ShipStation

Kaj je ShipStation?

ShipStation je večkanalna programska oprema za pošiljanje paketov za spletne trgovce. Vsebuje možnosti, kot so večpaketno pošiljanje, znižane cene pošiljanja, urejanje strank in več. Enostavno urejanje pošiljanja iz vaše spletne strani.

Kako jo uporabljati?

Uporabljajte ShipStation integracijo za sledenje novicam in novostim o vaših strankah, poslanem blagu in naročilih. Lahko jo uporabljate tudi za ustvarjanje naročil, konverzacij in strank. Ustvarite lahko integracije po vaši izbiri in povezujete različne dele obeh aplikacij. Vse v nekaj minutah.

Prednosti

 • Pomaga vam pri urejanju naročil in pošiljk
 • Sledi novim naročnikom
 • Urejanje strank in pošiljk
 • Nič več preklapljanja med aplikacijami
 • Izboljšan potek dela

Kako integrirati ShipStation v LiveAgent preko orodja Zapier

Zapier vam omogoča ustvarjanje integracij in povezav med obema aplikacijama. Proces traja samo nekaj minut. Vse kar morate narediti je, da izberete aplikacijo in jo povežete z LiveAgent. Za to boste potrebovali Zapier račun. Če ga še nimate, ga lahko z vašim elektronski naslovom odprete na tej povezavi. Ko ste logirani, greste na LiveAgent + ShipStation integracijsko stran.

LiveAgent in ShipStation integracijska stran na Zapier
LiveAgent + ShipStation

Na strani se z drsnikom premaknite navzdol do dela Connect LiveAgent + ShipStation in minutes. Tukaj lahko izberete sprožilec in dejanje. Sprožilec v eni aplikaciji sproži dejanje v drugi.

Kot primer, smo za ta navodila izbrali ShipStation sprožilec “Novo naročilo”, za dejanje v LiveAgent pa “Ustvari konverzacijo”. Izberete lahko različne nastavitve integracije. Ko boste končali z izbiro, kliknite na modri gumb.

ShipStation sprožilec (Novo naročilo) in LiveAgent dejanje (Ustvari konverzacijo) pri izbiri integracij v Zapier orodju.
Sprožilec in dejanje

V tem delu nastavite sprožilec. Začnite z logiranjem v vaš ShipStation račun. Tukaj boste morali ponuditi dostop do nekaj podatkov.

Slika prikazuje nastavitev ShipStation sprožilca
Nastavitev ShipStation sprožilca

Potrebovali boste tudi API ključ. Najdete ga lahko v vašem ShipStation računu. Pojdite na Settings> Account > API Settings. Zgenerirajte nov API ključ in ga skopirajte skupaj s skrivnim ključem v Zapier okno.

ShipStation API nastavitve
API nastavitve

Priporočamo, da naredite test sprožilca. Ko boste končali, nadaljujte s procesom.

Test sprožilca ShipStation po nastavitvah
ShipStation test sprožilca

Sedaj lahko nastavite LiveAgent dejanje. Vpišite se v LiveAgent račun in omogočite dostop do urejanja podatkov. Potem nastavite še podrobnosti dejanja. V našem primeru moramo določiti, kakšno sporočilo bo poslano, ko ShipStation prejme novo naročilo.

Kako integrirati ShipStation v LiveAgent preko orodja Zapier
LiveAgent konfiguracija dejanja

To je vse. Zadnji korak je test sprožilca.

Uspešen testg ShipStation in LiveAgent integracije
Uspešen test integracije

Sedaj lahko integracijo preizkusite. Pojdite na vaš ShipStation račun in ustvarite novo naročilo.

Ustvarjeno novo naročilo v ShipStation
Novo naročilo

Preverite predal v vašem LiveAgent vstopničnem sistemu. Tukaj lahko vidite ShipStation sporočilo, ki vas obvešča o novem naročilu.

Poslano ShipStation sporočilo, ko je bilo narejeno novo naročilo
Vstopnica s ShipStation

Naredite več integracij za drug namen in povečajte učinkovitost vaše spletne trgovine.

Frequently asked questions

Kaj je ShipStation?

ShipStation je paketna rešitev za spletne trgovine. Pomaga vam ustvarjati nalepke za pošiljanje, strankam posredovati informacije za sledenje pošiljkam, avtomatizirati procese in še veliko več.

Kakšne so prednosti uporabe ShipStation z LiveAgent?

- upravljanje z naročili in pošiljkami iz LiveAgent

- prihrani čas vaši podporni službi

- poveča produktivnost

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico