začnite brezplačno preizkusno različico, če je nimate) in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari in nato izberite Drugo. Med naslednjimi možnostmi v naslednjem oknu izberite IMAP/POP3.
Kako integrirati hMailServer z LiveAgentom?
Izberite IMAP/POP3
 • Preostane le še povezovanje nabiralnika hMailServer z vstopničnim sistemom LiveAgent. V tem razdelku morate navesti podatke o svojem hMailServerju. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter svoj e -poštni naslov in druge podatke. Izberite vrsto pridobivanja in podajte podrobnosti o strežniku in vratih. Oglejte si druge možnosti, na primer oddelek, ki bo odgovoren za zahtevke strank na ta e -poštni naslov. Ko nastavite vse po svojem okusu, kliknite Shrani in končali ste.
Konfiguracija integracije hMailServer v LiveAgentu
Navedite svoje podatke

Preverite svoj vstopnični sistem in dovolite, da e -poštna sporočila prispejo z vašega e -poštnega naslova hMailServer. Zdaj lahko začnete zagotavljati hitro in zanesljivo podporo strankam vsakomur, ki se odloči stopiti v stik z vami. Oglejte si našo stran Akademije, če želite izvedeti več o podpori za stranke, ustvariti več integracij ali si ogledati kratek videoposnetek LiveAgent, da vidite, kaj še lahko stori za vas.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je hMailServer?

hMailServer je odprtokodni e-poštni strežnik za operacijski sistem Microsoft Windows. Priljubljen je med ponudniki internetnih storitev, podjetji, šolami in drugimi ustanovami. Brezplačen je za vsakogar.

Kako lahko uporabite hMailServer?

E -poštni strežniki, kot je hMailServer, so idealni za podjetja in druge organizacije, ki obravnavajo velike količine e -poštnih sporočil. S tem strežnikom lahko svojo komunikacijo zaščitite pred neželeno pošto in virusi. LiveAgent se lahko enostavno integrira v najrazličnejše sisteme spletne pošte skupaj s programsko opremo za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Kakšne so prednosti integracije hMailServer?

 • Enostavna konfiguracija
 • Osnovne konfiguracijske naloge
 • Sinhronizacija imenika
 • Okno aplikacije
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico