Yootel

Kaj je Yootel ?

Yootel, vaš referenčni VoIP operater, je bil ustanovljen leta 2012 in svoje storitve namenja profesionalcem. Uporabniki bodo ostali v nenehnem stiku s svojimi sodelavci in izkoristili bodo dragocene prednosti, kot so popolna podpora, zelo dobra povezava in najsodobnejša oprema.

Naša poslovna telefonija, tako fiksna kot mobilna, se enostavno poveže z vašimi poslovnimi aplikacijami. Je enostavno za uporabo, prilagojno vsem primerom uporabe v vaši organizaciji in koristen za vaše vsakodnevne dejavnosti.

Yootel vam daje dostop do veliko VoIP funkcij, ki so vodilne na trgu, tukaj lahko omenimo IP telenijo za podjetja Centrex, Trunk Sip, poenotena komunikacija in upravljalska rešitev za kontaktne centre pri izboljšanju odnosov s strankami, pa tudi tržne rešitve in storitve z visoko dodano vrednostjo, kot so posebne številke, govorni sprejem, IVR.

Kako ga lahko uporabljate?

Če iščete ponudnika VoIP za povezavo s svojim klicnim centrom LiveAgent, je Yootel odlična izbira. Klicni center LiveAgent bo poskrbel za vaše klice in zahtevke, Yootel pa za vse ostalo. Prenosni ali pametni mikrofoni in zvočniki so vse, kar potrebujete za vzpostavitev začetnega klicnega centra. Morda boste kasneje zahtevali dodatno strojno opremo za izboljšanje kvalitete.

https://www.youtube.com/watch?v=Ydbuj55E8PU&t=88s

Kako lahko pridobite s klicnim centrom LiveAgent?

Čeprav imajo nekateri ljudje raje digitalno uporabniško izkušnjo, imajo spet drugi rajši globjo osebno povezavo  z blagovnimi znamkami, s katerimi pridejo v stik. Klicni centri so odličen način za izboljšanje sodelovanja s strankami, prodaje izdelkov, pridobivanje novih strank ali omogočanje splošnih storitev za stranke new customers and service users, or provide general customer services.

Z zatonom tradicionalnih klicnih centrov in s porastom programske opreme za klicne centre, kot je LiveAgent, lahko svojim strankam enostavno zagotovite tovrstne izkušnje, ne da bi pri tem imeli veliko dela. Klicni centri so zdaj dostopni vsem vrstam podjetij, velikim ali majhnim.

Kako deluje klicni center LiveAgent?

LiveAgent s pomočjo svojih naprednih funkcij podjetjem olajša upravljanje in vodenje klicnega centra. Na primer, lahko ustvarite po meri IVR (Interactive Voice Response) drevesa po meri, ki bo stranke samodejno usmerjan na prave oddelke h pravim agentom.

Najboljši del? Funkcija IVR LiveAgent opravi vse delo in ustvari dobro izkušnjo za vaše stranke. Vse, kar morajo storiti, je, da poslušajo meni IVR in pritisnejo ustrezno tipko na številčnici (na primer pritisnite 1 za prodajo), da se povežete s pravo osebo za to področje.

Klicni center z IVR

Ali se je stranka po naključju povezala z napačnim oddelkom? Rešitev je preprosta: uporabite preusmeritve klicev, da stranko usmerite k enemu od kolegov in prihranite njen čas.

Se s težavo spomnite, kaj so povedale vaše stranke? Brez skrbi, LiveAgent beleži vse dohodne in odhodne klice ter jih shrani v sistem. Če si želite osvežiti spomin, preprosto poiščite zahtevek in poslušajte celoten posnetek klica. Snemanje klicev se lahko uporablja tudi za usposabljanje novih agentov in prikazovanje pravilnih odzivov na klice strank.

Želite več informacij o naših funkcijah klicnega centra? Preverite našo stran s funkcijami klicnega centra, ki ima vse informacije o možnostih LiveAgent klicnega centra.

Kako integrirati Yootel VoIP z LiveAgent?

Če želite ustvariti svojLiveAgent klicni center z Yootel kot operater VoIP, sledite temu enostavnemu vodniku.

  • Odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija > Klic > Številke. Kliknite na oranžen gumb Ustvari na vrhu.
  • Izberite Yootel iz seznama VoIP operaterjev.
Izberite Yootel
  • Poimenujte številko, izberite oddelek, vnesite svoje podatke za prijavo in izberite kratko klicne številke. Prav tako lahko potrdite ali razveljavite možnost snemanja vseh prejetih in izhodnih telefonskih klicev s te številke. Ko želite končati, kliknite gumb Dodaj spodaj.
Konfigurirajte Yootel telefonsko številko

Telefonska številka je v LiveAgent in pripravljena za uporabo. Če želite, lahko dodate več Yootel telefonskih številk ali dodate številke drugih VoIP operaterjev.

Yootel telefonska številka dodana

Pridobite več informacij o programski opremi LiveAgent Call Center

Ali iščete več informacij o vzpostavitvi in vodenju klicnega centra? Če vas zanima, si oglejte  LiveAgent akademijo za več informacij o klicnih centrih in druge teme iz sveta podpore strankam.

Vas zanima, kaj lahko LiveAgent še postori? Oglejte si spodnji video, da vidite celoten pregled naše programske opreme za podporo strankam.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U&t=5s
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Spoznajte več o mobilnem VoIP. Razumeti poglobljeno s pojasnili strokovnjakov.

Mobile VoIP

LiveAgent je programska oprema, ki spreminja način dela in komunikacije s strankami v gibanju. Predstavlja tudi VoIP klicatelja, ki ponuja številne funkcije in enostavno razlago strokovnjakov. LiveAgent ima številne funkcije za podporo strankam in je na voljo kot brezplačno preskusno obdobje. Podjetje ponuja tudi druge programske rešitve za upravljanje strank in odjemalskih portalov. LiveAgent je priljubljena izbira za številna podjetja in prejme pozitivne ocene strank.

Spoznajte več o VoIP usmerjevalniku. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

VoIP usmerjevalnik

Tekst govori o klicalnikih VoIP, ki se uporabljajo za velike količine prodajnih klicev. Predstavljene so različne vrste klicalnikov VoIP, ki se razlikujejo po načinu delovanja. Opisan je tudi program LiveAgent, ki ponuja pomoč strankam s klicnim centrom, integracijami in sistemom upravljanja pritožb ter omogoča tudi uporabo VoIP telefonskih sistemov. LiveAgent skrbi za varnostno politiko zasebnosti. V besedilu so na voljo tudi dodatne informacije o VoIPu in klicateljih VoIP.

Spoznajte več o poslovnem VoIP. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Poslovni VoIP

Poslovni VoIP omogoča enostavno in učinkovito komunikacijo med podjetji. Za izbiro prave storitve je pomembno raziskati različne izraze in funkcije ter preveriti mesečno ceno. Za namestitev je ključna kakovostna in hitra internetna povezava. Priporočljiva je tudi komunikacija z zaposlenimi in posodobitev gradiva za usposabljanje. Obstaja veliko prednosti prehoda na poslovni VoIP, kot so nižji stroški in dodatne funkcije, kot so video sestanki. Pri izbiri najprimernejše rešitve je najbolje raziskati različne možnosti in prebrati ocene strokovnjakov.

LiveAgent provides a large number of integrations in the form of plugins. Check out all the available integration solutions right now.

Integracije

Tekst govori o številnih aplikacijah, ki so na voljo za uporabo na področju elektronskega poslovanja in CRM, vključno s telefonom, obračunskim sistemom, e-pošto in VoIP. Prav tako se predstavljajo številni partnerji, kot so iPlan, Maxtel.dk in Telnyx, ki ponujajo storitve v oblaku in internetno telefonijo. Zbirka vključuje integracije za pošto, spremljanje in migracijo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico