O LiveAgentu

O LiveAgentu

Ste vedeli, da je LiveAgent izvirna programska oprema za pomoč uporabnikom?

Leta 2004 sta naša ustanovitelja Viktor in Andrej ustanovila podjetje za razvoj programske opreme Quality Unit. Ugotovila sta, da je komunikacija z njihovimi strankami pogosto neučinkovita, zato sta iskala programsko opremo, ki bi jima pomagala zagotavljati storitve za stranke v realnem času. Ker sta ugotovila, da nobena rešitev ne more izpolniti njunih potreb, sta se odločila razviti LiveAgent – nadgrajeno orodje za podporo strankam z možnostjo klepeta v živo, izdelavo zahtevkov in službe za pomoč uporabnikom.

Ostalo je zgodovina. Rodil se je LiveAgent, ki sta ga vodila dva neustrašna pionirja, ki sta bila odločena uresničiti svoje sanje. In sta jih tudi uresničila. Danes LiveAgent služi več kot 150 milijonom uporabnikov in več kot 40.000 podjetjem po vsem svetu. Zaposlujemo več kot 100 inovatorjev in imamo tri pisarne — dve v Evropi (Bratislava in Kijev) in eno v New Yorku.

Najboljši del? Po skoraj 15 letih so naše stranke dokaz naši predanosti LiveAgentu, da stremimo k temu, da je najboljša in najbolj vsestranska programska oprema za pomoč uporabnikom na trgu.

Poslanstvo

Pri LiveAgentu smo predani ustvarjanju cenovno dostopne, funkcionalne in predvsem uporabne programske opreme. Naš cilj je nenehno premikati meje našega razmišljanja, oblikovanja in kodiranja in se s tem nenehno izboljševati. Prizadevamo si ponuditi inovativno orodje, ki se nenehno razvija v skladu s potrebami naših strank.

Poslanstvo podjetja

Naša vizija je postaviti podporo strankam v središče vsakega podjetja. Želimo, da bi bila odlična storitev za stranke dosegljiva in standardna praksa. Odlična storitev ne bi smela biti nekaj nenavadnega; morala bi biti samoumevna, ne glede na kanal, ki ga uporabljate za komunikacijo.

Spoznajte vodje naše ekipe

  • Andrej Harsani

    Andrej Harsani

  • Viktor Zeman

    Viktor Zeman

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.