VoIPstudio

Kaj je VoIPstudio?

VoIPstudio je profesionalni VoIP telefonski operater v oblaku in je v tej kategoriji večkrat nagrajen. Napolnjen je s funkcijami in orodji za upravljanje klicnega centra na enostaven način za majhna in srednja podjetja po vsem svetu. 

Kako ga lahko uporabljam?

Kombiniran sistem zahtevkov s klepetom v živo LiveAgent, bazo znanja in ostalimi orodji, vam omogoča popolno storitev za stranke iz ene priročne rešitve.

Uporabite VoIP studio, če želite omogočiti vašim strankam podporo s telefonskimi klici. Klici lahko postanejo nepogrešljivi tudi za prodajo in ekipo marketinga za različne namene. 

Prednosti

 • Integrirani klicni center v LiveAgent nadzorni plošči
 • Upravljanje klicev, zahtevkov, klepetov in več z eno rešitvijo
 • Sistem zahtevkov ohranja vaše klice sortirane z drugimi podatki

Kako integrirati VoIPstudio z LiveAgent

Integracija je lahko narejena v nekaj minutah. Imeti morate svoja VoIPstudio in LiveAgent pripravljena in vzpostavljena. Odprite svoj LiveAgent in pojdite na Konfiguracija > Klic > Številke. Kliknite na oranžen gumb Ustvari na vrhu.

Dodajte možnost številke, ko integrirate VoIPstudio klicno številko v LiveAgent
Dodajte VoIPstudio številko

Novo okno se odpre za izbiro operaterjev VoIP. Poiščite VoIPstudio in kliknite na logo. Zdaj morate izpolniti polja, kot so vaše ime, telefonska številka, podatki za prijavo, možnost snemanja klica in podobno. Ko zaključite, kliknite na Dodaj.

Nastavitev VoIP studio številke v LiveAgent konfiguraciji
VoIPstudio konfiguracija

Zaključili ste in vaša VoIPstudio telefonska številka je pripravljena na uporabo. Nadaljujte in preizkusite. Želite več informacij o delovanju klicnega centra? Oglejte si naš video spodaj

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Frequently asked questions

Kaj je VoIPstudio?

VoIPstudio je profesionalni VoIP operater za storitve za stranke, bogat s funkcijami in lastnik več nagrad. Ta storitev je primerna za mala in srednja podjetja, da jim opravlja podporo strankam, prodajo, marketing s klicnim centrom za doseganje njihovih strank.

Ali lahko integriram VoIPstudio z LiveAgent?

Da, VoIPstudio vam omogoča telefonsko storitev, medtem ko vam LiveAgent opravlja naloge klicnega centra. Proces lahko traja le nekaj minut.

1. Odprite svojo LiveAgent konfiguracijo in pojdite na razdelek za klic

2. Dodajte novo VoIPstudio telefonsko številko

3. Vse ste uredili in lahko začnete klicati

Ali moram plačati integracijo VoIPstudio z LiveAgent?

Ne, dokler imate All-Inclusive LiveAgent paket. Ni nobenih dodatnih plačil za integracijo VoIPstudio z LiveAgent in klicni center lahko vzpostavite v nekaj minutah.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico