Shift4Shop

Kaj je Shift4Shop?

Programska oprema za nakupovalne vozičke Shift4Shop (prej 3dcart) je najboljša rešitev za e-trgovino vse v enem za upravljanje vaše spletne trgovine prek spleta (na namizje ni treba namestiti nobene programske opreme). Programska oprema vam omogoča nadzor spletnih in zunajplačilnih možnosti, nastavitev možnosti pošiljanja v realnem času, stik s strankami, upravljanje inventarja trgovin in še veliko več!

Kako lahko uporabite integracijo Shift4Shop?

Integracija storitve LiveAgent Shift4Shop vam omogoča, da v svojo trgovino Shift4Shop postavite gumb za klepet v živo. Gumb lahko vašim strankam pomaga do hitre in priročne podpore. To lahko poveča zvestobo in srečo strank ter vam pomaga, da obiskovalce spletnega mesta spremenite v plačljive stranke.

Pripomoček LiveAgent Live Chat je najhitrejši in najneugodnejši na trgu s hitrostjo nalaganja 2,5 s. Če imate na svojem spletnem mestu pripomoček za klepet, lahko izboljšate zadovoljstvo strank, posledično prodajo in tržne zmogljivosti.

Pripomoček LiveAgent za klepet v živo je opremljen s številnimi uporabnimi funkcijami, vključno s proaktivnimi povabili k klepetu in spletnim nadzorom obiskovalcev, ki spremlja, kako dolgo je vsak obiskovalec spletnega mesta na vašem spletnem mestu, kakšna dejanja izvede, pa tudi njihovo geografsko lokacijo.

Izboljšajte upravljanje povratnih informacij in zagotovite obiskovalcem spletnega mesta visoko kakovostne storitve za stranke danes. Začnite brezplačni 14-dnevni preskus..

Kakšne koristi imate z integracijo Shift4Shop?

  • Organizirana, univerzalna mapa za zahtevke
  • Hiter pripomoček za klepet v živo, ki je popolnoma prilagodljiv
  • Obrazci brez povezave, gumbi za klepet brez povezave, obrazci pred klepetom za zajem potencialnih strank
  • Proaktivne klepetalnice
  • Spremljanje obiskovalcev v realnem času
  • Izboljšano zadovoljstvo strank
  • Hitrejši odzivni čas
  • Izkušnje s podporo strankam brez težav

Kako postaviti gumb za klepet LiveAgent v trgovino Shift4Shop

Če želite na svoje mesto Shift4Shop postaviti gumb za klepet LiveAgent, sledite spodnjim navodilom za integracijo ali navodilom, predstavljenim v našem videoposnetku.

https://www.youtube.com/watch?v=Yayh9rSG0sM

Če še nikoli niste ustvarili gumba LiveAgent, se prijavite v svoj račun in pojdite na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet in kliknite oranžni gumb na vrhu, da ustvarite novega.

Ustvarite možnost gumba za klepet v konfiguraciji LiveAgent
Ustvarite gumb za klepet

Izberite zasnovo gumba in pojdite skozi namestitev. To vključuje poimenovanje gumba, izbiro oddelka, v katerega želite preusmerjati nove klepete, in jezik gumba za klepet (med drugimi možnostmi). Ko končate, kliknite Shrani.

Galerija gumbov za klepet v možnosti Ustvari gumbe za klepet
Galerija gumbov
Gumb za urejanje in nastavitev možnosti v postopku ustvarjanja gumba LiveAgent
Gumb za urejanje

Zdaj pojdite na razdelek za integracijo na levi plošči in kopirajte kodo. To kodo boste morali postaviti v nogo ali glavo spletnega mesta Shift4Shop.

Kopirajte kodo gumba in jo postavite na svoje spletno mesto
Kopirajte kodo

Odprite Shift4Shop in pojdite na Vsebina> Vsebina strani. Kliknite razdelek Glava in noga in prilepite kodo gumba v razdelek Globalna noga. Omogočite blokado in shranite spremembe.

Nastavitve Shift4Shop z možnostjo prilagajanja kode
Kodo prilepite v Shift4Shop

Kako integrirati Shift4Shop z LiveAgent prek Zapier

Shift4Shop je mogoče tudi integrirati z LiveAgent prek Zapier. Upoštevajte ta vodnik, če želite izvedeti, kako narediti integracijo po meri.

Ta priročnik lahko v nekaterih delih nastavitve integracije prikazuje različne možnosti zaradi velikega števila možnosti integracije. Vendar na splošno ostane enako in je enostavno skozi, ne glede na to, kakšno integracijo izberete.

Ustvarite račun Zapierja ali se prijavite v obstoječi račun in pojdite na stran z integracijami LiveAgent + Shift4Shop. Pomaknite se navzdol, dokler v razdelku Minutes ne vidite Connect LiveAgent in Shift4Shop. Izberite sprožilec in dejanje, ki bo povezalo obe aplikaciji.

Sprožilec Shift4Shop in dejanje LiveAgent, izbrano v integracijah Zapier
Izbira sprožilcev in akcij

Prvi korak pri naši integraciji je povezava z računom Shift4Shop in Zapierju omogočiti upravljanje naših podatkov. Nato sledi preizkus sprožilca. Po tem morate nastaviti dejanje LiveAgent. V tem primeru ustvarja e-poštno sporočilo. Izpolnite obvezna polja, kot so e-poštni naslovi pošiljatelja in prejemnika, zadeva sporočila in telo e-pošte. Nadaljujte s testom in vklopite Zap.

Nastavitev dejanj LiveAgent v integraciji Zapier s Shift4Shop
Nastavitev dejanja v LiveAgent

V e-poštnem predalu preglejte rezultate, prejeli boste e-poštno obvestilo o novo dodanih izdelkih.

Frequently asked questions

Kaj je Shift4Shop

Shift4Shop je platforma e-trgovine za spletne trgovine. Podjetje ponuja platformo, bogato s funkcijami, ki omogoča e-poslovanje enostavno in učinkovito za vse prodajalce.

Kako lahko integrirate Shift4Shop s svojim LiveAgentom?

Če želite v svojo trgovino Shift4Shop vstaviti gumb za klepet v živo, morate:

1. Ustvari gumb za klepet v živo v LiveAgent

2. Kopirajte kodo HTML iz LiveAgent

3. Kodo prilepite v trgovino Shift4Shop (video vodnik

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico