Zapier

Kaj je Zapier?

Zapier je integracijska platforma, ki omogoča povezavo vseh vaših spletnih storitev z uporabo preprostega vmesnika. Zapier opravi postopek integracije v le nekaj minutah in je uporabniku prijazen. Prav tako vas vodi skozi celoten postopek in razlaga, kaj je treba storiti. Z Zapierjem lahko LiveAgent integrirate s stotinami drugih aplikacij, ki vam lahko pomagajo ali izboljšajo delovni tok s čimer koli, od obračunavanja in izdajanja računov do podpore v družabnih medijih.

To pomeni, da lahko, ne da znali kodirati, LiveAgent integrirate s stotinami aplikacij, vključno s tistimi, ki jih verjetno že uporabljate. Oglejte si to stran in preverite seznam razpoložljivih integracij za LiveAgent. Izberite katerega koli od njih in olajšajte naredite svoj potek dela.

Kako ga uporabljati?

Poleg izvornih integracij LiveAgent imamo še integracije Zapier. Zapier integracije uporabljajo sprožilce in dejanja za povezavo dveh aplikacij. Sprožilni dogodek, ki se zgodi v eni aplikaciji, bo aktiviral dejanje v drugi. Sami sprožilci in dejanja lahko izberete sami, lahko pa tudi več. Zapier je odličen, saj vam omogoča, da določite, kaj natančno želite, da počne vaša programska oprema.

Recimo, da želite uporabiti Trello za sledenje novim potencialnim strankam. Zapier lahko povežete z računom LiveAgent in nastavite sprožilec po meri, ki izvede želeno dejanje. Če vam na primer potencialna stranka pošlje e-pošto, ki je povezana z vašo nadzorno ploščo LiveAgent, bodo njihovi podatki samodejno povlečeni na vašo ploščo Trello. Ko ste v Trellu, lahko organizirate svoje potencialne stranke, kakor želite.

Prednosti

 • Integrira številne vrste programske opreme
 • Brezhibna integracija z LiveAgent
 • Enostaven in intuitiven postopek
 • Traja le nekaj minut

Integracije

LiveAgent ima na voljo več kot 200 Zapier integracij, narejenih za različne namene. Obstaja veliko aplikacij, s katerimi se lahko povežete. Za spremljanje svojih profesionalnih oglasnih desk lahko izkoristite integracije, kot sta Slack ali Trello. Vključite se v podporo ali prodajo v družabnih omrežjih z integracijami za Facebook, Messenger, Instagram ali Twitter. Obračunavanje opravite s ChargeDesk ali Stripe.

Kako ustvariti integracijo?

Kot primer vam bomo pokazali, kako povezati LiveAgent s Slackom.

Postopek integracije različne programske opreme prek Zapierja je na splošno enak, zato lahko ta primer uporabite kot primer ali si ogledate druge strani za integracijo Zapierja, da dobite določen vodnik za integracijo, ki ga potrebujete.

Pojdite na Zapierjevo stran LiveAgent in izberite aplikacijo, ki jo želite povezati. Potrebovali boste račun Zapier. Če ga nimate, ga lahko ustvarite na tej povezavi. Nato nadaljujte  na stran za integracijo LiveAgent in izberite želeno.

Stran LiveAgent in Slack na Zapierju
LiveAgent in Slack

Na izbrani strani aplikacije si lahko v le nekaj minutah ogledate razdelek Povežite LiveAgent + Slack z izbiro sprožilca in dejanja. Izberite sprožilec in dejanje, ki ga želite imeti pri integraciji. Izbrali smo sprožilec Slack New Mention in LiveAgent action New Conversation.

Primer izbranega sprožilca in akcije na Zapierju
Izbrani sprožilec in dejanje

Ko se odločite, kliknite modri gumb in izpolnite vse potrebne podrobnosti o sprožilcu Slack. Preizkusite sprožilec in se prepričajte, da deluje.

Uspešen test sprožilca Slack
Uspešen test sprožilca

Zdaj konfigurirajte svoje dejanje LiveAgent. Natančneje določite svoje dejanje tako, da izpolnite neobvezna polja. Nato preizkusite integracijo v Zapierju.

Izpolnjena konfiguracija dejanj LiveAgent
Konfiguracija LiveAgent

Končali ste, vaša integracija je pripravljena.

LiveAgent in Slack sta bila uspešno integrirana in preizkušena
Uspešen test

Preverite našo stran za integracijo in si oglejte vse naše izvorne in tudi Zapier integracije.

Frequently asked questions

Kaj je Zapier?

Zapier je orodje, ki vam omogoča avtomatizacijo ponavljajočih se dnevnih opravil s povezovanjem aplikacij in s tem izmenjavo podatkov.

Kako lahko Zapier integrirate z LiveAgent?

Navodila po korakih:

1. Prijavite se v svoj račun Zapier

2. Poiščite integracijo LiveAgent

3. Izberite aplikacijo in nalogo, ki bi jo radi avtomatizirali

4. Povežite se z LiveAgent v (Konfiguracije - System -API)

Zakaj bi Zapier integrirali z LiveAgent?

Zapier vam bo pomagal avtomatizirati veliko nalog s povezovanjem z drugimi aplikacijami. Ni vam treba kodirati integracije. Zapier bo to storil hitro in enostavno za vas. Na primer, LiveAgent lahko povežete z Mailchimpom. Kadarkoli dobite novo stranko, jo lahko Zapier naroči na vaš seznam naročnikov Mailchimpa.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico