Ucraft

Kaj je?

Graditelj spletnih mest Ucraft je namenjen spreminjanju vaših spletnih idej v spletno resničnost. Njegov namen je olajšati, pohitriti razvoj spletnih mest in ohraniti osredotočenost na kakovost. Če želite ustvariti spletno mesto zase, za svoje podjetje ali dogodek, je Ucraft odlična možnost. Z Ucraft lahko preprosto in hitro ustvarite spletne strani tako, da povlečete in spustite vsebino. Pridobite več obiskovalcev z ustvarjanjem čudovite spletne strani.

Kako lahko uporabljate Ucraft?

Ucraft je primeren za vsakogar, ki želi zgraditi osebno ali poslovno spletno stran. Uspešno ustvarja ciljne strani, platforme za bloganje in spletne trgovine. Z Ucraft lahko ustvarite lastno poslovno spletno mesto in promovirate svoje podjetje ali pa ustanovite spletno trgovino in na spletu prodate več svojih izdelkov ali storitev.

Vsaka odlična spletna trgovina potrebuje odlično podporo strankam. Na srečo lahko to preprosto storite z LiveAgent, tako da na spletno mesto dodate gumb za klepet in svojo e-pošto za spletno podporo povežete z našim sistemom zahtevkov.

Klepet v živo je neverjetno orodje za podporo strankam in priročno komunikacijsko orodje za komunikacijo med stranko in agentom. Kar ga naredi super, je njegova preprostost. Gumb za klepet po meri lahko ustvarite v konfiguraciji LiveAgent – izberite obliko, nastavite obrazce in druge podrobnosti ter kodo kopirate in prilepite na svoje spletno mesto..

Obiskovalci spletnega mesta lahko takoj vidijo gumb in ga lahko preprosto kliknejo, da se povežejo s podporo za stranke. Komunikacija je takojšnja in vaše stranke lahko nadaljujejo z nakupovanjem brez razočaranja zaradi nerešenih vprašanj o vaših izdelkih ali storitvah.

Najboljši del je, da je klepet v živo povezan s celotnim  LiveAgent sistemom zahtevkov, ki lahko obravnava tudi email, klice v klicni center, portale za stranke in socialne medijeFacebook, Twitter, Instagram in Viber. Prav tako je v celoti opremljen s funkcijami, ki vam pomagajo, da delo opravite lažje in hitreje.

Take advantage of real-time typing in si oglejte, kaj želijo vaše stranke vprašati, preden pritisnejo gumb za pošiljanje. S pripravljenimi sporočili lahko hitreje pripravite odgovore na pogosta vprašanja, medtem ko bodo proaktivna vabila na klepet zagotovila, da bo vaš gumb za klepet viden.

Ali smo omenili, da je naš klepet v živo med najhitrejšimi pripomočki za klepet v živo? Hitrost klepeta je 2,5 sekunde. Primerjavo si oglejte na tej povezavi.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Kakšne so prednosti Ucraft?

  • Učinkovit in enostaven ustvarjalec spletnih mest
  • Prihaja z izdelovalcem logotipa
  • Hitra komunikacija zahvaljujoč klepetu v živo
  • Enoten, popolnoma opremljen sistem zahtevkov

Looking to provide faster support?

Add a LiveAgent live chat to your website and handle customer requests quickly and efficiently

Kako integrirati klepet v živo z LiveAgent na svojo stran Ucraft?

Vas zanima, kako na spletno mesto vključiti pripomoček za klepet v živo? Sledite spodnjim navodilom za integracijo, če želite izvedeti, kako ustvarite spletno mesto Ucraft in kako svoj pripomoček za klepet v živo LiveAgent integrirati na svojo domačo stran. Če še niste ustvarili svojega spletnega mesta Ucraft, sledite prvim korakom. Če ste to že naredili in objavili, preskočite prve korake in pojdite neposredno na nastavitev pripomočka za klepet v živo.

  • Pojdite na spletno mesto Ucraft in v zgornjem desnem kotu kliknite gumb Začni. Takoj boste preusmerjeni na stran za ustvarjanje spletnega mesta.
Domača stran Ucraft z gumbom Začni v zgornjem desnem kotu
Ucraft domača stran
  • Zdaj lahko izbirate med več kot 120 predlogami. Kategorije vključujejo podjetja, e -trgovino, osebno, blog, dogodek in še veliko več. Dobro si jih oglejte in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Nato izberite ime za svojo poddomeno Ucraft in kliknite na začetek.
Zaslon za izbiro predloge Ucraft z več možnostmi predloge
zberite svojo predlogo
  • Naslednji koraki vam omogočajo, da izberete možnosti plačila in možnost, da začnete brezplačno 14-dnevno preskusno različico. Ko to storite, boste preusmerjeni v urejevalnik spletnega mesta in lahko začnete prilagajati svoje spletno mesto. Urejevalnik je zelo uporabniku prijazen, da se izognete težavam pri prilagajanju vašega spletnega mesta.
Kako integrirati klepet v živo z LiveAgent na svojo stran Ucraft? - App - Uploads - 2021 - 08 - Ucraft Website Editor.png
Urejevalnik Ucraft
  • Če ste končali in želite dodati gumb za klepet v živo LiveAgent, kliknite na nadzorni plošči na levi in pojdite na Integracije. Zdaj na seznamu izberite LiveAgent in vnesite svoje podatke – ime podjetja LiveAgent in ID gumba za klepet. Kliknite Poveži.
Kako integrirati klepet v živo z LiveAgent na svojo stran Ucraft? - App - Uploads - 2021 - 08 - Ucraft Live Chat Liveagent.png
Integracija Ucraft LiveAgent

To je to, vaša integracija je končana in vaš klepet v živo z LiveAgentom je pripravljen obravnavati vprašanja in zahteve strank. Oglejte si LiveAgent akademijo, če želite izvedeti, kako pravilno komunicirati v klepetu v živo, ali pobrskajte po funkcijah klepeta v živo, da vidite, kaj vse zmore.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Ucraft?

Ucraft je intuitiven ustvarjalec spletnih mest, ki ga lahko uporabljajo tako novinci kot profesionalci. Poenostavlja postopek izdelave spletnih mest in pospešuje postopek, hkrati pa ohranja kakovost. Spletno mesto, zgrajeno na Ucraf, je odlična možnost, ne glede na to, če ga želite ustvariti za svoje podjetje ali dogodek. 

Kako lahko uporabljate Ucraft z LiveAgent?

Storitve za stranke so nujne za uspeh katere koli spletne trgovine in poslovne spletne strani. Dobra novica je, da LiveAgent poenostavi ta postopek, tako da na vašo spletno stran doda gumb za klepet in pridobi sistem zahtevkov, ki povežejo vašo e-pošto za podporo z gumbom za klepet.

Kako lahko integrirate Ucraft z LiveAgent?

Preprosto je! Ko imate spletno mesto in začnete urejati, pojdite na Nadzorno ploščo & gt; Integracije in izberite LiveAgent. Po tem morate priskrbeti le povezavo do službe za pomoč in ID gumba za klepet. Ko kliknete Poveži, je integracija končana. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico