Quriobot

Prepričajte se, da imate skrbniške pravice za račune LiveAgent in Quriobot. Celoten priročnik za integracijo je na voljo spodaj.

https://www.youtube.com/watch?v=DY-11m7MhRc
  • Registrirajte se pri Quriobot tukaj.
  • Za to ne morete uporabiti privzete kode pripomočka , ki jo dobavi LiveAgent, ker se bo klepet začel šele po izbiri te možnosti v Quriobotu, zato boste potrebovali napredno integracijo gumbov s podrobnostmi, ki jih najdete tukaj. Poleg tega želimo, da se Quriobot znova zažene, ko se konča vaša seja klepeta v živo, zato potrebujemo nekaj čarovnije “od blizu”, tukaj je več informacij (v tem primeru je potrebna samo logika “od blizu”) .
  • Koda pripomočka LiveAgent, ki jo morate dodati pred koncem odseka na strani HTML, bo videti nekako takole:
 
var chatButton;
(function(d, src, c) 
{ 
  var t = d.scripts[d.scripts.length - 1], s = d.createElement('script');
  s.id = 'la_x2s6df8d';
  s.async = true;
  s.src = src;
  s.onload = s.onreadystatechange = function()
  {
    var rs = this.readyState;
    if(rs && (rs != 'complete') && (rs != 'loaded'))
    {
      return;
    }
    c(this);
  };
  t.parentElement.insertBefore(s, t.nextSibling);
})
(document, '//YOURURL', function(e) 
{
  chatButton = LiveAgent.createButton('YOURID', e); 
  
  chatButton.oldOnCloseFunction_ = chatButton.onCloseFunction_;
  chatButton.onCloseFunction_ = function() 
  {
     chatButton.oldOnCloseFunction_(); 
     quriobot.show_frame();
  }
});

Opomba: Spremenite svoj URL in ID v zgornji kodi na svojega, ki ga je priskrbel LiveAgent, in opazite tudi quriobot.show_frame (); kar je potrebno, da se Quriobot znova pojavi.

  • Če ste to dodali na svoje spletno mesto, smo Quriobotu pripravljeni dodati potrebne klice za začetek klepeta LiveAgent v živo. Za to potrebujete le dva klica, da deluje: 1 za zagon LiveAgent in 1 za skrivanje Quriobota.
Quriobot - App - Uploads - 2019 - 09 - Csm Quriobot Integration 2 D82ebbf38d.png
 function() {
    chatButton.onClick();
    quriobot.hide_frame();
} 

To je to! Če na primer to dodate kot odgovor na možnost odgovora, začnete klepet LiveAgent in skrijete Quriobot. Če zaprete LiveAgent, se bo Quriobot znova pojavil!

Dodatno: Če želite, da se tudi pri zagonu rešitve LiveAgent skrije lepljivi avatar Quriobot, preprosto dodajte naslednjo vrstico kodi in lepljivi avatar bo skrit, dokler se ne bo znova pojavil, ko zaprete klepet v živo.

 function() {
  chatButton.onClick();
  quriobot.hide_frame();
  document.getElementById("botbutton").classList.remove('show');
} 

Če imate težave z Quriobotom, se obrnite na support@quriobot.com in če imate težave z LiveAgent, nas kontaktirajte na support@liveagent.com

Kaj je Quriobot?

Težko je biti na voljo v klepetih 24 ur na dan, vseeno pa ni nemogoče. Zdaj vam ni treba zamuditi novih potencialnih strank ali pustiti kupce na cedilu. Z Quriobot lahko ustvarite pametnega pomočnika, ki ponuja pametne odgovore. Predstavljajte si, da imate pripravljen gumb za klepet, vendar vaša stranka potrebuje nekaj preprostega, kar bi bilo enostavno rešiti brez klepeta? Ali ga usmerite neposredno do najboljšega možnega agenta? Evo, kako lahko to storite.

Zakaj bi morali poskusiti?

Quriobot je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Je zelo dobro dokumentiran, enostaven za delo in zelo intuitiven. Pomaga vam povečati konverzijo z 28% in poveča stopnjo pretvorbe z do 21%. Veliko naših strank ga je že preizkusilo.

Kako deluje?

Ustvarite lahko intuitiven chatbot, ki bo ves čas komuniciral z vašimi strankami. Quriobot chatbot se lahko uporablja za vodstvo, podporo strankam in povratne informacije. Preprosto lahko preklapljate med klepetom v živo in Quriobot. Vse funkcije lahko preizkusite na spletnem mestu Quriobot.com. Najboljši del tega je, da ga lahko preizkusite brezplačno.

Kako deluje? - App - Uploads - 2019 - 09 - Quriobot Integration 1.gif

Frequently asked questions

Kaj je Quriobot?

Quriobot podjetjem omogoča izdelavo prilagojenega chatbota. Glavna prednost je, da chatbot deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zato lahko prepreči izgubo potencialnih kupcev.

& nbsp;

Kaj je chatbot?

Chatbot je umetna inteligenca, ki posnema naravni pogovor. Tako lahko učinkovito komunicirate, na primer s potencialnimi strankami, kadar podpora/storitev za stranke ni na voljo.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico