Nagradein certifikati

Več o različnih nagradah in certifikatih kakovosti, ki jih je LiveAgent pridobil v preteklih letih.

  • ✓ Brez pristojbine za namestitev    
  • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Awards header logo
Smiling woman with crossed arms
Medal icon

LiveAgent in njegove nagrade

Naša storitev je bila odlikovana z industrijskimi nagradami več vodilnih B2B & Organizacije, povezane s SaaS, vključno s pozitivnim priznanjem priljubljenih platform za pregledovanje in strokovnjakov na področju rešitev za pomoč uporabnikom. Utrdil je svoje mesto vodilnega v več kategorijah, vključno s programsko opremo za pomoč uporabnikom, programsko opremo za klepet v živo in programsko opremo za podporo strankam.

Select year
  • 2022-sl
  • 2021-sl
  • 2020-sl
  • 2019-sl

2021-sl

2020-sl

2019-sl

Related Articles to Nagrade & potrdila
Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

Intercom, Zendesk, Olark, LiveAgent in LiveChat Inc. so ponudniki proaktivnih vabil za klepet, vendar Intercom ne ponuja souporabe zaslona. Samodejno preusmerjanje in prenašanje klepetov ter integracije s tretjimi ponudniki so na voljo pri vseh ponudnikih. Vpogledi v sporočila so na voljo le pri LiveAgentu in LiveChat Inc., medtem ko je neomejena zgodovina klepeta na voljo pri vseh, razen v najnižji tarifi pri LiveChat Inc.

Želite izvedeti več o bazi znanja LiveAgent? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja LiveAgent

LiveAgent ponuja funkcije službe za pomoč uporabnikom in je tudi programska oprema za bazo znanja. Nudi uporabniku prijazen vmesnik, ugodne cene in dostopne funkcije. Brezplačna preizkusna različica je na voljo, vključuje pa tudi vadnico za osnovne funkcije. Začetek dela z bazo znanja se začne s portalom za stranke, kjer lahko dodajate in upravljate vse elemente..editor's rating je 4,7.

LiveAgent pridruženi program ponuja poročila v realnem času o vaši prodaji, prometu, stanju na računu in splošni uspešnosti. Pridružite se našemu prodruženem programu danes.

Dobrodošli v našem pridruženem programu!

LiveAgent ponuja podporo za stranke v različnih jezikih ter analitični pregled nad storitvijo. Ponuja tudi dobro provizijsko strukturo za pridružene partnerje, vključno s ponovnimi provizijami. LiveAgent ima enostaven pridruženi program ter ponuja promocijski material. Izplačilo provizij poteka mesečno, s fiksnim stroškom 8% za procesiranje plačil. Vpletenih entitet v prodajo prejmejo različne deleže provizij. LiveAgent nudi podporo za partnerske bloge in pregledne portale.

Poglejte zakaj je LiveAgent najboljša alternativa za Desk.com. Spoznajte prednosti in se prijavite za brezplačni 14-dnevni preizkus že danes.

Iščete boljši program za podporo strankam?

Podjetja so prešla na LiveAgent zaradi boljših funkcij, cene in podpore strankam v primerjavi s konkurenčnim Zendeskom. Uporabniki LiveAgenta pohvalijo enostavno uporabo, avtomatizacijo in podporo na različnih platformah. Sistem ima številne funkcije, vključno z klepetom v živo, integracijo s socialnim omrežjem in bazo podatkov ter splošno stabilnost. Uporabniki so prej uporabljali druge podporne sisteme, vendar je LiveAgent osvojil njihovo naklonjenost zaradi dobre vrednosti za denar.

Ugotovite, katere alternativne možnosti za izdelavo zahtevkov so najboljše, in jih primerjajte po ceni, oceni in funkcijah. Vaša nova programska oprema za izdelavo zahtevkov vas že čaka!

Ste pripravljeni na nov sistem za izdelavo zahtevkov?

Podjetja iz različnih panog pohvalijo LiveAgent kot eno izmed najboljših rešitev za podporo strankam. Uporaba tega orodja je pomagala izboljšati komunikacijo, optimizirati odzivne čase, povečati zadovoljstvo strank ter tudi prodajo in stopnje konverzije. Poleg tega ima LiveAgent pregleden portal za podporo strankam ter je cenovno ugoden in enostaven za uporabo.

Iščete alternativo za Olark? Poglejte si LiveAgent zmogljivosti, orodja, funkcije in večkanalno podporo za ugodno ceno.

Iščete Olark alternativo?

LiveAgent ponuja najhitrejši pripomoček za klepet v živo s časom prikaza le 2.5 sekunde in tri različne plačljive pakete, ki vsebujejo najboljša orodja za olajšanje dela vaše podporne službe.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico