Se selite iz Pure Chat na LiveAgent?

Naši agenti za podporo vam bodo z veseljem pomagali pri hitrem in varnem prenosu vseh vaših podatkov iz Pure Chat v LiveAgent. In to brezplačno! Pišite nam že danes in se pogovorite o selitvi podatkov.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
server - illustration

Brezplačen prenos podatkov

Stopite v stik z nami in se pogovorite o selitvi vaših podatkov iz Pure Chat v LiveAgent. Naši agenti za podporo bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in poskrbeli za vaš prenos podatkov. Medtem si lahko privoščite počitek, medtem ko mi vse rešimo.

Želite selitev urediti sami?

Trenutno delamo na vtičniku za migracijo Pure Chat za LiveAgent. Ostanite z nami za več informacij.

monitor plug in - illustration

Katere podatke lahko prenesem iz Pure Chat?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Ste pripravljeni na selitev z Pure Chat na LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih prejmete, ko preklopite na LiveAgent

Izjemna podpora strankam

24-urna podpora naših agentov. Tam smo, kadar nas potrebujete.

Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Uporabite LiveAgent za...

LiveAgent se prilagaja velikosti vašega podjetja in panogi. Pomagamo organizacijam vseh velikosti in vrst. Preverite, kakšne so njihove izkušnje z uporabo naše rešitve.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Preizkusite ga
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo
Preizkusite ga

Želite migrirati z druge programske opreme za klepet v živo?

Brezplačno prenesite podatke iz katerega koli od spodaj navedenih ponudnikov rešitev za pomoč uporabnikom. Preklopite še danes. Podprli vas bomo.

AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zSelitev Pure Chat
Livechat Selitev

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

LiveAgent ne največkrat ocenjen s prvim mestom kot program za pomoč strankam za mala in velika podjetja v letu 2020. Pridružite se najboljšim podjetjem, kot sta Huawei in Yamaha v skrbi za odlično podporo.

Migracija iz LiveHelpNow na LiveAgent?

LiveAgent je vodilna programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja 24/7 podporo, več kot 175 funkcij in 40 integracij. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW in Yamaha, in izboljšajte svojo podporo strankam. Preizkusite brezplačno ali izberite enega od plačljivih paketov.

Selitev s HelpScouta na LiveAgent je prava stvar. Upoštevajte naš vodnik po korakih in to storite sami ali se obrnite na nas, da vam bomo pomagali.

Prehajate iz Help Scouta na LiveAgent?

LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke s popolno funkcionalnostjo in več kot 179 funkcijami. Podpira 43 jezikov in omogoča selitev podatkov. Pomembna donosnost naložbe za mala in srednje velika podjetja.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednje velika podjetja. Podpira 43 jezikov in ima brezplačne in plačljive pakete. Program uporabljajo podjetja, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Obstajajo 2 možnosti za zahtevo: Zahtevek za mala podjetja za $15 / mesec in Zahtevek + Klepet za $29 / mesec. LiveAgent tudi omogoča enostavno selitev iz druge programske opreme, kot je NovoCall, Vocalcom, SupportBee ali Groove.

Brezplačna preizkusna različica Liveagent se želi preseliti iz supportbee v liveagent? vam ponujamo migracijo podatkov brezplačno. Pokličite nas in pričnite s selitvijo vaših podatkov še danes!.

Ali želite seliti iz SupportBee v LiveAgent?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam in upravljanje podatkov, ki omogoča selitev podatkov in zagotavlja vrhunsko podporo strankam. Ponuja več kot 175 funkcij, več kot 40 integracij in podporo v 43 jezikih. LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem, ki jo uporabljajo podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University. Selitev iz SupportBee na LiveAgent prinaša številne ugodnosti, vključno z izjemno podporo strankam, uporabnimi orodji in prilagodljivimi pripomočki. Zahtevek za mala podjetja in poklicne tržnike je na voljo za $15/mesec, medtem ko je Zahtevek + Klepet na voljo za $29/mesec.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Ponuja vrhunsko storitev za stranke, rešitve za pomoč strankam, pomemben prihranek in več podprtih jezikov. Podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, zagotavlja svetovno podporo. Izvedite več o njihovih paketih in se pridružite njihovim strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x