Integrately

Kaj je Integrately?

Integrately je programska oprema za avtomatizacijo, ki povezuje več kot 425 aplikacij in programskih rešitev. V glavnem se uporablja za ustvarjjanje integracij in različnih delovnih tokov med dvema aplikacijama. Te avtomatizacije lahko delite s svojimi kolegi ali strankami.

Kako ga lahko uporabljam?

Integrate se lahko uporablja za ustvarjanje integracij po meri, akcij in delovnih tokov med aplikacijami, ki jih uporabljate vsak dan. Povežite LiveAgent z drugimi platformami, ustvarite boljši potek dela za določene oddelke, izboljšajte komunikacijo na vaših kanalih ali ustvarite nove osupljive funkcije za vaš proces dela v storitvah za stranke.

Ne veste, kako izboljšati svoj potek dela? Tu je nekaj idej

LiveAgent je programska oprema za podporo strankam, ki podpira skoraj 70 vtičnikov za integracijo po meri, s katerimi lahko izboljšate svoje delovne tokove, ustvarite komunikacijske procese po meri in izboljšajte svoje upravljanje s strankami.

Vse, kar potrebujete, je dostop do aplikacij, ki jih želite povezati, in dovoljenja za aktiviranje vtičnikov v vašem računu LiveAgent. Pokrivamo najbolj priljubljene integracije in ustvarimo popolno rešitev za vas, če pa želite ustvariti bolj prilagojene integracije, je tu nekaj idej.

Slika prikazuje možnosti povezav aplikacij s programom Integrately
Deciding which apps to connect?

Samodejno dodajanje kontaktov iz email prodajnega programa v LiveAgent

Če vaš email prodajni spisek vsebuje kontakte iz različnih aplikacij, lahko ustvarite hitro povezavo med LiveAgent in programom, kot je Mailchimp z samodejnim sinhroniziranjem kontaktov. Ta ukrep lahko izboljša produktivnost agentov in pomaga slediti komunikaciji s strankami.

Ta postopek lahko ustvarite tudi obratni smeri in dodate stike iz LiveAgent-a v Mailchimp. Ta integracija vam lahko pomaga doseči več občinstva s tržnim komuniciranjem, hkrati pa poveča vaše možnosti za ustvarjanje več poslovnih strank.

Sledite zaračunavanju

Ali ima vaša prodajna skupina težave s sledenjem računom, naročilom, vračilom, računom za plačilo in drugim podatkom v zvezi s plačilnimi aktivnostmi? Povežite svojo plačilno platformo in ustvarite novo integracijo po meri, ki bo vsebovala vse podatke, ki jih potrebujete, da bodo vaše stranke dolgoročno zadovoljne.

Imejte podjetje obveščeno z samodejnimi sporočili

Ste naveličani neprestanega preklapljanja med aplikacijami in spremljanja različnih računov? Uporabite Integrate za prejemanje e-mail posodobitev o dogodkih v aplikacijah, ki jih uporabljate vsak dan. Vsakič, ko se dogodek zgodi v vaših aplikacijah bo v vaš poštni predal prispel, email z naborom nalog, ki ste jih definirali. Po tem lahko sami izvajate akcije in se izognete časovnim zamudam z neprestanim preverjanjem drugih aplikacij ali preklapljanja med njimi.

Katere so prednosti uporabe Integrately?

 • Integrirajte LiveAgent z več kot 425 aplikacijami
 • Boljši tok dela
 • Prihranek časa
 • Vse pod eno streho

Kako z Integrately ustvariti integracije med LiveAgent in drugimi aplikacijami?

Če želite ustvariti integracije med LiveAgent in programsko opremo tretjih podjetij, sledite tem preprostim korakom

 • Odprite svoj račun Integrately in se pomaknite do razdelka za raziskovanje avtomatizacije, ki je dostopen takoj po prijavi. Izberite LiveAgent in druge aplikacije po vaši izbiri. V teh navodilih vam bomo pokazali, kako ustvariti integracijo po meri med LiveAgent in YouTube.
Integrately z izbranimi aplikacijami, pripravljeno za integracijo
Izberite aplikacije, ki jih želite povezati
 • Ko izberete aplikacije, se pomaknite navzdol in izberite akcije, ki jih želite izvesti. Za ustvarjanje integracije po meri lahko izbirate med več možnostmi. Izberite eno ali več akcij v prvi aplikaciji in odgovor na te akcije v sekundarnih aplikacijah.
 • Ko se v prvi aplikaciji zgodi določen dogodek, bo druga aplikacija izvedla določeno akcijo, zato bo ustvarila integracijo po meri in vam dala popoln nadzor nad dogajanjem.
 • Ko zaključite izbiranje, kakšna naj bo vaša integracija po meri, kliknite zeleni gumb Pojdi.
YouTube in LiveAgent akcije izbrane
Osnovne akcije integracije poteka
 • Nato boste imeli možnost, da v svojo integracijo po meri dodate več pogojev in aplikacij preko gradnika avtomatizacije. Imate tudi možnost, da preizkusite integracijo ali jo preprosto aktivirate.
Izbira gradnika avtomatizacije ali preskok za preizkus in integracijo v živo
Gradnja avtomatizacije ali Test & Gremo v živo?
 • Če izberete gradnik avtomatizacije, lahko svoji integraciji po meri dodate več možnosti in aplikacij ter jih preizkusite. S tem lahko ustvarite veliko bolj dodelan načrt in integracijo z več možnostmi in dejanji, ko jih sproži ena aplikacija
možnosti gradnika avtomatizacije v Integrately
Gradnik avtomatizacije za izdelane delovne tokove
 • Če se odločite za preskok, je potrebnih nekaj dodatnih korakov. V primeru naše integracije po meri smo morali dodati povezavo do videoposnetka v YouTube, da določimo, kateri komentarji naj sprožijo ustvarjanje zahtevkov v LiveAgentu. Drugi korak je bil zagotoviti ključ API LiveAgent za Integrately. API lahko najdete in generirate v konfiguraciji računa LiveAgent Konfiguracija> Sistem> API. Polja po meri morate izpolniti tudi v Integrate, odvisno od integracije po meri. V našem primeru smo morali med drugimi podatki za integracijo email izpolniti podatke, kot so zadeva sporočila, telo sporočila, e-mail naslovi pošiljatelja in prejemnika ter ID oddelka.
Nastavitve API ključa v LiveAgent
Nastavitve API ključa v LiveAgent
Polja ključa in poddomene API pri testu integracije
Kam vstaviti API ključ
 • Zadnji korak je preizkus integracije po meri. Spodaj strani kliknite Test & Go Live.
Zaključek integracije LiveAgent in Youtube
Test & gremo v živo

Integracija je končana. Ko bomo v našem videoposnetku LiveAgent Tour na Youtube dobil komentar, bomo v naš sistem za zahtevke prejeli e-pošto / zahtevek.

Dokončan postopek integracije med Youtube in LiveAgent z Integrately
Končali ste!

Frequently asked questions

Kaj je Integrately?

Integrately je storitev integracije aplikacij, ki uporabnikom omogoča povezovanje različnih aplikacij in ustvarjanje novih, dodelanih in prilagojenih delovnih tokov.

Kako lahko uporabljam Integrately z LiveAgent?

Integrately se lahko uporabi kot integracija po meri za LiveAgent program za podporo strankam. Uporabite ga za lažji potek dela, prejemajte posodobitve, opomnike po e-pošti, ustvarjajte avtomatizacije in še veliko več. Omejitev je vaša domišljija in število aplikacij, ki jih uporabljate. 

Ali moram plačati za uporabo Integrately z LiveAgent?

Integrately lahko z LiveAgent uporabljate brezplačno in ustvarite do 200 nalog.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico