Brezplačen preizkus
 • Predloge
 • Predloge e-poštnih sporočil za preverjanje

Predloge e-poštnih sporočil za preverjanje

Vsaka organizacija, ki deluje v digitalnem svetu, mora preveriti identiteto svojih uporabnikov ali strank. Ko se ne morete srečati z ljudmi iz oči v oči v pisarni, preveriti njihovo osebno izkaznico ali jih prositi, da podpišejo papirje, morate uporabiti druga sredstva, da preverite, ali so podatki, ki jih delijo, pravilni in ali so njihovi izumi pristni. To še posebej velja, če upravljate portal za stranke.

Torej, kako lahko preverite, ali so vaše stranke takšne, za katere trdijo, da so? Eden od načinov za to je pošiljanje potrditvenega e-poštnega sporočila.

Kaj je e-poštno sporočilo za preverjanje? Zakaj je pomembno?

Sporočilo za preverjanje je vrsta e-poštnega sporočila, poslanega uporabniku ali stranki, potem ko je izvedel določeno dejanje. To dejanje je lahko ustvarjanje računa, prijava na glasilo, glasovanje na tekmovanju ali ustvarjanje vstopnice za podporo.

E-poštno sporočilo za preverjanje mora uporabnika obvestiti, da mora potrditi svoje dejanje. To lahko storijo s klikom na povezavo ali gumb v e-poštnem sporočilu ali z vnosom kode, ki jim je bila poslana prek namenskega spletnega mesta.

E-poštna sporočila za preverjanje so jedro vsake zdrave baze podatkov o zahtevkih. Če obstaja kakršno koli dejanje, ki od uporabnikov ali strank zahteva, da navedejo svoj e-poštni naslov ali telefonsko številko, mu mora slediti potrditveno e-poštno sporočilo.

e-pošto za preverjanje zvonjenja
Primer e-pošte za preverjanje, z dovoljenjem Ringa

Zahteva od uporabnikov, da potrdijo svoje podatke, pomaga zmanjšati število nepreverjenih računov neželene pošte. Vaši marketinški skupini tudi olajša komunikacijo z uporabniki ali strankami.

Poleg tega je preverjanje koristno za uporabnike same, saj zmanjša tveganje, da bodo ustvarili račun z napačnim ali starim e-poštnim naslovom, do katerega nimajo več dostopa.

Ko gre za upravljanje portala za stranke, se morate tudi prepričati, da so vsi računi, ki se uporabljajo za dostop do njega, veljavni in so v lasti vaših strank ali uporabnikov.

Primeri vrstice z zadevo e-pošte za preverjanje

 • Potrdite Svoj Elektronski Naslov
 • Prosimo, preverite svoj e-poštni naslov za [company]
 • Preverite svoj e-poštni naslov za [customer portal’s name]
 • Dobrodošli na [customer portal], preverite svoj e-poštni naslov
 • [name], preverite svoj račun
 • [company] -preverjanje računa
 • [company] – preverjanje po e-pošti
 • [email address] -dokončajte registracijo za [company/customer portal]!
 • Aktivirajte svoj račun [company]
 • E-poštni naslov za preverjanje
 • Vaša potrditvena koda
 • Vaša varnostna koda [customer portal]: [code]
 • Preverite kodo za preverjanje za [company]
 • Prosimo, preverite svoj e-poštni naslov
 • Skoraj tam!
 • Skoraj ste končali!

Predloge za predlogo e-pošte za preverjanje

Kratka e-poštna predloga za preverjanje
Predloga e-poštnega sporočila za preverjanje, ki poudarja vrednostPredloga elektronske pošte za preverjanje s kodo


Predloga e-pošte za preverjanje »hvala«.

Predloga e-poštnega sporočila za preverjanje – pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj naj pošljem potrditveno e-pošto?

Čas razrešitve

Najbolje je, da pošljete potrditvena e-poštna sporočila takoj, ko uporabnik ustvari račun na portalu strank, da lahko nadaljuje s postopkom prijave in čim prej dostopa do portala. Na primer, ko uporabnik ustvari račun s svojim e-poštnim naslovom, bi moral takoj prejeti potrditveno e-poštno sporočilo, da ga lahko potrdi in izvede naslednje korake.

Kako dolga naj bodo moja e-poštna sporočila za preverjanje?

Predloge e-poštnih sporočil za preverjanje

E-poštno sporočilo za preverjanje mora biti zelo kratko in neposredno na bistvo. Vsebovati naj bodo le tri do štiri vrstice besedila. Obvestite uporabnika, kaj mora storiti, da nadaljuje z ustvarjanjem svojega računa portala za stranke. Uporabite preprost jezik. Če mora prejemnik sprejeti določeno dejanje, bi moral natančno vedeti, kaj se od njega pričakuje.

Ali naj napišem e-pošto z navadnim besedilom ali pošljem e-pošto v HTML-ju?

Predloge e-poštnih sporočil za preverjanje

Obstaja velika razlika med e-pošto z navadnim besedilom in e-pošto HTML. E-poštna sporočila z navadnim besedilom vsebujejo samo besedilo brez posebnega oblikovanja. E-poštna sporočila z navadnim besedilom vam omogočajo tudi, da v e-poštno kopijo vdelate preproste vizualne slike ali gife. Po drugi strani različica HTML vsebuje slike, barve in druge možnosti oblikovanja besedila. Prava izbira je odvisna od vaše strategije e-poštnega trženja, blagovne znamke, slogovnega vodnika in drugih dejavnikov.

Na splošno bi morala biti e-poštna sporočila za preverjanje neverjetno preprosta, zato je uporaba e-pošte z navadnim besedilom običajno dobra ideja.

Ready to put our verification email templates to use?

LiveAgent is the most reviewed and #1 rated ticketing software for small to medium-sized businesses. Try it today with our free 14-day trial. No credit card required.

Free Trial
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Kdaj naj pošljem potrditveno e-pošto?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: ” Najboljši čas za pošiljanje potrditvenih e-poštnih sporočil je takoj po tem, ko uporabnik ustvari račun na portalu za stranke, tako da lahko nadaljuje s postopkom prijave in čim prej dostopa do portala..” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Kako dolga naj bi bila moja e-poštna sporočila za preverjanje?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “E-poštno sporočilo za preverjanje mora biti zelo kratko in neposredno na bistvo. Vsebovati naj bi le tri do štiri vrstice besedila.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Naj vaše podjetje piše e-poštna sporočila z navadnim besedilom ali pošilja e-pošto v HTML-ju?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Na splošno bi morala biti e-poštna sporočila za preverjanje neverjetno preprosta, zato je uporaba e-pošte z navadnim besedilom običajno dobra ideja.” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico