Postfix

Kaj je Postfix?

Postfix je brezplačen in odprtokodni agent za prenos pošte, ki dostavlja in usmerja elektronsko pošto. Programska oprema je izdana pod IBM Public License 1.0, ki je licenca za brezplačno programsko opremo. Postfix je bil prvotno ustvarjen leta 1997, prva izdaja pa decembra 1998. Je eden najbolj priljubljenih poštnih strežnikov na internetu. Postfix uporablja približno 32% javno dostopnih strežnikov.

Kako lahko uporabite Postfix?

Postfix dobro dela eno stvar, to je e -pošta. Če želite rešitev, ki zanesljivo obravnava vso vašo e -poštno komunikacijo, je iskanja konec. Vaš e -poštni naslov Postfix lahko povežete z LiveAgent sistemom za pomoč strankam, da vam pomaga pri zbiranju e-poštnih sporočil strank, jih spremeni v zahtevke in jih organizira, da se ne boste izgubili v toku.

Ali ste preobremenjeni in izčrpani pri reševanju vseh vprašanj strank prek svojega e-poštnega odjemalca? Vzemite si trenutek in spoznajte neverjeten sistem zahtevkov. Zasnovan je za organiziranje vaših e-poštnih sporočil in vam lahko pomaga hitreje reševati težave strank, hkrati pa povečuje zadovoljstvo strank. Izkoristite to popolno rešitev za izdajanje zahtevkov in uporabite filtre, oznake ali sezname stikov.

Določite svoj delovni čas, ustvarite pravila ali pogodbe o ravni storitev. Zagotovite gamifikacijo, da bodo vaši agenti pri najboljših močeh. LiveAgent lahko veliko naredi za vas in vaše podjetje. Pobrskajte po funkcijah zahtevkov features in izvedite več.

Najboljši del je, da se LiveAgent lahko poveže tudi z drugimi komunikacijskimi kanali. Ustvarite pripomoček za klepet v živo za vašo spletno stran, vzpostavite učinkovit klicni center, pišite članke in objave na forumu za vaš  portal za stranke, ali povežite vaše socialne medijeaFacebook, Twitter, Instagram in celo Viber.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti uporabe Postfix?

  • Ena izmed najbolj priljubljenih e-poštnih storitev
  • Napredni scenariji konfiguracije
  • Manj neželene pošte
  • Filtriranje vsebine

Improve your email ticketing with LiveAgent

Start your free LiveAgent trial, connect your email address and get the job done efficiently

Kako integrirati Postfix z LiveAgent?

Postfix lahko preprosto povežete z LiveAgent prek protokola IMAP/POP3 v nekaj minutah. Sledite spodnjemu vodniku, če želite izvedeti, kako povezati e-poštne račune s sistemom zahtevkov LiveAgent.

Spletno mesto Postfix z razlago Postfix
Postfix domača stran
  • Če še nimate nastavljene e-pošte Postfix, pojdite na spletno mesto in naložite vire za namestitev. Spletno mesto ponuja tudi veliko navodil in vadnic za različne primere uporabe. Ko ga nastavite, sledite naslednjim korakom.
POP/IMAP navodila za nastavitev Postfix na spletnem mestu Postfix
POP/IMAP vodnik za Postfix
  • Zdaj, ko je Postfix nastavljen in pripravljen, pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite oranžni gumb Ustvari in izberite Drugo. Nato izberite IMAP/POP3.
Integracija e -pošte LiveAgent z nastavitvami posredovanja ali IMAP/POP3
IMAP/POP3
  • Zdaj morate le navesti svoje podatke – e-pošto, uporabniško ime, geslo in izbrati vrsto pridobivanja, strežnik in vrata. Izberete lahko tudi način preverjanja pristnosti in oddelek, ki bo odgovoren za zahtevke iz tega e-poštnega sporočila. Ko končate, na dnu kliknite Shrani in končali ste.

Ko se odločite dodati več e -poštnih računov, se lahko vrnete v ta priročnik. Iščete več? Preverite našo stran Akademija in se naučite več o sistemu zahtevkov, ali pa si oglejte spodnji videoposnetek, da vidite, kaj še lahko naredi.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Postfix?

Posrednik za prenos pošte Postfix je brezplačno in odprtokodno orodje za dostavo in usmerjanje e-pošte. Poštni strežnik je eden najbolj priljubljenih na internetu. Programska oprema je brezplačna za uporabo vsem. Sprva ustvarjen leta 1997, Postfix je izšel decembra 1998.

Kako lahko uporabite Postfix?

Postfix lahko postane vaša primarna e-poštna integracija LiveAgent za prejemanje zahtevkov za stranke. To je zanesljiv e-poštni odjemalec, ki lahko upravlja pridobivanje e-pošte neposredno v vaš sistem za izdajanje zahtevkov. 

Kako lahko integriram Postfix z LiveAgent?

  • Pojdite v LiveAgent in odprite konfiguracijo > Email > Mail računi
  • Ustvarite nov e-poštni naslov in izberite Drugo
  • Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico