Volusion

Kaj je Volusion?

Volusion je programska oprema za e-poslovanje v oblaku, ki vam omogoča, da spletno trgovino zgradite od začetka, tako da lahko začnete prodajati svoje izdelke in storitve. Svojim strankam je na voljo preprost gradnik povleci in spusti, s katerim je izdelava vaše spletne trgovine preprost postopek. Izberete lahko tudi eno od njihovih odzivnih tem.

Kako ga lahko uporabite?

Uporabite Volusion, ko želite ustvariti vrhunsko e-trgovino in začeti prodajati svoje izdelke. V kombinaciji z integracijo programske opreme LiveAgent lahko svojim strankam na eni nadzorni plošči zagotovite odlično podporo. Funkcije telefona, e-pošte, klepeta v živo ali baze znanja so pripravljene za tovrstno delo. Začnite z ustvarjanjem gumba za klepet v živo na svojem spletnem mestu.

Prednosti

  • Zanesljiva rešitev za elektronsko poslovanje
  • Podpora strankam v realnem času na vaši spletni strani
  • Obiskovalcem svojega spletnega mesta pomagajte z eno programsko opremo
  • Proaktivna vabila na klepet vam pomagajo hitreje doseči uporabnike

Kako integrirati gumb za klepet LiveAgent na svoji spletni strani Volusion

Gumb za klepet v živo omogoča enostaven način, da vas stranke vzpostavijo stik z vaše spletne strani, če imajo kakšna vprašanja.

Odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet

Odsek gumba za klepet v konfiguraciji LiveAgent
Gumbi za klepet v LiveAgentu

Kliknite oranžno ikono plus na vrhu odseka, da ustvarite novo. V galeriji gumbov za klepet izberite želeni dizajn ali naložite obliko po meri iz HTML-ja ali slike v razdelku po meri. Ko končate z izbiro, vas bo LiveAgent popeljal do naslednjega dela nastavitve.

Izbira gumbov za klepet v galeriji gumbov za klepet LiveAgent
Galerija gumbov za klepet

Zdaj morate poimenovati gumb in izbrati prejemni oddelek, jezik in druge možnosti, kot so prisilni način namizja ali največja dolžina čakalne vrste. Ta del nastavitve je odvisen od vaših želja. Ko zaključite, kliknite Shrani in nadaljujte do razdelka Integracija na levi plošči.

Konfiguracija gumba za klepet kot del integracije Volusion
Konfiguracija gumba

Zdaj morate le kopirati kodo v telo vaše spletne strani. Pojdite na skrbniško ploščo trgovine Volusion, pojdite na Oblikovanje in kliknite Predloga. V naprednem urejanju izberite Uredi HTML in pojdite na dno strani. Kodo prilepite tik nad vrstico

Če niste prepričani, kako to storiti, lahko kodo pošljete skrbniku spletnega mesta, tako da kliknete možnost Pošlji kodo spletnemu skrbniku v integraciji LiveAgent, ki se nahaja nad kodo. Za ostalo bo poskrbljeno.

Koda gumba za klepet, ustvarjena v LiveAgentu
Koda z gumbom
Gumb za klepet v živo, postavljen na glavno stran e-trgovine Volusion
Namestitev gumba v spletni kodi

Končali ste. Pojdite na svojo stran trgovine in kliknite osveži, da si ogledate svoj novi klepet v živo. Vaše stranke bodo to videle vsakič, ko vstopijo v vašo e-trgovino, odkoder lahko zlahka stopijo v stik s predstavnikom za podporo.

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je csm_volusion2_415e1565e9.jpg

Z Google Analytics lahko spremljate tudi meritve klepeta v živo in uporabnike, ki obiskujejo. Oglejte si spodnji video in si oglejte video vadnico integracije Volusion.

Youtube video: How to add live chat to Volusion store | www.liveagent.com

Kako prek Zapierja integrirati LiveAgent z Volusion

Zapier je storitev tretje osebe, ki ustvarja enostavne integracije po meri med dvema aplikacijama. LiveAgent in Volusion lahko povežete, če želite, da so vam na voljo drugačne vrste integracije.

Če želite začeti postopek integracije, potrebujete račun Zapier. Ustvarite ga tukaj, če ga nimate. Nato nadaljujte na spletno mesto za integracijo LiveAgent + Volusion.

Integracija LiveAgent in Volusion na Zapierju
LiveAgent + Volusion

Pomaknite se navzdol do razdelka Connect LiveAgent + Volusion v le nekaj minutah. Tu lahko izberete sprožilec in dejanje integracije, da ustvarite integracijo po meri. Obstaja več možnosti, zato jih preglejte in izberite tiste, ki ustrezajo vašim potrebam.

Zaradi številnih razpoložljivih možnosti se lahko naš vodič in vaše izkušnje z Zapierjem razlikujejo, vendar splošni postopek ostane enak. Kot primer vam bomo prikazali integracijo s sprožilcem Volusion New Product in sprožilcem LiveAgent Create Conversation. Ko končate, kliknite modri gumb za nadaljevanje

Sprožilec Volusion NEw Produvt in dejanje LiveAgent Create Conversation, izbran v Zapierju
Izbira sprožilcev in akcij

Ta naslednji korak zahteva, da se prijavite v svoj račun Volusion in Zapierju dodelite dovoljenja. Kliknite ta preprost postopek, da nadaljujete na naslednji korak. Zapier bo želel preizkusiti tudi sprožilec, da ugotovi, ali deluje. Nadaljujte s tem korakom ali ga preskočite.

Nastavitev sprožilca Volusion v Zapierju
Nastavitev sprožilca Volusion

Drugi korak vključuje nastavitev sprožilca LiveAgent. Izpolnite vse potrebne informacije, ki jih mora vključevati novi pogovor, kot so e-poštni naslovi pošiljatelja in prejemnika, tema sporočila in telo sporočila. Zadnji korak je preizkus celotne integracije.

Nastavitev akcije LiveAgent na Zapierju
Nastavitev dejanja v LiveAgent

Zaključili ste in integracija je pripravljena.

Frequently asked questions

Kaj je Volusion?

Volusion je programska oprema za e-trgovino, ki vam omogoča ustvarjanje spletne trgovine. Poleg tega ponuja teme, ki so jih oblikovali strokovnjaki za lažje ustvarjanje in prilagajanje. 

Kako lahko integrirate LiveAgent z Volusion?

Če želite vključiti gumb za klepet v živo, se morate prijaviti v svoj račun LiveAgent in prilagoditi gumb za klepet v živo. Po tem preprosto kopirajte njegovo kodo HTML in jo prilepite na svojo spletno stran e-poslovanja. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico