PipeDrive

Kaj je PipeDrive?

PipeDrive je enostavno uporaben CRM programska oprema za upravljanje odnosov s strankami), ki vam omogoča upravljanje potencialnih strank in poslov, omogoča pa tudi sledenje komunikacijam in avtomatizacijo poteka dela.

Poleg tega PipeDrive ponuja vpogled v uspešnost prodajalcev in omogoča ustvarjanje poročil na podlagi podatkov v pripravi.

Kaj je PipeDrive?
Primer posla PipeDrive v LiveAgent

Kako ga uporabljati?

Uporaba PipeDrive je pomembna za prodajne ekipe, saj jim omogoča upravljanje in sledenje napredka njihovih poslov in potencialnih strank prek intuitivne nadzorne plošče.

Poleg tega lahko uporabniki PipeDrive shranijo tudi pomembne informacije o potencialnih strankah, kot so kontaktne informacije, dogovori o ravni storitve in vrednosti poslov.

Uporabniki lahko uporabijo tudi funkcijo, ki sinhronizira vse možne komunikacije s programsko opremo, kar vodjem skupin omogoča, da spremljajo vse dejavnosti in napredovanje.

Prednosti povezave PipeDrive z LiveAgent

Ko aktivirate svoj vtičnik PipeDrive v LiveAgent, boste lahko registrirali nove ponudbe in dobili takojšen dostop do informacij o obstoječih ponudbah, ki se nanašajo na stranko, ki ji pomagate, na LiveAgent nadzorni plošči.

Ko LiveAgent poveže vaš račun PipeDrive, bo izvedel preverjanje zgodovine poslov PipeDrive, njihovih statusov in vrednosti. Vse te informacije bodo prikazane v PipeDrive, ki je prikazan na informacijski plošči zahtevka. Z uporabo tega vtičnika si lahko med komuniciranjem s strankami ogledate in registrirate ponudbe PipeDrive neposredno v svojem računu LiveAgent.

Prednosti povezave PipeDrive z LiveAgent
Ustvarjanje nove ponudbe v integraciji LiveAgent PipeDrive

Primeri uporabe in najboljše prakse

Ko kliknete ikono PipeDrive na plošči s podrobnostmi o zahtevku LiveAgent, boste lahko:

  • Registrirali nove PipeDrive posle v LiveAgent
  • Ogledali registrirane ponudbe, ki se nanašajo na stranko, ki ji pomagate
Primeri uporabe in najboljše prakse

V bistvu vam LiveAgent integracija PipeDrive prihrani čas in postane učinkovitejša. Če imate te informacije na dosegu roke v LiveAgent, lahko enostavno ugotovite, kdaj je primeren čas za prodajo kupcu ali popust.

Kako integrirati PipeDrive z LiveAgent

Aktiviranje integracije je preprosto. Odprite nadzorno ploščo in pojdite na Konfiguracija> Sistem> Vtičniki in poiščite PipeDrive Integration v2. Kliknite stikalo za vklop in LiveAgent se bo po tem znova naložil.

PipeDrive Integracija v2 v LiveAgent del vtičnika
PipeDrive integracija v2 v LiveAgent

Zdaj poiščite aktivno PipeDrive Integracijo v2 in kliknite gumb za informacije. Kliknite logotip PipeDrive. Odpre se okno za namestitev, zato kliknite Dovoli in namesti.

Kliknite logotip pipedrive, da nadaljujete z integracijo PipeDrive za LiveAgent
Klik na ikono PipeDrive
Instalirajte PipeDrive vtičnik za LiveAgent
Instalirajte aplikacijo

To je to, integracija je aktivna in jo lahko vidite na plošči z informacijami o zahtevki. Odprite in na desni plošči poiščite aktivno integracijo.

PipeDrive CRM je aktivna v LiveAgent pogledu z zahtevki
PipeDrive CRM aktivna

Na nadzorni plošči si lahko ogledujete, dodajate ali urejate ponudbe.

Dodajte ponudbo z integracijo PipeDrive CRM v LiveAgent pogled na vstopnice
Dodajte ponudno

Kako integrati PipeDrive z LiveAgent preko Zapier

Lahko poskusite tudi z integracijo prek storitve Zapier. Zapier poveže dve aplikaciji, da z različnimi vrstami integracij vam pomaga izboljšati potek dela. Če računa nimate, ga ustvarite na tej povezavi. Nato pojdite na LiveAgent + PipeDrive stran za integracijo.

Stran za integracijo LiveAgent in PipeDrive na Zapier
LiveAgent + PipeDrive

Pomaknite se navzdol do razdelka Connect LiveAgent + PipeDrive. Tam lahko kombinirate več možnosti, zato razmislite, kaj želite od vaše integracije. Sprožilec ene aplikacije bo aktiviral akcijo v drugi aplikaciji in ustvaril integracijo.

Pokazali vam bomo primer z možnostmi PipeDrive Nov posel in LiveAgent Ustvari konverzacijo. Vaša nastavitev se lahko razlikuje od teh navodil, vendar običajno ostane enaka, razen nekaj podrobnosti, ne glede na to, katere možnosti izberete. Ko končate z izbiro, kliknite modri gumb za nadaljevanje.

PipeDrive sprožilec in LiveAgent akcija izbrana na Zapier
Izbira sprožilcev in akcij

Prvi del namestitve je enostaven. Samo prijaviti se morate v svoj račun PipeDrive, potrditi izbiro sprožilca in ga preizkusiti.

Preskus sprožilca PipeDrive po nastavitvi sprožilca na Zapierju
Test sprožilca

Prijavite se in potrdite akcijo. Nastavitev naše integracije zahteva, da med drugimi polji vnesemo e-mail naslove prejemnika in pošiljatelja, zadevo e-mail in telo sporočila. Obstaja tudi nekaj neobveznih polj, vendar jih lahko izpolnite, da definirate sporočilo. Nadaljujte in preizkusite integracijo, ko končate.

LiveAgent vzpostavitev akcije v integracijskem procesu PipeDrive na Zapier
LiveAgent vzpostavitev akcije

To je to, postopek je končan in vaša integracija bo aktivna, ko vklopite Zap. Preverite svoj LiveAgent za nova sporočila iz PipeDrive.

Activna PipeDrive integracija z LiveAgent sistemom zahtevkov
Uspeh!

Frequently asked questions

Kaj je PipeDrive?

PipeDrive je sistem za upravljanje odnosov s strankami. Celoten koncept je bil razvit z vidika prodajalca. Omogoča vam podatke o potencialnih strankah, uspešnosti in še več. 

Kakšne so prednosti uporabe PipeDrive z LiveAgent?

- učinkovit tok dela

- izboljšan CX (izkušnje strank)

- boljši odnosi s strankami

- konkurenčna prednost 

- prihrani čas (ni potrebe po preklapljanju med vmesniki)  

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico