Wix

Kaj je Wix?

Wix je izdelovalec spletnih mest za predloge DIY z zmogljivostmi AI. Brezplačen je za uporabo vsem in ponuja plačljive načrte za stranke, ki želijo svojo spletno stran dvigniti na višjo raven. Wix ima veliko vgrajenih tem, predlog in pripomočkov, lahko pa vam pomaga pri izdelavi spletnega mesta, ki ustreza vašemu ciljnemu občinstvu. Ponuja skoraj vse, kar si lahko omislite, od oblikovalskih elementov, menijev in prostorov spletnega dnevnika, do kontaktnih obrazcev in še več.

Kako ga uporabljati?

Integracija WiA LiveAgent vam omogoča, da  gumbe za klepet v živo postavite na svoja spletna mesta Wix. Klepet v živo je odličen način, da vaše stranke stopijo v stik s podjetjem, zastavijo vprašanja, dobijo informacije in rešijo težave, s katerimi se lahko srečajo pri nakupu ali uporabi izdelka.

Odlična podpora strankam lahko osreči stranke, poveča njihovo zadovoljstvo in izboljša uporabniško izkušnjo. Na vašem spletnem mestu je potreben je le en gumb za klepet.

https://www.youtube.com/watch?v=GO4rPDffDew&t=50s

Kako integrirati gumb za klepet LiveAgent na svojem spletnem mestu Wix

Če želite gumbe za klepet LiveAgent postaviti na svoje spletno mesto Wix, sledite spodnjemu priročniku za integracijo.

  • Najprej morate ustavriti gumb na nadzorni plošči LiveAgent, da boste lahko dobili njegovo integracijsko kodo. Odprite nadzorno ploščo in pojdite na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet. Kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu razdelka in izberite obliko, ki vam je všeč. Če želite, lahko v razdelku po meri dodate tudi obliko gumba za klepet po meri.
V galeriji gumbov za klepet izberite gumb za klepet v živo
Galerija gumbov za klepet
  • Nato nastavite gumb. Izberite ime zanj, izberite oddelek, v katerega želite usmeriti klepete, dolžino čakalne vrste in druge možnosti. Ko končate, kliknite Shrani ali Predogled in najprej preizkusite gumb. Po tem kliknite razdelek Integracija na levi plošči. Kopirajte kodo gumba.
Gumb za klepet konfigurirajte v LiveAgentu
Konfigurirajte gumb
  • Ko imate kodo, se lahko prijavite na nadzorno ploščo Wix in se pomaknete do Nastavitve> Napredno> Koda po meri. Kodo gumba prilepite v polje “Tu prilepite delček kode:“. Izberite Vse strani pod Dodaj kodo na strani. V spustnem meniju izberite Naloži kodo na vsako novo stran. Izberite Body – Start pod oznako mesta v razdelku, kot je prikazano spodaj:
Kodo za klepet v živo LiveAgent postavite v telo spletnega mesta Wix
Nastavitve Wix

Kako integrirati Wix z LiveAgentom prek Zapierja

Nekatere integracije strank je mogoče obravnavati tudi prek Zapierja. To je storitev tretje osebe, ki uporablja sprožilce in dejanja za ustvarjanje integracije med dvema izbranima aplikacijama. Za to potrebujete račun Zapier.

Stran za integracijo LiveAgent in Wix na Zapierju
LiveAgent + Wix na Zapierju

Ustvarite ga tukaj in nato pojdite na spletno mesto LiveAgent + Wix Automations. Ker obstaja več možnosti, se lahko ta priročnik razlikuje od nastavitve integracije, vendar postopek na splošno ostaja enak in ga je dokaj enostavno dokončate sami. Izbrali smo pravilo avtomatizacije sprožilca Wix in dejanje LiveAgent Ustvari pogovor.

Wix z sprožilcem pravila avtomatizacije in LiveAgent z izbranim dejanjem Ustvari pogovor
Izbira sprožilcev in akcij
  • Pomaknite se navzdol do razdelka »sprožilec in izbira dejanj« in si oglejte možnosti. Na seznamu lahko seznanite več sprožilcev in možnosti dejanj, zato razmislite, kaj želite, da izvede vaša integracija, in izberite. Nato za nadaljevanje kliknite modri gumb.
  • V prvem delu nastavitve morate svoj račun Wix povezati z Zapierjem in v našem primeru tudi izbrati, katero pravilo avtomatizacije bo sprožilec te integracije. Ta del vključuje tudi sprožilni test, da preverite, ali je Zapier dobil dostop do podatkov, da bi lahko deloval.
  • Drugi del nastavitve govori o konfiguriranju dejanja. V primeru naše integracije moramo izpolniti polja, ki predstavljajo vsebino sporočila, kot so zadeva, pošiljatelj, e -poštni naslovi prejemnikov in telo sporočila. Obstaja tudi nekaj nepotrebnih polj za dodatne informacije.
  • Zadnji korak je preizkus integracije. Ko prejmete sporočilo o uspehu, ne pozabite vklopiti Zap.

Frequently asked questions

Kaj je Wix?

Wix je izdelovalec spletnih mest, ki vsakomur omogoča ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta. Podjetje deluje od leta 2006 in pooblašča milijone ljudi, ki želijo s svojo spletno stranjo vzpostaviti digitalno prisotnost.

Kako lahko integrirate Wix z LiveAgentom?

1. Prijavite se v svoj račun LiveAgent

2. Pomaknite se na Konfiguracija - Klepet - Gumbi za klepet

3. Ustvarite gumb za klepet v živo

4. Kodo kopirajte in prilepite na spletno mesto Wix

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Kako stopiti v stik s službo za stranke Wix prek e-pošte, podpore za klepet v živo, telefonske številke, podpore za družabne medije in podpore za samopostrežne storitve.

Stiki v službi za pomoč uporabnikom Wix

Ekipa za pomoč strankam Wix ponuja naslednje kanale podpore: e-pošto, klepet v živo, klicni center, podporo za družbene medije, forum in samopostrežno podporo. Kontaktne podatke za podporo najdete na spletnem mestu Wix. Podpora strankam Wixa odgovori na e-poštna sporočila v roku 30 minut, agenti za klepet v živo pa se običajno odzovejo v roku 15 minut. Wix ima tudi bazo znanja in spremljajo družbene medije, kot so Facebook, Twitter in Instagram.

Brezplačni spletni klepet je sistem, zasnovan za komunikacijo med dvema ali več ljudmi v realnem času po internetu. Ne potrebuje posebne programske opreme za klepet

Brezplačen spletni klepet

Brezplačna programska oprema LiveAgent je koristna za podjetja vseh velikosti za izboljšanje storitev za stranke in povečanje prihodkov. Glosar za podporo strankam omogoča enostavno komunikacijo s strankami po več kanalih, vključno s klepetom. Podjetje prav tako ponuja širok nabor programske opreme in integracij za upravljanje strank in pritožb. Več informacij o podjetju in njihovi ponudbi je na voljo na njihovi spletni strani.

Brezplačna klepetalnica za spletno stran je del spletne strani, kjer lahko uporabniki v realnem času komunicirajo z drugimi. Uporabniki v eni klepetalnici imajo pogosto skupne interese.

Brezplačna klepetalnica za spletne strani

LiveAgent ponuja brezplačno klepetalnico v živo kot del programske opreme za pomoč strankam, ki omogoča komunikacijo v realnem času med strankami in predstavniki ter izboljšanje izkušnje strank. Podjetja lahko s tem zagotavljajo odlično podporo in izstopajo pred konkurenco. Ponudijo 15 funkcij klepeta v živo, med drugim proaktivna povabila, oblikovanje gumbov in oken za klepet ter pregled klepetov. Klepet v živo je pomemben kanal za dostavo storitev za stranke, saj omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent ponuja tudi brezplačno različico odjemalca za klepet, ki omogoča upravljanje komunikacije z enega mesta in je enostavna in poceni rešitev za povezovanje z ljudmi po vsem svetu. Spletni klepet v živo je na voljo v različnih oblikah, kot so spletni, glasovni in video klepet.

Spletni klepet v živo je komunikacija med strankami in predstavniki strank v realnem času prek vgrajenega spletnega klepeta.

Online klepet v živo

LiveAgent je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki vam omogoča hiter odziv in prilagajanje klepeta svojim potrebam. Poleg tega ponuja tudi brezplačen sistem zahtevkov z univerzalnim nabiralnikom, klicnim centrom in portalom za stranke. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore in pomoč v realnem času. Obstajajo tudi druge možnosti za spletno komunikacijo, kot je spletna klepetalnica.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico