Microsoft Exchange Server

Kaj je Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server ponuja e-pošto, koledar, stike, načrtovanje in sodelovanje. Ta aplikacija deluje v operacijskih sistemih Windows Server za poslovne namene. Mobilne naprave, namizni računalniki in spletni sistemi lahko dostopajo do platforme za pošiljanje sporočil s strežnikom Exchange Server iz Microsoft.

Kako lahko uporabljate strežnik Microsoft Exchange Server?

Poskrbite za poslovno e -pošto s strežnikom Microsoft Exchange Server. Odličen je za obravnavo vse e -poštne komunikacije podjetja in osebne komunikacije. Uporabite ga lahko tudi na več napravah. Microsoft Exchange Server lahko postane odlična rešitev za podporo strankam in obravnavo  email komunikacije s strankami. Vendar pa lahko vsakodnevno obravnavanje velikega števila e-poštnih sporočil strank postane dolgočasen rutinski proces, ki brez pomoči ne postane lažji.

Zato lahko integracija strežnika Microsoft Exchange Server za LiveAgent postane idealna rešitev za to težavo. Ko združite strežnik Microsoft Exchange Server z LiveAgent sistemom zahtevkov, lahko izboljšate podporo strankam, izboljšate potek dela z novimi funkcijami in rešite težave strank z neprekosljivo hitrostjo.

Najboljši del je, da je v celoti opremljen za nemoten potek vašega dela. Oglejte si funkcije, kot je univerzalni nabiralnik ki ne ureja le e-pošto, ampak tudi klepet v živo, klicni center, portal za stranke in socialne medije, kot je Facebook, Twitter, Instagram in Viber. Poskrbite, da bodo vsi aktivni z avtomatizirano distribucijo zahtevkov in uporabite oddelke za prenos zahtevkov ljudem s pravim znanjem.

Vse organizirano tako, ko Microsoft Exchange povežete z LiveAgent. Sistem zahtevkov, kot je LiveAgent, vam lahko pomaga zbrati vso e-poštno komunikacijo neposredno na nadzorno ploščo, jo organizirati in filtrirati, ter vam pomaga pri kar najboljšem delu. Na tej povezavi si oglejte celoten seznam zahtevkov in si oglejte, kaj vse lahko stori..

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti uporabe integracije strežnika Microsoft Exchange Server?

  • E-poštna storitev poslovnega razreda
  • Stiki in koledarji v skupni rabi
  • Ena najbolj znanih rešitev za e-pošto v vaši službi za pomoč
  • Napredne funkcije z integracijo LiveAgent

Looking to handle more customer emails?

Improve your email conversations via LiveAgent ticketing system. It's fully featured and made to improve your help desk workflow

Kako integrirati strežnik Microsoft Exchange Server z LiveAgent

Microsoft Exchange Server je mogoče enostavno integrirati z LiveAgent preko posredovanja ali IMAP/POP3. Sledite spodnjim vodnikom, če želite izvedeti, kako dokončati postopek in dodati svoj e-poštni naslov v LiveAgent. Če morate najprej nastaviti strežnik Microsoft Exchange Server, sledite temu vodniku za Microsoft, če želite izvedeti, kako to storiti.

  • Ko je e -pošta strežnika Microsoft Exchange Server pripravljena, odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi in kliknite oranžni gumb Ustvari. Odprl se bo seznam ponudnikov e -pošte. Izberite Drugo in nadaljujte z naslednjim korakom.
Možnosti konfiguracije e-poštnega računa LiveAgent
Izberite Drugo
  • Odvisno od vaših želja lahko za način integracije izberete IMAP/POP3 ali Posredovanje. Obe možnosti integracije vam bosta prikazani, začenši s posredovanjem. Pojdite na naslednji korak s klikom na Posredovanje.
Posredovanje ali izbira integracije IMAP/POP3
Posredovanje ali IMAP/POP3
  • Ko izberete Posredovanje, vnesite svoj e-poštni naslov. Nato izberite Nastavitev zapisa SPF za svojo domeno strežnika Exchange. Če niste prepričani, kako to storiti, si lahko ogledate tudi Microsoftov priročnik o nastavitvi zapisov SPF. Ta korak morate narediti, da LiveAgent vaših e -poštnih sporočil ne bo obravnaval kot neželeno pošto. Izberite ustrezen oddelek, ki je odgovoren za prejemanje e-poštnih sporočil s tega računa strežnika Microsoft Exchange Server in kliknite Shrani.
Nastavitev posredovanja e-pošte strežnika Microsoft Exchange Server v LiveAgent
Nastavite Posredovanje
  • Če želite povezati e-pošto strežnika Microsoft Exchange Server prek protokola IMAP/POP3, sledite tem korakom. Namesto da kliknete možnost Posredovanje, izberite IMAP/POP3. Vnesti morate svoj e-poštni naslov, prijavo in geslo. Vnesti morate podatke o strežniku in vratih ter izbrati vrsto pridobivanja (POP3 ali IMAP). Po tem lahko shranite.
Nastavitev IMAP/POP3 Microsoft Server Exchange v LiveAgent
IMAP/POP3 nastavitev

Končali ste in vaš e-poštni naslov strežnika Microsoft Exchange Server je zdaj povezan s sistemom zahtevkov LiveAgent. Na zahtevke za stranke lahko začnete odgovarjati s popolno rešitvijo.

Želite izvedeti več o LiveAgent? Oglejte si spodnji videoposnetek Tour ali si oglejte funkcije in integracije, če želite izvedeti več o naši rešitvi.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Microsoft Exchange Server?

S strežnikom Microsoft Exchange Server lahko uporabniki organizirajo e-pošto, koledarje, stike, načrtovanje in sodelovanje. Ta aplikacija deluje v operacijskih sistemih Windows Server. Dostop do strežnika Exchange Server je možen prek mobilne naprave, namiznega računalnika ali spletnega brskalnika.

Kako lahko uporabljate strežnik Microsoft Exchange Server?

Povežite ga s sistemom za izdajanje zahtevkov LiveAgent in začnite zagotavljati neverjetno podporo strankam iz namenske rešitve za pomoč uporabnikom. 

Kakšne so prednosti integracije strežnika Microsoft Exchange Server?

Glavna prednost je v tem, da boste na vašo službo za pomoč LiveAgent priključili neverjetno e-poštno rešitev, ki podpira več komunikacijskih kanalov, zastopnikom za podporo nudi odlične funkcije in ponuja veliko integracij z drugo programsko opremo.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico