Brezplačen preizkus

Zajemite več potencialnih strank s
programsko opremo za klepetanje v živo.

Prevzemite angažiranost strank
z LiveAgentom na naslednjo stopnjo

  • ✓ Brez stroškov namestitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadar koli
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Pozdravljeni, jaz sem John, kako vam lahko pomagam?

Rad bi preveril stanje svojega naročila.

Brez problema, prosim, da mi posredujete ID vašega naročila.

ID mojega naročila je GQ34566Odkrijte najhitrejši klepet v živo na trgu

Programska oprema LiveAgent za klepet v živo je hitra, zanesljiva, naredi vaše podjetje bolj donosno in pomaga skupinam za podporo strankam, da so produktivnejše.

Ustvarite takojšnje povezave s proaktivno programsko opremo za klepet v živo

Uporabite programsko opremo za klepet v živo za pretvorbo obiskovalcev spletnega mesta v plačilne stranke v nekaj sekundah. Možnosti pametnega usmerjanja klepetov, ki jih poganja avtomatizacija, uporabnikom omogočajo klepet z agenti, ki so najbolje opremljeni za zagotavljanje prave vrste pomoči.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
logo esky color
slido green
Peter Komornik

LiveAgent združuje odličen klepet v živo, zahtevke in avtomatizacijo, ki nam omogočajo zagotavljanje izjemne podpore našim strankam.

Peter Komornik, CEO
logo slido black

Nemotena integracija spletnih strani

LiveAgent je bil ustvarjen za prihranek vašega dragocenega časa. Preprosta integracija (kopiraj in prilepi) vas v nekaj sekundah poveže s strankami. LiveAgent usmerja nove dohodne klepete pravim članom v vaši skupini in dinamično prilagaja razpoložljivost spletnega klepeta, ko se agenti prijavljate in odjavljate med njihovo izmeno.

Kaj je programska oprema za podporo klepetu v živo?

Programska oprema za podporo klepetu v živo je osrednji del kompleksne programske opreme za pomoč uporabnikom, ki omogoča komunikacijo v živo s podjetjem na eni strani in občinstvom na drugi. Z LiveAgent lahko namestite modul za klepet v živo (ali z drugimi besedami pripomoček za klepet v živo) na vaše spletno mesto v manj kot minuti in začnete govoriti s strankami in potencialnimi stranmi.

Live Chat Software by LiveAgent

Kakšno programsko opremo za klepet v živo ponuja LiveAgent?

Klepet v živo ponavadi predstavlja samo rešitev za klepet, kar pomeni, da je komunikacija samo prek sporočilnih kanalov. Rešitve za klepet pa lahko vključujejo tudi glasovne in video komponente. Kaj to pomeni? No, poleg klasičnih storitev klepeta lahko vaše podjetje ponudi tudi video klepet.

Video klepet je izjemen dodatek klepetu v spletu. Omogoča vam učinkovito reševanje težav s skupno rabo zaslona, kar je zelo koristno v storitveno usmerjenih panogah.

Kako deluje aplikacija za klepet v živo?

Programska oprema za spletni klepet je komunikacijska platforma za stranke, ki omogoča nemoteno komunikacijo s skupinami za podporo strankam. Ko se stranka obrne prek aplikacije za klepet, vaši agenti prejmejo nov zahtevek v univerzalni mapi LiveAgent. Posledično se lahko agenti takoj odzovejo in izboljšajo sodelovanje strank.

Zakaj podjetja uporabljajo programsko opremo za klepet v živo

Vaše stranke iščejo takojšnje odgovore na svoja vprašanja. Klepet v živo je najhitrejši način za povezovanje z njimi.

Increase icon

Povečajte prodajo

Se sprašujete, zakaj toliko obiskovalcev zapusti vašo spletno stran, ne da bi postali vaši kupci? Pogovorite se z njimi v živo in pritegnite njihovo pozornost.

Tachometer icon

Povečajte zadovoljstvo

Rešite vse težave svojih strank, preden se razburijo, in začnite iskati alternative. Izboljšajte izkušnje svojih strank z vašimi izdelki.

Euro

Zmanjšajte stroške

En agent za klepet v živo lahko obravnava več strank hkrati. LiveAgent izboljša vašo produktivnost in zadovoljstvo strank.

Prenovili smo način klepetanja podjetij s strankami

Oglejte si, kako smo integrirali klepet v živo v eno samo komunikacijsko platformo za več kanalov. LiveAgent je programska oprema za podporo strankam, ki ponuja vse pogoste funkcije klepeta v živo, ki jih boste kdaj potrebovali, poleg tega pa smo vključili še številne edinstvene ugodnosti, ki jih ne boste našli v nobeni drugi programski opremi. Funkcija klepeta na spletnem mestu LiveAgent preprosto vsebuje vse.

Povečajte svojo podporo strankam z našimi naprednimi funkcijami

Nastavite pravila za samodejno povabilo obiskovalcev na spletni klepet in obiskovalce spremenite v stranke. Proaktivna povabila na klepet omogočajo vašim agentom, da vzpostavijo stik z obiskovalci prek pripomočka za klepet. Obvestila o klepetu izboljšajo zvestobo strank, saj je interakcija s strankami hitra in učinkovita. Izvedite več…

tour 03

Opazujte svoje obiskovalce, ko se premikajo po vašem spletnem mestu, in komunicirajte z njimi. Funkcija spremljanja spletnega mesta vam omogoča ogled poti stranke, zlasti URL-jev, na katerih so. Po potrebi se lahko vaša ekipa za pomoč strankam kadar koli obrne na potencialno stranko. Izvedite več…

Naj vaši zastopniki pripravijo svoje odgovore, preden stranka pošlje prvo sporočilo. Ta funkcija omogoča vaši prodajni ekipi, da si ogledajo vrhunec sporočil v klepetu, ko jih stranke vnašajo. Posledično lahko vaši prodajni predstavniki ponudijo hitre rešitve in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Izvedite več…

Ali nudite podporo v več jezikih? LiveAgent vam omogoča, da nastavite želeni jezik za klepetalnico, tako da lahko zagotovite vrhunsko izkušnjo klepeta. Izvedite več…

Dostopne cene

LiveAgent ponuja najboljšo vrednost za vaš denar v svetu programske opreme za klepet v živo.

Zahtevek+Klepet

Zahtevek+Klepet

Funkcije klepeta v živo poleg standardnih funkcij službe za pomoč uporabnikom.

29 $/mesec
Zahtevek+Klepet

All-Inclusive

Vsaka ticketing funkcija in funkcija klepeta v živo je razširjena z vgrajenim klicnim centrom.

39 $/mesec
How to choose the right live chat software

Kako izbrati pravo programsko opremo za klepet v živo

Orodje za klepet v živo je prisotno v številnih rešitvah, vendar bi morali iskati napredne funkcije klepeta, ki so integrirane v kompleksen ekosistem storitev za stranke. Izbirajte med 4 načrti glede na vaše potrebe. Če želite uporabljati aplikacijo za klepet v živo, se odločite za naš načrt Ticket+Chat. Načrt All-Inclusive ponuja tudi vgrajen klicni center v oblaku in programsko opremo za video klice ter ima možnost prenosa objav v družabnih medijih v LiveAgent.

Klepet v živo kot del programske opreme službe za pomoč uporabnikom

LiveAgent ponuja napredne funkcije programske opreme za pomoč uporabnikom, vključno z zmogljivim sistemom izdajanja zahtevkov z avtomatizacijo, integracijo družbenih medijev z Instagramom in Facebookom, klicnim centrom in centrom za podporo. Trenutno imamo na voljo več kot 180 funkcij službe za pomoč!

tour 03

Prednosti uporabe programske opreme za klepet v živo

Increase icon

Povečajte stopnje pretvorbe

Izbira ustrezne programske opreme za podporo klepeta v živo lahko privede do 29% povečanja stopnje pretvorbe.

Decrease icon

Zmanjšajte odzivni čas

Drastično skrajšajte čas reševanja dohodnih zahtev za storitve za stranke.

Cart icon

Zmanjšajte opustitve nakupovalne košarice

Izboljšajte nakupovalno izkušnjo svojih strank z zagotavljanjem pomoči v realnem času.

Vsi podporni kanali pod eno streho

LiveAgentova programska oprema za klepet v živo se povezuje z več komunikacijskimi kanali in ponuja skoraj 200 pomembnih funkcij.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je storitev za klepet v živo?

Klepet v živo omogoča hiter način komunikacije s stranko ali kupcem. Omogoča, da jim agent za pomoč strankam takoj odgovori in jim zagotovi zadovoljivo oskrbo. Klepet v živo je v bistvu preprosto okno za klepet, v katerem odjemalec in zastopnik za pomoč strankam komunicirata, da bi rešila določeno težavo v zvezi z izdelkom ali storitvijo, ki jo ponuja podjetje. To je eden od mnogih načinov podpore strankam.

Kako deluje klepet v živo?

Klepet v živo stranki omogoča, da se neposredno obrne na agenta za podporo strankam. Ko se stranka poveže z agentom prek klepeta v živo, postane komunikacija takojšnja. Klepet v živo odpravlja potrebo po daljšem čakanju na odgovor. Stranka se lahko obrne na agenta za podporo strankam s klikom na gumb za klepet na vašem spletnem mestu. Stranke izpolnijo preprost obrazec in takoj začnejo pogovore s predstavniki za podporo strankam. Klepet v živo je v bistvu okno za klepet, kjer stranka in agent komunicirata, da bi rešila težavo.

Zakaj potrebujete klepet v živo?

Klepet v živo je potreben za zagotavljanje neposredne podpore strankam. Klepet v živo je eden najhitrejših in najprimernejših načinov, ki strankam omogoča, da se hitro obrnejo na vas. Če jim omogočite hiter način, da stopijo v stik z vami, lahko povečate svojo donosnost naložbe. Stranke vedno cenijo takojšen odgovor na njihova vprašanja, to pa povečuje njihovo zvestobo in zadovoljstvo. Zvest in zadovoljen kupec bo v prihodnje vedno bolj verjetno kupoval pri vas in ohranil poslovanje.

Ali klepet v živo poveča prodajo?

Zagotavljanje hitre in učinkovite podpore strankam ohranja vaše stranke zadovoljne in zveste vaši blagovni znamki ali podjetju. Ljudje v današnjem svetu niso dovolj potrpežljivi, da bi čakali na nezanesljivo podporo. Če jih hitro podprete, lahko povečate število zvestih strank, za katere je verjetnost, da bodo v prihodnosti kupile vaš izdelek ali storitev.

Kako pridem do klepeta v živo na svoji spletni strani?

Programska oprema za klepet v živo vam omogoča preprosto prilagajanje že obstoječih gumbov ali ustvarjanje lastnih. Po prilagoditvi morate le integrirati gumb tako, da pred svojo stran postavite (kopirate-prilepite) ustvarjeno kodo.

Kaj je klepet v živo na spletnem mestu?

Klepet v živo je funkcija, ki strankam omogoča povezovanje in klepet s podjetji v realnem času. Če želite klepetati s podjetjem, preprosto poiščite pripomoček za gumb za klepet na njegovem spletnem mestu in začnite tipkati.

Ali mi bo kdaj zaračunano za uporabo programske opreme?

V LiveAgentu nudimo brezplačen račun z omejitvami za vedno. Za vse naše naročnine ponujamo tudi 14-dnevno brezplačno preskusno različico. Toda po preteku poskusnega obdobja vam ne bomo zaračunali. Prenehalo se bo. Če pa želite še naprej uporabljati naročnine, boste morali vnesti podatke o svoji kreditni kartici. Stroški so v skladu z našim cenovnim načrtom.

Kdaj je smiselno vlagati v programsko opremo za klepet v živo?

Programska oprema za klepet v živo je vedno odlična izbira, ko poskušate biti pred konkurenco. Če imate dostojen promet na spletnem mestu in želite zagotoviti podporo v realnem času, je klepet v živo vedno smiseln, ne glede na to, kako veliko ali majhno je vaše podjetje.

Kakšne so prednosti programske opreme za klepet v živo?

Programi za klepet v živo imajo številne prednosti, a glavne so; povečana prodaja, boljša uporabniška izkušnja, izboljšano zadovoljstvo strank in učinkovit potek dela s strankami.

Kakšne so skupne značilnosti programske opreme za klepet v živo?

Najpogostejše funkcije klepeta v živo vključujejo pripravljene odgovore, proaktivna povabila na klepet, prenose klepetov, sledenje obiskovalcem spletnega mesta, analitiko klepeta, neomejeno zgodovino klepetov in distribucijo zahtevkov.

Kako lahko postanem dober agent za klepet v živo??

Če želite biti dober agent za klepet v živo, morate biti prijazni, potrpežljivi, dobro obveščeni, temeljiti, pripravljeni pomagati in časovno učinkoviti. Kot dober agent za klepet v živo morate poskrbeti, da bodo vaše stranke vedno deležne dobrih storitev za stranke.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico