Programska oprema za dohodne klice klicnega centra

Učinkovita programska oprema za dohodne klice v klicnih centrih omogoča hitro in natančno obravnavo velikega števila telefonskih klicev strank. Z orodjem IVR in inteligentnim usmerjanjem klicev zagotavlja zmanjšanje čakalnih dob in boljšo komunikacijo s strankami. Ponujamo tudi druge funkcije, kot so CRM integracija, snemanje klicev in video klepet.

Kaj je programska oprema za dohodni klicni center?Kako deluje programska oprema za dohodni klicni center?Komponente programske opreme za dohodni klicni centerVstopnični sistemKlepet v živoKlicni centerUpravljanje družbenih medijevPortal za strankeBaza znanjaKljučne značilnosti učinkovite programske opreme za dohodni klicni centerPametno usmerjanje klicevGlasovna integracijaInteligentni sistem IVRPosnetki klicevIntegriran video klepetAnalitika klicnega centraHibridni tok zahtevkovVpogled v strankeKako izbrati najboljšo programsko opremo za dohodni klicni centerZavezeCenaPodporaZagotovljene možnosti stikaSposobnost povečanja/zmanjšanjaMožnosti sodelovanjaOmejitve programske opremeDemo različica programske opreme za dohodni klicni centerKatera je najboljša programska oprema za dohodni klicni centerPrednosti uporabe programske opreme za dohodni klicni centerImplementacija programske opreme za dohodni klicni centerCena programske opreme za dohodni klicni center20 najboljših ponudnikov rešitev vhodnih klicnih centrov1. LiveAgent2. Studio klicnega centra za dohodne klice3. Ringcentral4. ZendeskPriporočljivo za enoten delovni prostor5. Talkdesk6. Zoho Desk7. Cloudtalk8. GoToConnect9. Salesforce Service Cloud10. Nice CXone11. Dialpad12. Agile CRM13. Five914. CallHippo15. Twilio16. VICIdial17. 3CX18. Vonage poslovno komuniciranje19. Aircall20. CallRailPrimerjava programske opreme za dohodni klicni centerLiveAgentPrimo DialerPhoneBurnerChaseData CCaaSXCALLYAli je preizkusna različica programske opreme za dohodni klicni center uporabna?ZaključekNajboljša programska oprema za dohodni klicni center vse v enemNajboljša programska oprema za dohodni klicni center z vgrajenimi funkcijami vstopničnega sistema, klepeta v živo in klicnega centraNajboljša programska oprema za dohodni klicni center, bogata s funkcijamiProgramska oprema za dohodni klicni center z najboljšo vrednostjo za cenoNajvišje ocenjena programska oprema za dohodni klicni centerNajbolj dostopna programska oprema za dohodni klicni center za nastavitev, uporabo in integracijo

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico