Odlična izbira za poslovanje vlad

Popolnoma nastavljiv& prilagodljiv vašim potrebam.

 • ✓ No setup fee    
 • ✓ Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generirajte več dobička

Ustvarite nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izboljšajte zadovoljstvo

Razveselite svoje stranke s hitrim odzivom.

16×

Povečajte vrednost kupca

Prodajte več tako, da stranke ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Business background

Programska oprema za državne službe

Pridružite se stotinam vladnih organizacij s pomočjo LiveAgent, najbolj pregledane in najbolje ocenjene programske opreme za mala in srednja podjetja leta 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.
 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
 • Programska oprema za državne službe - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Programska oprema za državne službe - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Programska oprema za državne službe - P - 102188 - LiveAgent
Simple and efficient customer service

Naj bo sistem preprost in učinkovit

Javne ustanove se vsak dan ukvarjajo z vprašanji državljanov. Vodenje reda v zahtevah med desetinami oddelkov je lahko precej težko. Izkoristite moč LiveAgent in rešite njihove zahteve hitreje kot kdaj koli prej. Digitalno gospodarstvo in javne institucije imajo v današnjem svetu ključno vlogo. Poleg tega pomagate državljanom, ker jim lahko hitreje pomagate

Organizirajte vse svoje oddelke

Vladne institucije pogosto upravljajo tako, da odgovarjajo na e-mail sporočila, kar onemogoča učinkovito izmenjavo komunikacije med zaposlenimi v več skupinah. Implementirajte LiveAgent, tako da bodo vse vaše zahteve ločene po oddelkih, vse nove zahteve pa bodo dodane v eno e-mail nit, ne da bi preobremenili vašega e-mail račune.
Departments in LiveAgent
Preventing the confusion

Preprečite zmedo

Priznajmo – nikomur ni všeč izpolnjevanje dokumentov o davčnih napovedih. Dolga so in davkoplačevalci lahko imajo veliko vprašanj. Uvajanje baze znanja s pogostimi vprašanji in ustrezno vsebino, povezano s klepetom v živo v realnem času, je močna kombinacija.

Srečne stranke so najboljše stranke

Ponujamo storitve pomoči pri migraciji iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.
Srečne stranke so najboljše stranke

Kako bo vaša vladna institucija imela koristi od uvajanja LiveAgent?

Kako bo vaša vladna institucija imela koristi od uvajanja LiveAgent?

Rešite več zahtevkov

Zagotovite bliskovito hiter odziv na klepet v živo, zahvaljujoč vpogledom v CRM, internim bazam znanja in integracijam tretjih oseb.
Rešite več zahtevkov

Učite se iz podatkov

Z analitiko lahko spremljate svojo uspešnost, prepoznavate ponavljajoče se težave in ustvarjate vpoglede in načrte za izboljšave, ki jih je mogoče uporabiti.
Učite se iz podatkov

Integracija in sinhronizacija

Z vgradnjo orodij, ki jih dnevno uporabljate,  zmanjšajte čas vnosa podatkov za 30% v našo programsko opremo za pomoč.
Ultimate omni-channel help desk software experience

Učinkovita storitev za stranke

LiveAgent se popolnoma prilega rešitvi službe za pomoč vaši vladni instituciji. Če želite zagotoviti hitro, natančno in učinkovito storitev za stranke, je nujna uporaba večkanalne programske opreme. LiveAgent naj vso dohodno komunikacijo pretvori v boljše upravljanje in avtomatizacijo zahtevkov.

Najvišji varnostni standardi

LiveAgent ponuja najsodobnejše varnostne standarde z najnovejšo skladnostjo. Vaša zasebna komunikacija je varna in šifrirana, znotraj EU ali ZDA glede na vaše želje. LiveAgent je v celoti skladen z GDPR.
State of the art security and standards
Powerful automation and reporting

Automatizacija in poročanje

Avtomatizirajte z LiveAgent ponavljajoča se opravila z napredno avtomatizacijo in pravili, ki jih sprožijo akcije. Sistem preusmeri zahtevke do prave osebe ali oddelka. Dodajte opombe, oznake ali parametre po meri, da zberete dodatne podatke in zagotovite natančnejša poročila.

Transparentne in dostopne cene

Pridobite našo strokovno rešitev za pomoč uporabnikom po fiksni mesečni ceni, brez skritih stroškov ali dolgoročnih obveznosti. Prijavite se za 14-dnevno brezplačno preskusno različico, da pridobite popoln dostop do vseh razpoložljivih funkcij. Kaj čakaš? Začnite povečevati hitrost odziva že danes!

$9 mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 email addresses
 • 3 contact forms
 • 1 API key
$29 mesec

Medium business

 • Everything in Small, plus
 • 10 email addresses
 • 3 live chat buttons
 • Departments management
$0 mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 contact form
xt="The best fit for smaller agencies and entrepreneurs" price="$15/mo" second_image-link="https://www.liveagent.com/app/uploads/2021/05/pricing-icon-ticketchat.svg" second_title="Ticket+Chat" second_text="For SMBs, professional marketers and large agencies" second_price="$29/mo" ]

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več financ z našim kalkulatorjem cen in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Kaj je program za pomoč uporabnikom za vladne organizacije?

Programska oprema službe za pomoč vladnim organizacijam je podobna programski opremi za podjetja. Ni posebne razlike. Programska oprema službe za pomoč se lahko razlikuje glede na funkcije, odvisno od načrta, ki ste ga izbrali za svoje podjetje. Če vodite veliko podjetje ali vladno organizacijo, boste morda potrebovali in uporabili programsko opremo službe za pomoč z vsemi funkcijami za najboljšo možno podporo.

Zakaj bi vladne organizacije uporabljale programsko opremo službe za pomoč uporabnikom?

Programska oprema službe za pomoč strankam zagotavlja organiziran potek dela za vse vaše oddelke. Poleg tega avtomatizira, motivira in zagotavlja analitična poročila za katerega koli nadzornika. Zato lahko nadzornik takoj obravnava vsa pomembna vprašanja.

Kako lahko vladne organizacije koristijo uporabo programske opreme za pomoč uporabnikom?

Uporaba programske opreme za pomoč uporabnikom ima številne prednosti, kot so zadovoljstvo strank, zadrževanje strank in učinkovit potek dela.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico