Odlična izbira za poslovanje vlad

Popolnoma nastavljiv& prilagodljiv vašim potrebam.

 • ✓ No setup fee    
 • Customer service 24/7    
 • ✓ No credit card required    
 • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generirajte več dobička

Ustvarite nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izboljšajte zadovoljstvo

Razveselite svoje stranke s hitrim odzivom.

16×

Povečajte vrednost kupca

Prodajte več tako, da stranke ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Business background

Programska oprema za državne službe

Pridružite se stotinam vladnih organizacij s pomočjo LiveAgent, najbolj pregledane in najbolje ocenjene programske opreme za mala in srednja podjetja leta 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.
 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
Simple and efficient customer service

Naj bo sistem preprost in učinkovit

Javne ustanove se vsak dan ukvarjajo z vprašanji državljanov. Vodenje reda v zahtevah med desetinami oddelkov je lahko precej težko. Izkoristite moč LiveAgent in rešite njihove zahteve hitreje kot kdaj koli prej. Digitalno gospodarstvo in javne institucije imajo v današnjem svetu ključno vlogo. Poleg tega pomagate državljanom, ker jim lahko hitreje pomagate

Organizirajte vse svoje oddelke

Vladne institucije pogosto upravljajo tako, da odgovarjajo na e-mail sporočila, kar onemogoča učinkovito izmenjavo komunikacije med zaposlenimi v več skupinah. Implementirajte LiveAgent, tako da bodo vse vaše zahteve ločene po oddelkih, vse nove zahteve pa bodo dodane v eno e-mail nit, ne da bi preobremenili vašega e-mail račune.
Departments in LiveAgent
Preventing the confusion

Preprečite zmedo

Priznajmo – nikomur ni všeč izpolnjevanje dokumentov o davčnih napovedih. Dolga so in davkoplačevalci lahko imajo veliko vprašanj. Uvajanje baze znanja s pogostimi vprašanji in ustrezno vsebino, povezano s klepetom v živo v realnem času, je močna kombinacija.

Srečne stranke so najboljše stranke

Ponujamo storitve pomoči pri migraciji iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

Kako bo vaša vladna institucija imela koristi od uvajanja LiveAgent?

Rešite več zahtevkov

Zagotovite bliskovito hiter odziv na klepet v živo, zahvaljujoč vpogledom v CRM, internim bazam znanja in integracijam tretjih oseb.

Učite se iz podatkov

Z analitiko lahko spremljate svojo uspešnost, prepoznavate ponavljajoče se težave in ustvarjate vpoglede in načrte za izboljšave, ki jih je mogoče uporabiti.

Integracija in sinhronizacija

Z vgradnjo orodij, ki jih dnevno uporabljate,  zmanjšajte čas vnosa podatkov za 30% v našo programsko opremo za pomoč.
Ultimate omni-channel help desk software experience

Učinkovita storitev za stranke

LiveAgent se popolnoma prilega rešitvi službe za pomoč vaši vladni instituciji. Če želite zagotoviti hitro, natančno in učinkovito storitev za stranke, je nujna uporaba večkanalne programske opreme. LiveAgent naj vso dohodno komunikacijo pretvori v boljše upravljanje in avtomatizacijo zahtevkov.

Najvišji varnostni standardi

LiveAgent ponuja najsodobnejše varnostne standarde z najnovejšo skladnostjo. Vaša zasebna komunikacija je varna in šifrirana, znotraj EU ali ZDA glede na vaše želje. LiveAgent je v celoti skladen z GDPR.
State of the art security and standards
Powerful automation and reporting

Automatizacija in poročanje

Avtomatizirajte z LiveAgent ponavljajoča se opravila z napredno avtomatizacijo in pravili, ki jih sprožijo akcije. Sistem preusmeri zahtevke do prave osebe ali oddelka. Dodajte opombe, oznake ali parametre po meri, da zberete dodatne podatke in zagotovite natančnejša poročila.

Transparentne in dostopne cene

Pridobite našo strokovno rešitev za pomoč uporabnikom po fiksni mesečni ceni, brez skritih stroškov ali dolgoročnih obveznosti. Prijavite se za 14-dnevno brezplačno preskusno različico, da pridobite popoln dostop do vseh razpoložljivih funkcij. Kaj čakaš? Začnite povečevati hitrost odziva že danes!

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec
xt="The best fit for smaller agencies and entrepreneurs" price="$15/mo" second_image-link="https://www.liveagent.com/app/uploads/2021/05/pricing-icon-ticketchat.svg" second_title="Ticket+Chat" second_text="For SMBs, professional marketers and large agencies" second_price="$29/mo" ]

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več financ z našim kalkulatorjem cen in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zVlada
Uvedba vstopničnega sistema v vaši trgovini Shopify poveča število konverzij. Dodajte LiveAgent, programsko opremo za pomoč uporabnikom, ki vam pomaga izpolniti zahteve vaših strank.

Kakovostna izbira vstopničnega sistema za trgovine Shopify

LiveAgent je programska rešitev za pomoč strankam z naprednim klepetom v živo in večkanalno podporo. Zagotavlja izboljšanje komunikacije s strankami in ponuja brezplačen preizkus.

Implementacija klepeta v živo na vašem spletnem mestu poveča število konverzij. V svojo trgovino Shopify dodajte LiveAgent, najhitrejšo programsko opremo za klepet na trgu.

Najboljši klepet v živo za trgovine Shopify

Platforma LiveAgent ponuja klepet v realnem času, ki zmanjšuje količino dohodnih zahtevkov in povečuje stopnjo angažiranosti in prodaje ter izboljšuje učinek na izkušnjo strank. Programska služba ponuja skoraj 200 funkcij in vse podporne kanale pod eno streho, med drugim tudi: gumb za klepet, proaktivna povabila na klepet, vdelano sledenje v klepetu in interni klepet. Gumb za klepet je mogoče postaviti kamor koli na spletno stran in lahko izberete že pripravljen gumb iz galerije gumbov.

LiveAgent je popolnoma opremljena programska oprema za storitveni center, ki za združevanja postopkov uporablja sistem za izdelavo zahtevkov.

Programska oprema za storitveni center za boljšo uporabniško izkušnjo

Programska oprema za storitveni center, kot je LiveAgent, je ključna za boljše upravljanje službe za pomoč uporabnikom in nudenje boljših storitev strankam, ki želijo sodelovati z vašim podjetjem prek različnih kanalov komunikacije, kot so klepet v živo, družabna omrežja in SMS sporočila. Celovita rešitev združuje vse te kanale v enega in pomaga preprečevati izgubljene poizvedbe strank ter zagotavlja jasno in učinkovito komunikacijo.

Če iščete brezplačno bazo znanja, vam jo lahko LiveAgent zagotovi brezplačno. Oglejte si našo službo za pomoč uporabnikom in izvedite več.

Iščete brezplačno programsko opremo za bazo znanja?

LiveAgent je visokokakovosten sistem za podporo strankam s trženjem in integracijami družbenih medijev. Uporabniki so zelo zadovoljni z njegovo uporabo in vrednostjo za denar.

LiveAgent vam lahko zagotovi brezplačen račun, ki vam pomaga pri omogočanju storitev za stranke. Pozanimajte se o prednostih in slabostih brezplačne programske opreme za pomoč uporabnikom.

Brezplačen program za pomoč strankam

LiveAgent ponuja različne naročnine za pomoč strankam v različnih podjetjih, vključno s brezplačnim računom za samostojne podjetnike in zagonska podjetja. Programska oprema za pomoč strankam je pomembna za izboljšanje uporabniške izkušnje in pridobivanje konkurenčne prednosti, saj zagotavlja učinkovito reševanje težav strank iz enega vmesnika. Najboljšo brezplačno storitev za pomoč strankam je priporočljivo izbrati glede na potrebe in želje vašega podjetja.

Razširite svoje samostojno podjetje z LiveAgent, najbolj pregledano in #1 ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike

LiveAgent je večkanalna programska oprema za pomoč strankam, ki je primerna za podjetja in agencije. Ponuja klepet v živo, interaktivno tehnologijo glasovnega odziva, edinstvene CRM vpoglede in analitiko. Program omogoča prilagodljivost glede dodajanja in odstranjevanja agentov. Pomaga zmanjšati število zahtevkov in prihraniti čas pri ponavljajočih se nalogah. CRM sistem omogoča segmentacijo strank, pregled preteklih informacij, bolj gladko komunikacijo in konkurenčno prednost. LiveAgent je najbolj pregledana in ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico