Uporabniku prijazna
programska oprema za pomoč na daljavo.

Odkrijte kako preprosto je lahko sodelovanje na daljavo.

  • ✓ Brez stroškov namestitve
  • ✓ Storitve za stranke 24/7
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Iščete programsko opremo za pomoč na daljavo?

Delo na daljavo s pomočjo programske opreme za podporo na daljavo postaja za večino ljudi po vsem svetu nova normalnost. Delo na daljavo je bilo v porastu že pred izbruhom COVID-19. Delodajalci postajajo bolj prilagodljivi in se zavedajo, da so delavni in kvalificirani zaposleni prednost njihovega podjetja ne glede na to, s katere lokacije delajo. Po podatkih PRNewswire je 83 % podjetij dejansko uvedlo politiko prilagodljivega delovnega prostora ali pa jo namerava sprejeti. Zakaj? Berite dalje.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
real time collaboration - illustration

Kaj je programska oprema za pomoč na daljavo?

Programska oprema za delo na daljavo vam omogoča, da sodelujete z ekipo in hkrati pomagate svojim strankam. Prava programska oprema za pomoč na daljavo mora imeti funkcionalnosti, ki vam pomagajo pri komunikaciji s sodelavci in strankami iz različnih kanalov, avtomatizaciji poteka dela, ustvarjanju izčrpnih poročil in funkcionalnosti, ki vam pomagajo spremljati količino opravljenega dela.

Kakšne so prednosti uporabe programske opreme za delo na daljavo?

activity - gif

Poveča produktivnost zaposlenih

Po podatkih letne raziskave FlexJoba je 65 % anketirancev zaradi zmanjšanja motečih dejavnikov in prekinitev bolj produktivnih v domači pisarni kot na običajnem delovnem mestu.
heart turning black and white - gif

Poveča zadovoljstvo pri delu

Po podatkih študije Amerisleep je 57 % delavcev na daljavo bolj zadovoljnih s svojim delom kot povprečni Američani.
tune - gif

Zmanjša nivo stresa zaposlenih

Študija Amerisleepa je pokazala tudi, da je skoraj 80 % delavcev na daljavo opisalo svojo običajno raven stresa med delovnim tednom kot “nestresno” ali le “zmerno stresno”.
temperature weather - gif

Je bolj zdravo

Delavci na daljavo običajno vzamejo manj bolniških dni. Po podatkih raziskave o delu na daljavo, ki jo je izvedlo podjetje Indeed, je 50 % zaposlenih na daljavo izjavilo, da je zaradi dela od doma vzelo manj bolniških dni, 56 % pa, da je koristilo manj odsotnosti z dela.
Savings illustration

Ali COVID-19 vpliva na vaše poslovanje?

Če ste se zaradi koronavirusa znašli v težkih časih, vam lahko pomagamo. Strankam, ki si ne morejo privoščiti plačila LiveAgentove mesečne naročnine, ponujamo možnosti kreditiranja. Kontaktirajte nas preko klepeta v živo ali nam pošljite e-poštno sporočilo z opisom svoje situacije, in s skupnimi močmi bomo našli rešitev.

Ključne funkcije programske opreme za pomoč na daljavo

data analysis - illustration
Prava programska oprema za spremljanje dela na daljavo vam bo omogočila spremljanje vsega, od statističnih podatkov o uporabi in uspešnosti agenta do ocen zadovoljstva strank. Ustvarite izčrpna poročila glede na čas, oddelek, agenta, oznako ali kanal. Preberite več…
LiveAgent enable efficient team collaboration - illustration
Programska oprema za upravljanje dela vam mora pomagati pri upravljanju nalog, delovne obremenitve in pri vodenju agentov s funkcijami za avtomatizacijo, ki dodeljujejo odgovornosti, določajo optimalno delovno obremenitev, razdeljujejo naloge, zaznavajo zahtevke v obdelavi in še več. Preberite več…
voice and video chat - illustration
Programska oprema za sodelovanje na daljavo mora podpirati notranje ter zunanje glasovne in video klice. Z notranjimi klici lahko komunicirate s sodelavci, ne da bi uporabljali aplikacije tretjih oseb, z zunanjimi klici pa lahko svoje stranke oskrbujete kar iz domačega naslonjača. Preberite več…
Girl walking having written conversation on her phone
Programska oprema za podporo na daljavo vam mora omogočati komunikacijo s strankami in sodelavci z ene nadzorne plošče. Da bodo ekipe programske opreme na daljavo delovale, uporabite klepet v živo za pomoč strankam v realnem času in interne klepete za komunikacijo s sodelavci. Preberite več…

Kako lahko LiveAgent uporabite za delo na daljavo?

Pri LiveAgentu lahko ekipe za podporo strankam na daljavo najdejo vse na enem mestu.

Preizkusite programsko opremo LiveAgent še danes

Od leta 2004 pomagamo podjetjem pri rasti in skrbi za njihove stranke. Imamo vse, kar je potrebno, da vaše storitve za stranke na daljavo dvignemo na višjo raven.
Web icon

Več kot samo programska oprema za delo na daljavo

Vsebuje vse kar potrebujete v zvezi s storitvami za stranke, s podporo za izdelavo zahtevkov, klepetom v živo, klicnim centrom in družabnimi mediji.

Najbolj pregledana & najbolje ocenjena

LiveAgent je bil v letih 2019 in 2020 najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska rešitev za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja.

Vsebinsko bogata in prilagodljiva

Orodje ima več kot 180 funkcij, več kot 40 integracij in skoraj neskončno možnosti prilagajanja vašim potrebam.
Povezani članki zProgramska oprema za pomoč na daljavo
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x