Se selite iz Pure Chat na LiveAgent?

Naši agenti za podporo vam bodo z veseljem pomagali pri hitrem in varnem prenosu vseh vaših podatkov iz Pure Chat v LiveAgent. In to brezplačno! Pišite nam že danes in se pogovorite o selitvi podatkov.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
server - illustration

Brezplačen prenos podatkov

Stopite v stik z nami in se pogovorite o selitvi vaših podatkov iz Pure Chat v LiveAgent. Naši agenti za podporo bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in poskrbeli za vaš prenos podatkov. Medtem si lahko privoščite počitek, medtem ko mi vse rešimo.

Želite selitev urediti sami?

Trenutno delamo na vtičniku za migracijo Pure Chat za LiveAgent. Ostanite z nami za več informacij.

monitor plug in - illustration

Katere podatke lahko prenesem iz Pure Chat?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Ste pripravljeni na selitev z Pure Chat na LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih prejmete, ko preklopite na LiveAgent

Izjemna podpora strankam

24-urna podpora naših agentov. Tam smo, kadar nas potrebujete.

Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Uporabite LiveAgent za...

LiveAgent se prilagaja velikosti vašega podjetja in panogi. Pomagamo organizacijam vseh velikosti in vrst. Preverite, kakšne so njihove izkušnje z uporabo naše rešitve.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
Related Articles to Selitev Pure Chat
LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent ponuja pripomočke, prilagodljive jezikom ter brezplačen in ugodne načrte. Podpira 43 jezikov in je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University in pričnite z brezplačno različico. Preselite podatke iz HappyFoxa še danes.

Selitev LiveAgent je enostavna z enim od naših vnaprej vgrajenih vtičnikov. LiveAgent je na voljo v 43 različnih jezikih in podpira jezikovno prilagodljive pripomočke. LiveAgent ponuja večno brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Poslovite se od počasne, slabše programske opreme in pozdravite LiveAgent

LiveAgent ponuja več kot 179 funkcionalnosti za podporo strankam in je na razpolago v 43 različnih jezikovnih prevodih. Ponujajo tudi brezplačni paket in tri druge po ugodnih cenah. Univerzalni nabiralnik prejema sporočila iz vseh kanalov in samodejno pretvori v zahtevke.

LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je programska oprema, ki podpira pripomočke v 43 jezikih. Primerna je za mala podjetja, agencije in velike korporacije ter je bila najbolje ocenjena za pomoč strankam v letu 2020. Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University so nekatera podjetja, ki uporabljajo LiveAgent. Poskusite brezplačno zdaj!

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je ocenjena kot najboljša programska oprema za SMB v letu 2020. Podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, uporabljajo LiveAgent za zagotavljanje svetovne podpore svojim strankam. Zahtevek za mala podjetja in podjetnike stane $15 / mesec, medtem ko je zahtevek+klepet primeren za mala, srednja in velika podjetja za $29 / mesec. Vse to je mogoče brez kreditne kartice.

Brezplačna preizkusna različica Liveagent se želi preseliti iz supportbee v liveagent? vam ponujamo migracijo podatkov brezplačno. Pokličite nas in pričnite s selitvijo vaših podatkov še danes!.

Ali želite seliti iz SupportBee v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč podjetjem s podporo strankam. Podpira veliko jezikov in je prilagodljiva ter ima podporo za podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University. Zdaj lahko prenesete svoje podatke iz SupportBee in se pridružite drugim podjetjem, ki zagotavljajo svetovno podporo strankam. Obstajajo 2 možnosti za zahtevo: Zahtevek za mala podjetja in poklicne tržnike za $15 / mesec in Zahtevek + Klepet za mala podjetja in poklicne tržnike za $29 / mesec. Izvedite več o tem, kako LiveAgent lahko izboljša vašo podporo strankam.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki je na voljo v 43 prevodih. Nudi več kot 179 funkcij in več kot 40 integracij, omogoča pa tudi prilagoditve jezika. Zagotavlja visoko kakovost storitev za stranke 24/7. LiveAgent je tudi donosna naložba z več načrti po ugodni ceni.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico