MDaemon

Kaj je MDaemon?

MDaemon je aplikacija za e-poštni strežnik, ki je na voljo za računalnike, ki uporabljajo operacijski sistem Microsoft Windows. Podpira različne protokole na strani odjemalca v uporabniku prijaznem vmesniku. Druge funkcije vključujejo arhiviranje e-pošte, funkcije upravljanja mobilnih naprav, takojšnje sporočanje, funkcije selitve in varnost e-pošte. MDaemon je varen za uporabo zahvaljujoč svojim močnim funkcijam za zaščito pred neželeno pošto in protivirusno zaščito. Lahko tudi šifrira vaše podatke.

Kako lahko uporabljate MDaemon?

MDaemon ponuja vse funkcije brez dodatnih cen, zato svoje cenovne načrte osredotoča na število uporabnikov. Zaradi tega je idealna rešitev za manjša podjetja, ki iščejo popolnoma opremljen e-poštni strežnik, ne da bi pri tem zmanjšali svoj proračun. MDaemon-ova varna e-poštna rešitev je odlična za ohranjanje varne komunikacije. Integrirajte ga z vstopničnim sistemom LiveAgent da izboljšate svojo službo za pomoč uporabnikom z zanesljivo e-poštno rešitvijo.

Popeljite svojo službo za pomoč uporabnikom na naslednjo raven z integracijo MDaemon za službo za pomoč uporabnikom LiveAgent. Prenesite svojo e-pošto in stike v namensko rešitev za pomoč uporabnikom, ki je na voljo v celoti. Raziščite funkcije izdajanja zahtevkov, kot so pravila ki vam pomagajo avtomatizirati številne postopke službe za pomoč uporabnikom, ali pripravljena sporočila, ki jih lahko uporabite za hitre odgovore strankam.

Oglejte si hibridni tok zahtevkov, tki prikazuje zahtevke strank iz katerega koli komunikacijskega kanala v eni sami niti za izdajo zahtevkov. Preprosto dodajte in organizirajte zahtevke iz e-pošte, klepeta v živo, klicnega centra, portala za stranke, ali celo družbenih medijev na enem mestu. Povežite svoje račune Facebook, Instagram, Twitter in Viber in zagotovite najboljšo podporo svojim strankam.

Začnite organizirati svojo e-poštno komunikacijo in jo spremljajte v univerzalni mapi LiveAgent. Nastavite pravila odgovornosti ali ustvarite oddelke, da določite specializacijo agenta. Uporabite opombe in oznake za nastavitev opomnikov ali shranjevanje pomembnih informacij o strankah v zahtevkih. Raziščite vse funkcije izdajanja zahtevkov v LiveAgentu in si oglejte, kako jih uporabiti v svojo korist.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti integracije MDaemon?

  • Zanesljivo in varno
  • Zaupanja vreden e-poštni strežnik v več kot 90 državah
  • Zelo cenovno ugoden in v celoti opremljen
  • Prilagodljiva razporeditev

Provide amazing email support

Switch to LiveAgent ticketing system and provide efficient email support thans to advanced features

Kako integrirati MDaemon z LiveAgentom?

LiveAgent ponuja možnosti integracije za e-poštne strežnike prek IMAP/POP3. MDaemon je mogoče enostavno integrirati s sistemom za prodajo vstopnic LiveAgent prek možnosti konfiguracije. Sledite spodnjim navodilom in se naučite, kako to storiti.

Domača stran Mdaemon
Domača stran MDaemon
Kako integrirati MDaemon z LiveAgentom? - App - Uploads - 2021 - 10 - MDaemon Plans 1.png
Nakup MDaemon
  • Ko je vaš račun MDaemon pripravljen, lahko nadaljujete s konfiguracijo v LiveAgentu. Odprite svoj račun LiveAgent ali začnite brezplačno preskusno obdobje, če še nimate računa. Pojdite na Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi in izberite oranžni gumb Ustvari. V meniju boste videli seznam ponudnikov e-pošte. Izberite Drugo, zadnjo možnost na seznamu. Nato izberite IMAP/POP3
Možnost integracije IMAP/POP3 v konfiguraciji LiveAgent
Izberi IMAP/POP3
  • Zdaj morate navesti podatke o svojem računu MDaemon. Izpolnite uporabniško ime, geslo in vaš elektronski naslov. Izberite način pridobivanja e-pošte in navedite podatke o vratih in strežniku. Izberete lahko tudi odgovorni oddelek. Ko ste z nastavitvami zadovoljni, kliknite Shrani in končali ste.
Povežite okno svojega nabiralnika v LiveAgent z različnimi integracijskimi polji
Izpolnite svoje podatke

Vstopnični sistem LiveAgent in nabiralnik bosta zdaj pridobila vso vašo e-poštno sporočilo in jo pretvorila v zahtevke. Začnite svojo pot z zagotavljanjem najboljše podpore strankam z LiveAgent Academy, kjer se lahko veliko naučite o podpori strankam in uporabi programske opreme.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je MDaemon?

MDaemon je aplikacija za e-poštni strežnik za računalnike z operacijskim sistemom Microsoft Windows. Ponuja uporabniku prijazen vmesnik in podpira različne protokole na strani odjemalca. Med njegovimi funkcijami so arhiviranje e-pošte, upravljanje mobilnih naprav, takojšnje sporočanje, migracija in varnost e-pošte. Zaradi robustne zaščite pred vsiljeno pošto in virusov MDaemon je varna e-poštna rešitev.

Kako lahko uporabite MDaemon?

Cenovni načrt za MDaemon temelji na številu uporabnikov, saj ponuja vse svoje funkcije brez dodatnih stroškov. Za podjetja, ki želijo e-poštni strežnik z vsemi funkcijami, ki jih potrebujejo, ne da bi poškodovali banko, je to idealna rešitev. Ko komunicirate z MDaemonovo varno e-poštno rešitvijo, se lahko počutite varno. Preprosto ga vključite v svoj sistem za prodajo vstopnic LiveAgent, da izboljšate svojo storitev za stranke.

Kakšne so prednosti integracije MDaemon?

Zanesljivo in varno, zaupanja vreden e-poštni strežnik v več kot 90 državah, zelo cenovno ugoden in v celoti predstavljen, prilagodljiva uvedba.

Kako integrirati MDaemon z LiveAgentom?

Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi. Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo. Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico