Salesflare

Kaj je Salesflare?

Salesflare je CRM rešitev za mala B2B podjetja in startupe. Salesflare vam omogoča, da z različnimi avtomatizacijami prodate več z manj dela. Samodejno napolni vaš adresar, spremlja različne interakcije in za vas zbira podatke iz socialnih medijev, email, baz podjetij, telefone in koledarjev.

Kako uporabljate Salesflare?

Z integracijo Salesflare v LiveAgent lahko podatke iz klepeta ali obrazca izvlečete v LiveAgent. Nato lahko podatke prikažete v LiveAgent in spremljate, kaj se dogaja. S temi podatki zagotovite boljšo in hitrejšo podporo svojim strankam s klepetom v živo.

Klepet v živo LiveAgent je bil ustvarjen za pomoč pri hitri podpori strankam. Poleg integracije produktivnosti kot je Salesflare, ima na voljo številne uporabne funkcije. Hitreje pripravite odgovore z ogledom tipkanja v realnem času, ki vam pokaže, kaj stranke tipkajo, preden pritisnejo tipko za pošiljanje.

Prilagodite videz in občutek klepeta ali naložite oblike gumba za klepet po meri vašega podjetja. Uporabite prednosti proactivnega povabila h klepetu , da dobite več strank, ki vas hitreje kontaktirajo.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Kakšne so prednosti uporabe Salesflare?

  • Izvoz podatkov iz klepetov in obrazcev
  • Sledenje Salesflare znotraj LiveAgent
  • Odpravlja nenehno preklapljanje med aplikacijami
  • Poveča delovni tok

Provide fast support with live chat

Get access to our lightning fast live chat and provide better support today

Kako integrirati Salesflare CRM z LiveAgent?

LiveAgent vključuje vtičnik za integracijo CRM Salesflare, ki ga je treba aktivirati in konfigurirati. Postopek je preprost in traja le nekaj minut. Sledite spodnjim korakom, če želite izvedeti, kako to storiti sami.

  • Odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Sistem> Vtičniki. Na seznamu vtičnikov poiščite integracijo Salesflare in kliknite stikalo za aktiviranje. LiveAgent se bo po tem znova zagnal.
Vtičnik za integracijo Salesflare v konfiguraciji LiveAgent
Salesflare plugin za integracijo
  • Po ponovnem zagonu LiveAgent poiščite aktivni vtičnik na vrhu seznama vtičnikov in kliknite gumb z zobnikom za konfiguracijo. Videli boste polje s ključem API. Ključ API boste dobili v nastavitvah Salesflare.
Polje API v vtičniku za integracijo Salesflare v LiveAgent
API polje in vtičnik
  • V Salesforce pojdite v Nastavitve> API ključi in ustvarite nov ključ API s klikom na gumb Ustvari. Poimenujte ključ API in kliknite Ustvari. Kopirajte ključ API in se vrnite v LiveAgent z odprto konfiguracijo integracije CRM Salesflare.
API ključi v konfiguraciji Salesflare
API ključi v Salesflare
  • Ključ API prilepite v polje LiveAgent za integracijo API Salesforce v konfiguraciji, kot je prikazano v prejšnjih korakih. Nato kliknite Shrani.
Nov API za LiveAgent Salesflare integracijo
Nov LiveAgent API

To je to, vaša integracija Salesflare je zdaj aktivna. Bi radi izvedeli več o našem klepetu v živo? Oglejte si našo stran programske opreme za klepet v živo ali preglejte funkcije klepeta v živo, da vidite, kaj zmore.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je SalesFlare?

SalesFlare omogoča upravljanje odnosov s strankami, predvsem za mala podjetja, ki poslujejo v B2B. 

 

Kakšne so prednosti integracije SalesFlare z LiveAgent?

- nemoten tok dela

- ni potrebno preklapljanje vmesnikov interfaces

- pridobivanje/prenos podatkov iz klepetov in obrazcev

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico