• Predloge
  • Predloge e-poštnih sporočil za kratek ogled spletnega seminarja

Predloge e-poštnih sporočil za kratek ogled spletnega seminarja

Tako ste dolgo načrtovali in organizirali odličen webinar in vse je na mestu za dan dogodka. Vaša predstavitev je bila pripravljena in zvadena, govorci so urejeni, ustvarili ste stran dogodka, oprema za pretakanje in programska oprema sta bili preizkušeni. Najpomembnejše točke so že vse zajete, kajne? Narobe. Če se zgodi najboljši webinar na svetu, a ni nikogar, ki bi ga gledal, ali se je potem to sploh zgodilo?

Kot tak je eden najpomembnejših vidikov priprave na webinar spodbujanje ljudi, da prijavijo svojo udeležbo, in nato zagotovitev, da se jih čim več dejansko udeleži spletnega seminarja, ko bo le-ta potekal. Obstaja nešteto načinov za promocijo vaših spletnih seminarjev, vključno s plačanim oglaševanjem in objavami na platformah družbenih medijev.

E-poštni marketing pa ostaja ena najbolj priljubljenih in stroškovno najučinkovitejših oglaševalskih rešitev. Tako so e-poštna sporočila s kratkim ogledom spletnih seminarjev eden najboljših načinov za promocijo vaše prihajajoče spletne konference ali pogovora.

Predloga elektronske pošte s kratkim ogledom spletnega seminarja MarketMuse
Spletna e-poštna sporočila za ogled spletnega seminarja MarketMuse

Vsebina e-poštnih sporočil s hitrim ogledom spletnih seminarjev

Preden se vaš webinar izvede, je priporočljivo, da pošljete vrsto sporočil osebam v vaši bazi e-pošte. Začnite z e-poštnim povabilom, nadaljujte z e-poštnim sporočilom s potrditvijo registracije in zaključite z enim ali več e-poštnimi opomniki blizu datuma spletnega seminarja. Večina teh e-poštnih sporočil bi morala vsebovati naslednje izrezke informacij, da bodo vaši prejemniki e-pošte dobili predogled, kaj lahko pričakujejo:

  • Ura in datum vašega dogodka – ljudje morajo očitno vedeti, kdaj bo webinar, da lahko shranijo datum. Ne pozabite vključiti časovnega pasu, ki ga omenjate, saj lahko spletne konference pritegnejo svetovno občinstvo
  • Predlagana vrednost – promovirajte svoj dogodek tako, da opišete, kaj se lahko vaše občinstvo nauči med spletnim seminarjem, in, kar je najpomembneje, kako jim bodo informacije pomagale pri reševanju težav, s katerimi se soočajo
  • Podrobnosti o govorcih – vključujejo informacije, kot so njihova imena, ozadje, fotografije, naslovi predstavitev in pretekle izkušnje, zaradi katerih so strokovnjaki za dano temo. Vključite povezave do njihovih kanalov v YouTubu, Instagramu in drugih družbenih omrežij, da se lahko vaše občinstvo seznani z njimi in njihovim preteklim delom.
Predloga za e-poštno sporočilo za spletni seminar LinkedIn

Zadeva e-pošte za kratek ogled spletnega seminarja

  • Vaše povabilo na webinar [company] o [topic]
  • Ne boste želeli zamuditi prihajajočega spletnega seminarja [title].
  • Prijava končana! Tukaj je tisto, kar lahko pričakujete …
  • [Title] potrditev registracije in vpogledi v webinar
  • Opomnik: naš spletni dogodek poteka [today/tomorrow/this week]
  • Ne pozabite na prihajajoči webinar [company]!

Predloge e-poštnih sporočil za kratek ogled spletnega seminarja

Predloga e-pošte za kratek ogled spletnega seminarja 1 – vabilo s predogledom


Hello,

We wanted to provide you with additional info about our upcoming webinar, [title], which will be taking place at [time including zone] on the [date].

We’ve secured [X] speakers that will cover a wide range of topics in the [subject] area, including:

Speaker and presentation 1
Speaker and presentation 2
Speaker and presentation 3…

You can find more information about the speakers and the event here [link]. Click on the button below to save your spot.

[Sign up]

Best,
[Name] from [company]

Predloga e-pošte za kratek ogled spletnega seminarja 2 – potrditev registracije z vpogledi


Dear [name],

Thank you for registering for our upcoming webinar, [title].

You’re all signed up, and you’ll be able to watch the live stream on the day of the event by following the link below:

[View the webinar]

Here are just a few of the things you’ll be able to learn by watching the live broadcast:

Insight 1
Insight 2
Insight 3…

Check out the website [link] for more info or reply to this email if you have any questions.

Kind regards,
[Name]

Predloga e-pošte za kratek ogled spletnega seminarja 3 – opomnik z video napovednikom


Hi [name],

We’re just letting you know that the [title] webinar that you registered for is taking place [today/tomorrow/this week] at [time including zone].

Below you can watch a sneak peek of the event to get a taste of what you can expect.

[Video trailer]

More information about the webinar can be found on our website.

[Find out more]

See you soon!
[Name], [position] at [company]

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako daleč vnaprej naj pošljem e-pošto s kratkim ogledom spletnega seminarja?

Vabilo pošljite takoj, ko je vaš dogodek v celoti načrtovan. Potrditev registracije je treba poslati takoj, ko uporabnik prejme odgovor, da se zagotovi, da ve, da je bil postopek prijave uspešen. Nazadnje morate poslati e-poštni opomnik en teden pred dogodkom in še en opomnik 1 dan pred dogodkom.

Ali naj moje e-poštno sporočilo s kratkim ogledom spletnega seminarja vključuje poziv k dejanju?

V e-poštno sporočilo povabila morate vedno vključiti gumb CTA, da se prejemnikom čim bolj olajšate registracijo na vaš webinar. Vaš CTA bi lahko vseboval fraze, kot so »Prijavi se«, »Registriraj se zdaj« ali »Rezerviraj moj sedež«, samo za nekaj primerov. Vključite lahko celo več CTA-jev, kot je gumb »Preberi več«, ki vodi do strani z več informacijami o dogodku.

Kakšne rezultate lahko dosežete s spletnimi seminarji?

Možnost povezovanja s potencialnimi strankami je morda glavna prednost spletnih seminarjev, zato želite pritegniti veliko občinstvo z dobro napisanimi e-poštnimi sporočili. Uspešni spletni seminarji lahko:

Discover all that LiveAgent has to offer with our free 14-day trial.

No credit card required. Enjoy advanced features like live chat, automations, email templates, canned responses, and social media integrations.

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kako daleč vnaprej naj pošljem e-pošto s kratkim ogledom spletnega seminarja?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Vabilo pošljite takoj, ko je vaš dogodek načrtovan. Potrdilo o registraciji je treba poslati takoj, ko uporabnik odgovori, da se prepriča, da je bil postopek prijave uspešen.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Ali naj moje e-poštno sporočilo s kratkim ogledom spletnega seminarja vključuje poziv k dejanju?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “V e-poštno sporočilo povabila morate vedno vključiti gumb CTA, da se prejemnikom čim bolj olajšate registracijo na vaš webinar.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšne rezultate lahko dosežejo spletni seminarji?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Uspešni spletni seminarji lahko povečajo angažiranost strank, privabijo nove relevantne potencialne stranke in ustvarijo visoko donosnost naložbe.” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico