Mail.ru

Kaj je Mail.ru?

Mail.ru je rusko internetno podjetje in e -poštna storitev. Postal je eden največjih ponudnikov  email v Rusiji in rusko govorečem segmentu interneta. Mail.ru ima v lasti tudi veliko število priljubljenih spletnih mest, osredotočenih na ta segment.

Kako lahko uporabljamo Mail.ru?

Ker ste priljubljena e -poštna storitev v Rusiji, lahko z Mail.ru nastavite e -poštni naslov za podporo strankam, na katerega lahko prejemate  zahteve strank. Vendar je ta način reševanja težav lahko učinkovit pri delu z majhnim številom prejetih e -poštnih sporočil. Da bi se izognili neredom in zmedi, lahko svoj e -poštni naslov Mail.ru povežete z LiveAgent sistemom zahtevkov in ohranite zahtevke organizirane.

Sistem vstopnic LiveAgent v celoti podpira  več email nabiralnikov različnih ponudnikov, vključno z Mail.ru, Gmail, Outlook, Yahoo in neštetimi drugimi. Poleg tega je v celoti podprt s paleto funkcij, ki skrbijo, da bo vaša e-poštna komunikacija ostala organizirana in usmerjena na prave ljudi.

Oglejte si funkcije, kot so oddelki ali avtomatska distribucija zahtevkov , ki zagotavlja, da bo vsak zahtevek dostavljen razpoložljivemu podpornemu agentu. Z oznakami ustvarite tudi različne tematske skupine ali pa nastavite svoj  delovni čas, da stranke obvestite, kdaj ste na voljo za odgovor.

Najboljše pri sistemu vozovnic LiveAgent so njegove večkanalne zmogljivosti. Poleg Mail.ru in drugih ponudnikov e-pošte upravlja tudi klepet v živo, klicni center, portal za stranke in socialne medijeFacebook, Instagram, Twitter in celo even Viber. Vsak od teh komunikacijskih kanalov je podprt s svojimi lastnostmi. Oglejte si celoten seznam in si vse poglejte.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti uporabe integracije Mail.ru?

 • Priljubljeni ponudnik e-pošte v Rusiji v vaši službi za pomoč
 • Hitrejša komunikacija s strankami
 • Boljše upravljanje e-pošte in jasnost naročil
 • Večkanalni sistem zahtevkov

Searching for a way to improve your email communication?

Handle customer requests faster and get your comunication organized with LiveAgent ticketing system

Kako lahko integrirate Mail.ru z LiveAgent?

Postopek integracije Mail.ru in LiveAgent je preprost in ga je mogoče končati v nekaj minutah. Vse, kar morate storiti, je, da svoj e-poštni račun Mail.ru dodate v sistem zahtevkov LiveAgent. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako to storiti.

 • Če še nimate računa, pojdite na Mail.ru in ustvarite nov e-poštni račun s klikom na Ustvari pošto na vrhu leve plošče na domači strani Mail.ru. Posredujte svoje podatke in ustvarite svoj račun. Če že imate račun, lahko ta korak preskočite.
Stran za ustvarjanje računa Mail.ru z informacijami
Mail.ru ustvarjanje računa
 • Ko imate pripravljen račun, odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Zdaj kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu in na seznamu ponudnikov e-poštnih naslovov izberite Mail.ru.
Mail.ru v nastavitvah LiveAgent pri dodajanju novega e-poštnega naslova
Mail.ruv LiveAgent
 • Nato vnesite svoje podatke, na primer ime za prijavo, geslo in izberite oddelek, kamor bodo usmerjena e-poštna sporočila. Ko končate, kliknite Shrani in vaš e-poštni naslov Mail.ru bo dodan v LiveAgent.
Mail.ru konfiguracija v LiveAgent
Mail.ru konfiguracija

Vaša integracija s storitvijo Mail.ru je končana, zdaj pa bodo vsa e-poštna sporočila strank z vašega spletnega mesta Mail.ru preusmerjena v sistem zahtevkov v LiveAgent.

nima več o sistemu vstopnic LiveAgent? Oglejte si funkcije naših funkcij sistema zahtevkov ali si poglejte primere uporabe, če želite izvedeti, kako lahko z LiveAgentom izboljšate svojo podporo strankam.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U&t=5s

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Mail.ru?

Mail.ru je eden največjih ponudnikov e-pošte v Rusiji in ruskem delu interneta. Prav tako vodijo več priljubljenih spletnih mest. 

Ali lahko Mail.ru integriram z LiveAgent?

Vaš poštni predal Mail.ru lahko brezplačno in brez zapletenih opravil integrirate v LiveAgent. Sledite navodilom v tem članku, če želite izvedeti, kako to storiti. 

Kakšne so prednosti integracije Mail.ru z LiveAgent?

Izboljšana in organizirana e-poštna komunikacija, določanje prioritet, filtriranje, filtri neželene pošte in večkanalne zmogljivosti so le nekatere od številnih prednosti.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico