MeTA1

Kaj je MeTA1?

MeTA1 je agent za prenos sporočil, ki je bil ustvarjen za varen in zanesljiv email prenos. Je učinkovit, nastavljiv in ga je mogoče razširiti z moduli. Z implementacijo osrednjega nadzornega primerka upravitelj čakalnih vrst organizira pretok sporočil skozi sistem in preprečuje preobremenitev lokalnih ali oddaljenih sistemov. Možnosti konfiguracije je mogoče izvesti prek parametrov ukazne vrstice, njihova spletna stran pa ponuja obsežen vodnik, ki je na voljo vsem, ki želijo izvedeti več o MeTA1 ali se naučiti, kako ga učinkovito uporabljati.

Kako lahko uporabite MeTA1?

Nastavljiv in razširljiv MeTA1 je primeren za vsakogar, ki želi uporabljati varno in zanesljivo sredstvo e -poštne komunikacije. MeTA1 lahko zagotovi učinkovito e -poštno komunikacijo za vsakogar, ki se odloči za njeno uporabo. Poleg tega ga je mogoče integrati s službo za pomoč strankam LiveAgent kar vam omogoča učinkovit način za reševanje težav s strankami, ki prihajajo v vaš sistem z zahtevki in boljšo uporabniško izkušnjo.

Službo za pomoč desk lahko na več načinov izboljšate tako, da e-pošto MeTA1 povežete z agentom LiveAgent. Za začetek pridobi vsa e-poštna sporočila iz vsakega e-poštnega računa in jih inteligentno organizira za vas. Možno je učinkoviteje slediti konverzaciji, označiti rešene zahtevke in si ogledati napredek pri zahtevkih, hkrati pa strankam pomagati hitreje in učinkoviteje s funkcijami zahtevkov features.

S službo za pomoč LiveAgent imate dostop do številnih inovativnih orodij in sistema zahtevkov, ki vam lahko pri podpori za stranke izjemno pomagajo. Z našim sistemom lahko lepo organizirate sporočila, odgovorite nanje in hitro in natančno rešite težave strank.

E-poštne integracije, kot je MeTA1, so šele začetek, opravljajte stvari s telefonskimi klici, klepetajte z vašimi strankami, odgovarjajte preko socialnih medijev in jim v svoji bazi znanja ponujajte izobraževalne in informativne članke. Vse je v celoti podprto z nizom funkcij, ki zagotavljajo nemoten potek dela za začetnike in napredne uporabnike.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti uporabe MeTA1?

 • Odlična varnost
 • Učinkovitost in zanesljivost
 • Konfiguracija zahvaljujoč ukazom
 • Razširljivost z moduli

Get the right tool for the job

LiveAgent can help you provide better support and faster replies to email messages

Kako integrirati MeTA1 z LiveAgent?

MeTA1 je lahko integriran z nastavitvami konfiguracije LiveAgent prek protokola IMAP/POP3. Postopek je dovolj enostaven, da se dokonča v nekaj minutah. Sledite spodnjim navodilom po korakih, če želite izvedeti, kako integrirati MeTA1 z LiveAgent.

Kako integrirati MeTA1 z LiveAgent? - App - Uploads - 2021 - 09 - MeTA1 Homepage.png
Domača stran MeTA1
 • Ali morate najprej nastaviti MeTA1? Pojdite na njihovo spletno mesto, kjer najdete več informacij, povezave za prenos in vsa navodila za namestitev in konfiguracijo, ki jih potrebujete za zagon. Ko končate, nadaljujte z naslednjimi koraki.
Kako integrirati MeTA1 z LiveAgent? - App - Uploads - 2021 - 09 - MeTA1 Downloads.png
MeTA1 prenosi
 • Ste vsi pripravljeni? Če je odgovor pritrdilen, pojdite na svoj račun LiveAgent (začnite brezplačno preskusno različico, če ga še nimate) in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu razdelka in na seznamu ponudnikov e -pošte izberite Drugo. Nato med dvema možnostma integracije izberite IMAP/POP3.
Kako integrirati MeTA1 z LiveAgent?
 • MeTA1 mora biti povezan z LiveAgentom, da se zagotovi ustvarjanje zahtevkov. V tem razdelku boste morali vnesti svoje podatke o MeTA1. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter vnesite svoj e-poštni naslov in druge zahtevane podatke. Navedite podatke o strežniku in vratih ter izberite vrsto pridobivanja. Ko ste zadovoljni z nastavitvami, kliknite Shrani.
Kako integrirati MeTA1 z LiveAgent? - App - Uploads - 2021 - 09 - MeTA1 Liveagent Integration Configuration.png

Naj vaša e -poštna sporočila dobijo z vašega naslova MeTA1 in preverite sistem za izdajo zahtevkov. Vaše stranke lahko zdaj izkoristijo hitro in zanesljivo storitev za stranke, kadar jo potrebujejo. Za več informacij o podpori strankam raziščite zmogljivosti LiveAgent, tako da ustvarite več integracij ali si ogledate kratek video .

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je MeTA1?

Zastopnik za prenos sporočil MeTA1 je bil zasnovan za varno in zanesljivo dostavo e-pošte. Za razširitev njegove funkcionalnosti je mogoče dodati module. Upravitelj čakalnih vrst z implementacijo osrednjega nadzornega primera organizira tokove sporočanja v sistemu in preprečuje preobremenitev lokalnih ali oddaljenih sistemov.

Kako lahko uporabite MeTA1?

Vsak uporabnik, ki želi varno in zanesljivo komunicirati z e -pošto, ima lahko koristi od nastavljivega in razširljivega MeTA1. Vsakdo, ki uporablja MeTA1, lahko pričakuje učinkovito e-poštno komunikacijo. Sistem je mogoče integrirati tudi s službo za pomoč LiveAgent.

Kakšne so prednosti integracije MeTA1?

 • Odlična varnost
 • Učinkovitost in zanesljivost
 • Konfiguracija zahvaljujoč ukazom
 • azširljivost z moduli
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico