Popoln za majhna podjetja

Popolnoma raztegljiv in prilagodljiv za vaše potrebe.

 • ✓ Ni vzpostavitvenih stroškov    
 • ✓ Podpora za stranke 24/7    
 • ✓ Ni potrebna kreditna kartica    
 • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Ustvari več prihodkov

Ustvari nepozabno uporabniško izkušnjo za stranke, kar poveča prihodke.

97%

Izboljša zadovoljstvo

Zadovolji vaše stranke s svetlobno hitrimi odzivi.

16×

Poveča vrednost pri kupcih customer value

Poveča prodajo s povečano lojalnostjo strank vaši blagovni znamki.

Business background

Program za pomoč strankam za majhna podjetja

Razširite svoje podjetje z boljšo službo za pomoč strankam. Izboljšajte ga z LiveAgent, najbolje ocenjeno programsko opremo za pomoč malim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Odkrijte program za pomoč strankam za majhna podjetja

Woman holding a smartphone in hand

Postanite dostopni in razpoložljivi

Ne glede na to, kako velik ali majhen je vaš start-up, bodo stranke, potencialni vlagatelji ali partnerji iz iste panoge stopili v stik z vami bodisi prek običajne pošte, klicnega centra ali zelo priročnega spletnega klepeta v živoIzkoristite moč klepeta v živo in univerzalnega nabiralnika in vsako priložnost obrnite v zaupanja vredno izkušnjo. Vsako sporočilo šteje in naredi razliko.

Optimizirajte tok dnevnih nalog

Startupi in SMB običajno tvorijo največji del nacionalnega gospodarstva in imajo največji delež BDP. Razlikujejo se po sferi, obliki ali velikosti. Skupno pa jim je, da želijo imeti zveste in zadovoljne stranke. Vpeljava multikanalnega programa za pomoč strankam za mala podjetja lahko pomembno vplivajo na vsakodnevne naloge. Izkoristite potencial zmogljivih funkcij avtomatizacije, kot so pravila, časovna pravila, avtomatizirana distribucija klicev in še veliko več. Prihranjeni čas vložite v pomembnejše dele svojega podjetja.

Organize your projects
Learn from customer analytics and insights

Pomagajte vašim bodočim kolegom

Prosilci za zaposlitev včasih niso prepričani o svoji odločitvi za delovno mesto. Objavljanje prostega delovnega mesta na spletu s podrobnim opisom včasih preprosto ni dovolj, saj se lahko pojavijo številna druga vprašanja. Nudite nemoteno in takojšnjo pomoč svojim bodočim kolegom s klepetom v živo v realnem času in jim pomagajte, da naredijo pravi korak!

Zadovoljne stranke so najboljše stranke

Ponujamo vodeno storitev migracije iz večine najbolj priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

Kako bo vaš startup & SMB izkoristil prednosti implementacije LiveAgent?

24/7 podpora strankam

Omogočite 24/7/365 podporo z ustvarjanjem samopostrežnih vozlišč, napolnjenih z ustreznimi informacijami in odgovori na pogosta vprašanja.

Dosežite visok ROI

Pretvorite kakovostne potencialne stranke v stranke, ki kupujejo in ustvarite več kot 500% sredstev, ki jih vložite.

Spodbujajte lojalnost

Negujte vseživljenjsko zvestobo blagovni znamki z zagotavljanjem prilagojene prodaje, vključevanja in podpornih izkušenj.

Customer providing review for service on mobile phone

Povečano zadovoljstvo strank

Kako lahko vaš SMB podjetje ali Startup hkrati poveča učinkovitost, zniža stroške in izboljša zadovoljstvo strank? Uporabite izvirni večkanalni pristop LiveAgent, zagotovite odlične storitve za stranke po vseh glavnih komunikacijskih kanalih in svoje agente opremite z najsodobnejšimi funkcijami.

Plačajte manj za več funkcij

Obstaja veliko opcij, v katere lahko startupi in mala in srednje velika podjetja vlagajo svoj čas in denar. Ti stroški se pogosto zelo hitro kopičijo. Tukaj, v LiveAgent verjamemo, da bi morali imeti možnost izbrati samo funkcije ki najbolj ustrezajo vašemu poslovanju in da morate vedno imeti možnosti in ne omejitev.

Do more customer support for less money
Woman ordering food

Ustvarite več poslov v realnem času

Pozabite na integracijo klepeta v živo s strani tretjih ponudnikov s svojo službo za pomoč LiveAgent. Klepet v živo je integralni del LiveAgent z napredno avtomatizacijo, obrazci pred klepetom, priponkami, anketami o zadovoljstvu in popolno prilagoditvijo.

Najbolj dostopna cena

Pridobite našo strokovno rešitev za pomoč uporabnikom po fiksni mesečni ceni, brez skritih stroškov ali dolgoročnih obveznosti. Prijavite se za 30-dnevno brezplačno preskusno različico, da pridobite popoln dostop do vseh razpoložljivih funkcij. Kaj čakaš? Začnite povečevati hitrost odziva že danes!

30-dnevno preskusno obdobje
Ni potrebna kreditna kartica
in še veliko več
9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več financ z našim kalkulatorjem cen in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

Bili boste v dobrih rokah!​

Ali veste, kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili … LiveAgent!

Preizkusite zdaj brezplačno Ni zahtevana kreditna kartica
G2 Crowd
Trustpilot
GetApp
Povezani članki zProgram za pomoč strankam v majhnih podjetjih
LiveAgent je prva ocena programske opreme za SMB v letih 2019 in 2020. Bi radi prešli z Bitrix24 na LiveAgent? Imamo te!

Selitev iz Bitrix24 v LiveAgent?

Preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke z Bitrix24 na LiveAgent ter izkoristite 24-urno podporo agentov in več kot 175 funkcij.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Iščete alternativo Rocket.Chat?

Ustvarite pozitivno izkušnjo z najhitrejšo aplikacijo za klepet v živo. Komunicirajte preko vseh javnih kanalov in izboljšajte komunikacijo s strankami.

Izkoristite prednosti programske opreme LiveAgent za upravljanje poizvedb strank in izboljšajte sodelovanje s klepetom v živo in drugimi komunikacijskimi kanali.

4 najpomembnejši trendi uporabniške izkušnje v letu 2023

Izkoristite prednosti programske opreme LiveAgent za upravljanje poizvedb strank in izboljšajte sodelovanje s klepetom v živo in drugimi komunikacijskimi kanali.

Oglejte si najboljšo primerjavo klicnih centrov za leto 2022 na podlagi cene, funkcij, funkcionalnosti in mnenj strank iz Captterra, G2 in drugih!

Alternativa klicnemu centru za prodajo in podporo

Poiščite najboljše alternative za klepet v živo in službe za pomoč uporabnikom družbenih medijev ter izdelavo zahtevkov na Capterre. Primerjajte LiveAgent z drugimi platformami.

Iščete alternativo za Olark? Poglejte si LiveAgent zmogljivosti, orodja, funkcije in večkanalno podporo za ugodno ceno.

Iščete Olark alternativo?

LiveAgent je najhitrejši pripomoček za klepet v živo na tržišču, čas prikaza je samo 2.5 sekunde. Ponuja tri plačljive pakete z odličnimi orodji, funkcijami in integracijami za izboljšanje delovnega toka. Ugodna cena za vse orodja.

LiveAgentov spletni seminar za storitve za stranke se osredotoča na večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom. Vključeni so klepet v živo, programska oprema za izdelavo zahtevkov, klepet v živo, vgrajeni klicni center in še veliko več. LiveAgentova brezplačna preizkusna različica je na voljo za omejen čas.

Preberite vse o LiveAgentovih spletnih seminarjih

LiveAgent omogoča neposreden stik s strankami in ustvarjanje ločenih baz znanja glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico