Silverstripe

Kaj je Silvestripe?

Silverstripe je sistem za upravljanje vsebin, ki se lahko uporablja za ustvarjanje in vzdrževanje spletnih strani. Na voljo je s spletno skrbniško ploščo in urejevalnikom  WYSIWYG. Silverstripe lahko uporabljajo tako avtorji vsebin, oblikovalci spletnih strani kot tudi razvijalci.

Spletna mesta Silverstripe podpirajo odzivno oblikovanje, optimizacijo za velike obremenitve, nastavljivo varnost, vdelavo videa in še veliko več. Pomaga vam lahko tudi pri izdelavi iskanju prijaznih URL in deluje na različnih platformah (Linux, Windows in Mac).

Podpira tudi različne modele, ki lahko podaljšajo uporabnost Silverstripe. Izberite med spletnimi dnevniki, naprednim upravljanjem poteka dela, e-trgovino, forumom in preverjanjem pristnosti LDAP / OpenId.

Domača stran Silverstripe z naštetimi funkcijami
Silverstripe funkcije

Kako lahko uporabljate Silverstripe?

Ustvarite svoje spletno mesto za e-trgovino s Silverstripe, začnite prodajati izdelke in storitve. Vsako odlično spletno mesto za e-trgovino nudi odlično podporo strankam.

Uporabite lahko LiveAgent svetlobno hiter pripomoček za klepet v život, s hitrostjo prikaza v 2.5 sekundah. Lahko je ustvariti svoj lasten gumb za klepet (ali vzeti že predoblikovan gumb iz galerije gumbov za klepet), postaviti svojo spletno stran in začeti upravljati z vprašanji in poizvedovanji po vaših izdelkih in storitvah.

Klepet v živo je neverjetno orodje za podporo strankam. Primeren je za obiskovalce in kupce na spletnih straneh. Lahko preprosto kliknejo na gumb in začnejo klepetati s podpornimi agenti. Čakanje kupcev je krajše in lahko se prej vrnejo k nakupu.

Klepet v živo lahko uporabite za prodajo več izdelkov ali storitev. Kadar koli stranke dvomijo pred nakupom, lahko preprosto pritisnejo gumb za klepet v živo in postavijo pomembna vprašanja. Z njim lahko prepričate in zagotovite informacije vsem, ki želijo izvedeti več. Tudi v primeru nezadovoljstva klepet v živo ostaja na vrhu zaradi enostavnosti uporabe in zmožnosti reševanja težav.

Naš klepet v živo podpira tudi odlične funkcije ki vam prinašajo več kupcev in prodaje. Proactivna povabila na klepet vas naredijo bolj opažene, medtem ko ogled tipkanja v realnem času omogoča odgovore, preden stranka stisne na gumb za pošiljanje. Prav tako je prijazen do blagovne znamke vašega podjetja, saj ga lahko prilagodite na kakršen koli način.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Katere so prednosti Silverstripe?

  • Sistem za upravljanje vsebin za vaše spletno mesto
  • Funkcije načrtovanja vsebine
  • Dodatni moduli za različne namene
  • Gumb za klepet v živo za hitro podporo strankam
  • Vidite uporabnike, ki brskajo po vašem spletnem mestu

Reach more customers with live chat

Be there when your customers shop and provide awesome support with LiveAgent live chat

Kako integrirati Silverstripe z LiveAgent

Če na svoje spletno mesto postavite gumb za klepet v živo, vam to vzame le trenutek. Sledite spodnjim navodilom za integracijo, če želite izvedeti, kako ustvariti gumb za klepet in ga postaviti na spletno mesto Silverstripe.

Spletno mesto Silverstripe z predstavitvami in možnostmi prenosa
Silverstripe spletna stran
  • Odprite svoj račun LiveAgent in odprite Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet. Kliknite oranžni gumb Ustvari, da začnete ustvarjati nov gumb za klepet v živo.
Ustvari gumb za klepet v LiveAgent za poznejšo uporabo na Silverstripe
Ustvarite gumb za klepet
  • Prvi korak je, da se odločite, kako naj bo videti vaš gumb za klepet. Izbirate lahko med nekaterimi izmed naših najbolj priljubljenih gumbov ali izbirate med mehurčki, stranskimi, vogalnimi ali vrstnimi gumbi. Izbirate lahko med številnimi modeli, če pa raje uporabljate svoj dizajn, lahko to storite s klikom na zavihek Po meri. Za nalaganje zasnove uporabite sliko ali kodo HTML. Ko končate z izbiro, pojdite na naslednji razdelek, kjer lahko konfigurirate gumb.
Galerija gumbov za klepet v LiveAgent z oblikami in možnostmi po meri
Izberite gumb
  • Zdaj pa konfiguracija. Poimenujte svoj gumb in izberite, kateri oddelek bo odgovoren za dohodne klepete iz vašega spletnega mesta. Izberite jezik klepeta in izberite, če želite, da stranke pustijo svoje podatke, preden začnejo klepet. Izberete lahko tudi, če želite imeti pripravljen gumb za brez povezave z obrazcem za stik. Na koncu izberite dolžino čakalne vrste, se odločite, ali želite v mobilnih napravah vsiliti način namizja in kliknite Shrani.
Konfiguracija gumba za klepet Silverstripe v LiveAgent
Konfigurirajte gumb
  • Če zdaj ne želite skozi vse nastavitve, jih lahko pozneje spremenite. Vrnete se lahko kadar koli, ko ocenite situacijo in se odločite, katere nastavitve vam najbolj ustrezajo. Ko končate, preklopite na zavihek Integracija in kopirajte kodo gumba za klepet.
Koda za integracijo gumba za klepet Silverstripe v LiveAgent
Kopirajte in prilepite kodo
  • Zdaj pojdite na Silverstripe in prilagodite svojo kodo. Kodo prilepite na dno spletne strani in shranite spremembe. Ko predogledate svoje spletno mesto, lahko na izbrani lokaciji vidite gumb za klepet.

Gumb za klepet je zdaj integriran na vašem spletnem mestu Silverstripe. Začnete lahko komunicirati s svojimi strankami, prodate več in zagotovite hitro podporo strankam.

Želite več? Oglejte si druge integracije s podporo LiveAgent ali preverite naš poln seznam funkcij da vidite, kaj vse še zmore LiveAgent. Obiščite našo stran akademija page se naučite, kako učinkovito zagotoviti podporo prek klepeta v živo.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Silverstripe?

Silverstripe je sistem za upravljanje vsebin za različna spletna mesta. Je zelo prilagodljiv in podpira odzivno oblikovanje, optimizacijo velike obremenitve, varnostne možnosti in še veliko več.

Ali Silverstripe ima klepet v živo?

Spletna mesta Silverstripe lahko izkoristijo pripomoček za klepet v živo LiveAgent. Lahko ga popolnoma prilagodite, lahko izberete oblikovanje gumba za klepet ali ustvarite svojega. Vse, kar je potrebno za njegovo delovanje je, da v Silverstripe vstavite preprosto kodo. 

Kakšne so prednosti uporabe LiveAgent z Silverstripe

Dobite enega najhitrejših pripomočkov za klepet v živo na trgu. Lahko ga postavite na vaše spletno mesto, da lahko stranke kadar koli pridejo v stik z vami. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Imeti pripomoček za klepet v živo na spletnem mestu podjetja je skoraj nujno za podjetja vseh velikosti. Naučite se, kako ga integrirati.

Kako na spletno mesto dodati gumb za klepet v živo

Klepet v živo na spletni strani je koristen za podjetja v vseh industrijskih panogah, saj omogoča hitro in učinkovito podporo strankam ter lahko prispeva k povečanju angažiranosti, zadovoljstva strank, izboljšanju prodaje in zmanjšanju stroškov podpore strankam. Pri izbiri ponudnika programske opreme za klepet v živo je treba upoštevati različne faktorje, kot so funkcije, enostavnost vključevanja in prilagajanja, integracija drugih proizvajalcev, varnost, združljivost z mobilnimi napravami, cene in podpora strankam. Pripomoček za klepet v živo je treba prilagoditi svojim potrebam, omogočiti proaktivna povabila v klepet in ustvariti seznam vnaprej pripravljenih sporočil. Klepet v živo se priporoča na pravih straneh spletnega mesta, kot so cena in stran za plačilo.

Bi radi izvedeli več o LiveAgentu? Zahtevajte brezplačno predstavitev, če želite izvedeti več o LiveAgentu in kako vam lahko pomaga pri uspehu.

Rezervirajte si predstavitev

LiveAgent ponuja različne programske rešitve za podporo strankam, vključno s sistemom za upravljanje zahtevkov, integracijo z družbenimi mediji, SLA upravljanjem, vgrajenim klicnim centrom in analitičnimi poročili. Orodja za pomoč strankam so ključna za opolnomočenje strank, kar vodi v večje zadovoljstvo in zvestobo. LiveAgent ponuja programsko opremo za samopostrežno podporo strankam in bazo znanja, kar pomaga agentom pri njihovem delu. Klepet v živo pa je odlično orodje za izobraževalne in nevladne organizacije, saj omogoča modernizacijo službe za podporo strankam.

Zľava Dňa je slovaška internetna prodaja, ki ponuja dnevne izdelke, storitve in darila s popustom do 90%. Preberite več.

Zlava Dna | LiveAgent

Podjetje ZlavaDna se je zavezalo k zagotavljanju boljše podpore strankam in hitroom reševanju zahtevkov. Po neuspešnih poskusih s drugimi aplikacijami za podporo strankam se je odločilo za uporabo storitve LiveAgent, ki jim je pomagala hitro in učinkovito reševati zahtevke strank ter izboljšati njihovo zadovoljstvo. Z uporabo klepeta v živo je podjetje lahko rešilo 25% manj vprašanj, hkrati pa je dvignilo zadovoljstvo strank. Osebje oddelka za podporo strankam je bilo z uporabo LiveAgenta zadovoljno, saj jim je zagotavljal preglednost dela ter posledično povečal učinkovitost. Skupno gledano si podjetje ZlavaDna prizadeva za še hitrejše in učinkovitejše reševanje zahtevkov ter gradnjo boljšega odnosa s svojimi strankami.

Če želite, da vas stranke hitreje dosežejo, razmislite o namestitvi gumba za klepet v živo za vaše spletno mesto Prestashop z našo integracijo LiveAgent.

Prestashop

Brezplačne klepetalnice so na voljo v različnih oblikah, kot so spletni klepet, glasovni klepet in video klepet, ter so odlična rešitev za podporo strankam. Dodajanje klepeta na spletno stran je enostavno, kar omogoča učinkovito pomoč in izboljšanje izkušnje strank. Integracija uKit za LiveAgent omogoča uporabo klepeta v živo na spletnem mestu, medtem ko spletni klepet omogoča komunikacijo preko interneta brez posebnega programa.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico