Toky

Kaj je Toky?

Toky je storitev klicnega centra, poslovni telefonski sistem in VoIP ponudnik. Uporablja se za vodenje klicnih centrov.

Kako ga lahko uporabljate?

Nič več zgrešenih klicev, sporočil na telefonski tajnici in tekstovnih sporočil. O vseh boste obveščeni preko LiveAgent nadzorne plošče. Poleg tega pa boste lahko urejali kontakte, komunikacijske kanale in pošiljali tekstovna sporočila.

Prednosti

  • Klicni center za vašo podporo strankam
  • Obveščeni boste o vseh klicih, tekstovnih in drugih sporočilih brez menjave aplikacij
  • Pošiljanje tekstovnih sporočil preko nadzorne plošče

Če bi želeli izvedeti več o tem kako deluje klicni center, si poglejte spodnji video.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free O2 Business services integration!

Frequently asked questions

Kaj je Toky?

Toky je sistem telefonije v oblaku. Podjetje deluje od leta 2014. Pri Toky lahko pridobite svojo VoIP številko v nekaj minutah.

Kako lahko izvedete integracijo Toky v LiveAgent?

Integracija Toky vam omogoča prejem obvestila o novih klicih in sporočilih v LiveAgent. Posledično se lahko vaša podpora strankam hitro posveti stranki in ji ponudi odlično uporabniško izkušnjo. Poleg tega pa lahko upravlja z informacijami o stranki in komunikacijskimi kanali.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

ShipStation

ShipStation je večkanalna programska oprema za pošiljanje paketov za spletne trgovce, ki omogoča enostavno urejanje pošiljanja iz spletnih strani. Uporabljate jo lahko za sledenje novicam in konverzacijam strank. Integracija z LiveAgent prek orodja Zapier je mogoča v nekaj minutah. Klepet za pomoč je ključni komunikacijski kanal za stranke in mora biti na voljo vsaki organizaciji. Klepet bi moral ponuditi vodenje v realnem času, pošiljanje pripravljenih odgovorov, nalaganje datotek, prilagajanje blagovni znamki in ocenjevanje storitev. ShipStation pomaga upravljati naložbe in čas v podporni službi ter povečati produktivnost.

Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

Kako deluje klicni center

Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki omogoča integracijo skoraj 400+ platform, vključno s Pabbly. Integrirajte Pabbly in začnite uporabljati prednosti.

Pabbly

Pabbly je spletno vozlišče za vsa vaša marketinška orodja. Vključuje programsko opremo za trženje e-mail, programsko opremo za obračun, programsko opremo za obrazce in preverjanje e-mail. Prednosti uporabe Pabbly Connect z LiveAgent vključujejo boljši tok dela, široko izbiro integracij in sposobnost nastavitve določenega časa za posamezne akcije. LiveAgent ponuja tudi integracije s Kerio Connect, orodja za sodelovanje in Connecteam.

Telefoni še vedno predstavljajo 68 % vseh interakcij s podporo. Oglejte si naše predloge klicnih centrov za izboljšanje vsakodnevne komunikacije s strankami.

Predloge klicnega centra

Telefonska podpora ostaja ena izmed najbolj zaželenih možnosti za potrošnike. Jezik, ki ga agenti klicnega centra uporabljajo, vpliva na čustva strank ter dojemanje blagovne znamke. Svetujejo, naj agenti uporabljajo profesionalen ton, tehnike aktivnega poslušanja in se prilagajajo sogovornikom. Priporočajo tudi vljudno pozdravljanje in zaključevanje klicev ter pojasnjevanje razlogov za preusmeritev klicev. Dajo tudi predloge za začetne fraze, zahtevanje več informacij, zadrževanje klicateljev in prenašanje klicev.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico