Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

WordPress

Če želite aktivirati integracijo WordPress, sledite navodilom v našem vodniku ali pa si preprosto oglejte spodnji video.

How to install LiveAgent wordpress plugin | www.liveagent.com
  • Prvi korak je namestitev in aktiviranje vtičnika LiveAgent v namestitvi WordPress. Pojdite na skrbniško ploščo WordPress in pojdite na Vtičniki> Namestite nov vtičnik> Poiščite LiveAgent> Namestite zdaj> Aktivirajte vtičnik.
WordPress
  • V levem meniju kliknite LiveAgent> Prijava> Kopirajte kodo gumba za klepet iz namestitve LiveAgent v odložišče (Ctrl + C). Nato se vrnite na WordPress in prilepite gumb za klepet (Ctrl + V) v dano polje> Shrani
WordPress
  • Pojdite na spletno stran svoje trgovine, jo osvežite in gumb za klepet je pripravljen.
WordPress

Zakaj WordPress?

WordPress se je začel leta 2003 z enim bitom kode za izboljšanje tipografije vsakdanjega pisanja in z manj uporabniki, kot jih lahko preštejete na prstah na rokah. Od takrat je postalo največje samostojno orodje za bloganje na svetu, ki ga uporabljajo na milijonih spletnih straneh in ga vsak dan vidi več deset milijonov ljudi.

Kako ga uporabljati?

Integracija WordPressa LiveAgent vam omogoča, da na svojo spletno stran ali spletni dnevnik WordPress namestite gumb za klepet v živo. Pretvorite svoje spletno mesto v zmogljiv WordPress službo za pomoč uporabnikom ali WordPress klepet v živo z LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kako lahko izkoristite integracijo WordPress?

LiveAgent je to integracijo ustvaril za stranke WordPressa, da lahko na svojem spletnem mestu implementirajo gumb za klepet v živo. Podpora strankam v realnem času lahko izboljša podporo strankam, zadovoljstvo strank, izkušnjo strank in zniža stroške.

& nbsp;

Kako integrirate WordPress z LiveAgent?

Prvi korak je, da se pomaknete do spletnega mesta WordPress in kliknete Vtičniki, da aktivirate LiveAgent. Drugi korak je prijava v LiveAgent in ustvarjanje gumba za klepet v živo. Tretji korak je kopiranje kode HTML in njena implementacija v vaš WordPress. Po tem osvežite svoje spletno mesto in nemudoma podprite svoje stranke.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico