Webflow

Kaj je Webflow?

To je platforma za izdelavo spletnih mest, ki ne zahteva uporabe kode. To olajša uporabo tako začetnikom kot naprednim uporabnikom. Webflow podpira odzivna spletna mesta in ustvarja kodo, medtem ko spletno stran oblikujete prek njihovega vmesnika. Ustvarite osupljiva spletna mesta za podjetja, blog, portfelj ali univerzo.

Kako lahko uporabite Webflow?

Želite promovirati svoje podjetje na spletu? Začnite uporabljati Webflow in ustvarite svoje sanjsko spletno mesto z njihovim neverjetnim urejevalnikom. Ni se vam treba naučiti kodiranja, preprosto ga zgradite prijetnega na oko in zaženite. Webflow je idealen za ustvarjanje spletnih mest za najpogostejše namene, kot so podjetja, blog ali spletne trgovine.

Poskrbite, da boste s svojim neverjetnim spletnim mestom svojim strankam dali točno tisto, kar iščejo. Najboljši del je, da lahko uporabite LiveAgent za upravljanje vaše podpore strankam zahvaljujoč klepetu v živo in več orodjem.

LiveAgent pripomoček za klepet v živo vašim strankam olajša odgovor na njihova vprašanja. Poleg tega lahko zaradi preproste dostopnosti poveča vaše prodajne zmogljivosti. Stranke lahko kliknejo in postavijo vprašanja o katerem koli izdelku, ki ga želijo, kar pomeni, da lahko uporabite svoje spretnosti in jih prepričate o vaši kvaliteti.

Klepet v živo je tudi v celoti opremljen, da vam olajša delo v mnogih pogledih. Oglejte si funkcije, kot je ogled tipkanja v realnem času ki vam omogoča, da vidite, kaj vaše stranke vnesejo, preden pritisnejo pošiljanje, ali proaktivna vabila na klepet, da vas obiskovalci na spletnem mestu opazijo. Pripomoček za klepet v živo je tudi med najhitrejšimi pripomočki za klepet –  s hitrostjo prikaza kar 2.5 sekund. Primerjavo si oglejte tukaj.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Kakšne so prednosti uporabe Webflow?

 • Napredni izdelovalec spletnih mest
 • Kodiranje ni potrebno
 • Podpira odzivna spletna mesta
 • Zvestoba med vzorci in spletnimi stranmi v živo

Get more sales with LiveAgent live chat

Place a chat button on your website and provide guidance and support for your visitors today

Kako integrirati Webflow z LiveAgent

Integracija pripomočka za klepet v živo LiveAgent na spletno mesto Webflow je preprost postopek, ki ga je mogoče dokončati v nekaj minutah. Vse kar morate storiti je, da kodo vdelate in shranite na svojo spletno stran. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako to storiti.

Domača stran Webflow z možnostjo preizkusa v zgornjem desnem kotu
Začnite svoj Webflow preizkus
 • Zdaj se boste naučili ustvariti gumb za klepet v LiveAgent. Odprite svoj račun LiveAgent (ali začnite brezplačno 14-dnevno preskusno različico, če ga nimate) in pojdite na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet in kliknite gumb Ustvari na vrhu.
Ustvarjanje gumbov za klepet v konfiguraciji LiveAgent
Ustvarite nov gumb
 • Brskajte po galeriji gumbov za klepet in izberite pravi gumb za svoje spletno mesto. Prilagodite ga lahko in izbirate med več možnostmi – gumbi na mehurčkih, stranski, kotni gumbi in drugo. Obstaja tudi možnost nalaganja lastne zasnove gumbov iz slike ali HTML. Izbira je vaša.
Galerija gumbov za klepet z veliko izbiro gumbov za klepet v LiveAgent
Izberite gumb za klepet
 • Ko končate z izbiro zasnove, je čas, da gumb konfigurirate. Gumbu dajte posebno ime, izberite oddelek, ki je odgovoren za klepete, in izberite jezik. Nato pobrskajte po drugih nastavitvah na strani in prilagodite gumb po svojih željah. To je enostavno narediti. Ko končate, shranite gumb ali ga najprej preizkusite, da preverite, ali ustreza vašim standardom.
Konfiguracija gumba za klepet v LiveAgentu
Konfigurirajte gumb
 • Zdaj pojdite na razdelek za integracijo konfiguracije gumba za klepet. To lahko vidite na levi plošči. Ko ste tam, kopirajte kodo in pojdite v urejevalnik strani Webflow.
Koda gumba za klepet po uspešni konfiguraciji v LiveAgent
Kopirajte kodo
 • V urejevalniku Webflow pojdite na levo ploščo in kliknite Strani. Izberite stran, na katero želite postaviti gumb za klepet v živo LiveAgent in se pomaknite navzdol, dokler ne vidite možnosti Koda po meri. Gumb vstavite v kodo in shranite. Končal si.
Možnost kode po meri Webflow v procesu integracije LiveAgent
P ostavite kodo gumba za klepet

Zdaj ste pripravljeni na neverjetno hitro odgovoriti na vsa vprašanja in zahteve strank. Želite izvedeti več o zagotavljanju podpore za klepet v živo? Brskajte po LiveAgent Academy člankih in se naučite, kako se z lahkoto odzvati na vprašanja strank.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U&t

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Webflow?

To orodje za izdelavo spletnih mest vam omogoča, da ustvarite lastno spletno mesto, ne da bi morali pisati kodo. Zato je enostaven za učenje in uporabo tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Spletna mesta lahko oblikujete prek vmesnika Webflow, ki ustvari kodo, medtem ko jo oblikujete. 

Kako lahko uporabite Webflow?

Začnite z Webflow in ustvarite spletno mesto svojih sanj. Ni se treba naučiti kodirati; samo zgradite ga prijetnega na oko in v kratkem boste začeli delovati. S programom WebFlow lahko ustvarite spletna mesta za različne namene, vključno s podjetji, spletnimi dnevniki in e-trgovino. Po tem lahko postavite gumb za klepet v živo LiveAgent in obiskovalcem spletnega mesta omogočite hitro komunikacijo. 

Kakšne so prednosti uporabe Webflow?

 • Napredni izdelovalec spletnih mest
 • Kodiranje ni potrebno
 • Podpira odzivna spletna mesta
 • Zvestoba med maketami in spletnimi stranmi v živo
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico