SendMyCall

Kaj je SendMyCall? 

SendMyCall je poslovni telefonski sistem in ponudnik VoIP. Njihove storitve vključujejo navidezne številke, telefonski sistem PBX za podjetja, brezplačne številke upravljanje klicev.

Kako lahko uporabljate SendMyCall?

Sistem zahtevkov LiveAgent obravnava tudi  klice strank calls. Zahvaljujoč tej funkciji lahko preprosto nastavite klicni center in začnete odgovarjati na klice. SendMyCall lahko izberete kot ponudnika VoIP za klicni center LiveAgent.

Rešite vsa vprašanja po telefonu z LiveAgentom in začnite nuditi odlično podporo strankam. Naše funkcije klicnega centra zagotavljajo nemoteno upravljanje vaših strank. Izkoristite video klice, IVR drevesa, gumbe po meri in veliko več.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Kakšne so prednosti uporabe SendMyCall?

 • Ugodni in prilagodljivi cenovni paketi
 • Ponuja brezplačne številke
 • Pokritost po vsem svetu

Start providing better phone support

Get the job done with LiveAgent call center and provide amazing customer experience for everyone

Koliko stane integracija SendMyCall z LiveAgent??

Integracija SendMyCall za LiveAgent je vključena v enega od paketov, zato zanjo ni treba doplačati. Preprosto povežite svojo številko SendMyCall, nastavite klicni center in začnite klicati in odgovarjati na klice strank.

Kako integrirati SendMyCall z LiveAgent?

Postopek integracije je preprost in traja le nekaj minut. Za dokončanje integracije SendMyCall z LiveAgent vam ni treba aktivirati vtičnikov ali uporabljati storitve tretjih strani. Sledite spodnjim korakom, če želite izvedeti, kako dokončati postopek integracije.

 • Najprej pojdite na spletno mesto SendMyCall in kupite svojo novo virtualno številko. To lahko storite tako, da v zgornjem desnem kotu njihove domače strani kliknete gumb Kupi zdaj.
Domača stran SendMyCall z gumbom Kupi zdaj v zgornjem desnem kotu
SendMyCall domača stran
 • V tem razdelku izberite državo in območje, kjer želite, da temelji številka. V razdelku Izbira cilja posredovanja izberite VoIP in vnesite gostovanje in podrobnosti. Ko končate, kliknite Nadaljuj.
Izberite številko SendMyCall z možnostmi območja in države
Kupite SendMyCall številko
 • Pred plačilom se boste morali registrirati. Ko končate postopek registracije, si zapomnite uporabniško ime, geslo in navidezno številko za naslednje korake.
SendMyCall obrazec za registracijo
Registracija
 • Zdaj odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Klic> Številke. Kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu in na seznamu ponudnikov VoIP izberite SendMyCall.
SendMyCall na seznamu ponudnikov VoIP v konfiguraciji LiveAgent
SendMyCall na seznamu VoIP
 • Navedite svoje podatke, na primer uporabniško ime, geslo in telefonsko številko SendMyCall. Izbrati morate tudi ustrezen oddelek, poklicati predpono, gostitelja, možnost snemanja klicev in poimenovati številko. Ko končate, kliknite Shrani.
Konfiguracija številke SendMyCall v LiveAgent
Konfigurirajte številko

Številko SendMyCall ste uspešno dodali v klicni center LiveAgent. Zdaj ga lahko uporabljate za klicanje strank in odgovarjanje na klice. Želite izvedeti več o zagotavljanju podpore strankam po telefonu? Oglejte si naše članke Akademije, če želite izvedeti nove nasvete in trike.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je SendMyCall?

SendMyCall je podjetje, ki ponuja virtualne telefonske številke, sisteme PBX za pisarne in brezplačne številke. Njihove cene so prilagodljive in izbirate lahko med številnimi državami in območji po vsem svetu. 

Ali SendMyCall deluje z LiveAgent?

Da, SendMyCall je eden od ponudnikov VoIP, ki jih podpira LiveAgent. Navidezne številke SendMyCall lahko dodate v klicni center LiveAgent in začnete klicati in odgovarjati na klice strank. 

Kako lahko integriram SendMyCall z LiveAgento?

Enostavno je, tukaj so koraki.

 • Pridobite svojo telefonsko številko SendMyCall
 • Pojdite na LiveAgent konfiguracijo > Klic > Številke
 • Ustvarite novo številko in izberite SendMyCall
 • Dodajte svoje uporabniško ime, geslo in druge podrobnosti ter kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico