Software Reviews To Help You Decide

Explore software categories and choose the right solution
for your business.

Kako pregledujemo

Naš postopek pregleda

Raziskujemo, pregledujemo, testiramo in postavljamo najpomembnejše vidike vsake funkcije programske opreme. Vsaka ocena programske opreme je sestavljena iz treh glavnih delov. Najprej presodimo, kako težko je programsko rešitev namestiti in implementirati v običajni potek dela. Pregledamo uporabniško izkušnjo, preizkusimo posamezne funkcije in določimo celotno zmogljivost programske opreme v standardnem scenariju uporabe. Tretji del zadeva ceno v primerjavi z naborom funkcij programske opreme in primerjavo z drugimi alternativami. Končna ocena je povprečje teh treh posameznih delov.

  • Obsežni pregledi najbolj priljubljene programske opreme
  • Testi funkcij in ocena cen
  • Testi integracije s programsko opremo službe za pomoč uporabnikom LiveAgent

Vsak pregled se začne z uvodom v programsko opremo, njeno uporabo in njen namen. Naslednji del vključuje raziskave in prakse namestitve in implementacije s komentarjem o težavnosti tega procesa. Vsak pregled opisuje programsko opremo ali posebno funkcijo in kako jo lahko uporabljate pri vsakodnevnem delu. Če pregledovalec naleti na težave, napake ali druge težave, bodo omenjeni v tem delu pregleda. Ocenjujemo tudi, kako se neka programska oprema integrira s programsko opremo službe za pomoč uporabnikom LiveAgent. Nazadnje je tu še ocena cen in opis razpoložljivih načrtov, čemur sledi zaključek ter prednosti in slabosti.

Frequently asked questions

Zakaj so pregledi programske opreme pomembni?

Pregledi programske opreme so prvi korak k izbiri prave vrste programske opreme za kateri koli namen. Ocene vam pomagajo razumeti, kaj zmore določena programska oprema, kako deluje, kako uporabne so njene funkcije in kako draga je. Pregled vam lahko pomaga razširiti obzorja, pomaga odkriti nove rešitve ali celo spremeniti mnenje o določeni programski opremi.

Kaj mora vsebovati dober pregled programske opreme?

Dobra ocena mora biti nepristranska in mora bralce obveščati o vseh pomembnih vidikih programske opreme. To vključuje opis namestitve in izvedbe, vsakodnevno uporabo, trenutne težave ali hrošče ter trenutne cene. Dobra ocena predstavlja celovit sistem ocenjevanja, ki bo bralcem pomagal ugotoviti, kako verjetno bodo zadovoljni z določeno rešitvijo.

Kako ocenjujete programsko opremo?

Programsko opremo ocenjujemo glede na tri vidike: namestitev in implementacija, vsakodnevna uporabniška izkušnja in cena. Končna ocena je povprečje treh ločenih ocen za vsakega od teh vidikov. Uporabljamo sistem ocenjevanja z zvezdicami, pri čemer je nič zvezdic najnižja in pet zvezdic najvišja možna ocena.

Ali primerjate cene programske opreme?

Cene programske opreme ocenjujemo, vendar ne delamo neposredne primerjave med različnimi rešitvami. Vsak pregled cen programske opreme obravnavamo posebej in se po svojih najboljših močeh trudimo ugotoviti, ali je rešitev cenovno dostopna ali precenjena glede na lasten nabor funkcij.

Ali pregledujete integracije LiveAgent?

Vsak naš pregled programske opreme vključuje preizkus določene programske opreme v integraciji z LiveAgent. Tako lahko naše stranke vidijo, kako deluje integracija z našo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom, in ugotovijo, ali bo zanje koristna.

Ali posodabljate preglede programske opreme?

Da, trudimo se redno posodabljati naše ocene in naše cene. Poskušamo obiskati tako pogosto, kot je le mogoče, vendar nam lahko sporočite, če želite, da posodobimo določen pregled programske opreme.

Kaj storiti z negativnimi ocenami programske opreme?

Negativne ocene programske opreme pomagajo uporabnikom, da se izognejo rešitvam, ki so bile v naših ocenah slabe. Vendar pa sodobna programska oprema običajno prejema redne posodobitve, ki lahko znatno izboljšajo njeno delovanje. Tudi če se je rešitev, ki ste jo morda imeli raje, sprva slabo obnesla, se lahko v prihodnosti izboljša. Zato je za nas pomembno, da posodobimo svoje ocene, ko je to potrebno, in da bralci ostanejo na tekočem s posodobitvami ali ocenami nove programske opreme.

Kakšni so pogoji testiranja za vaše preglede programske opreme?

Naši pregledi programske opreme vključujejo preizkuse nabora funkcij programske opreme, ki so nam na voljo. Vsako funkcijo testiramo tako, kot bi jo uporabljali v vsakodnevnem delovnem scenariju. Za ustrezen pregled vsako programsko opremo nastavimo tako, kot bi jo nastavili na svojem delovnem mestu. Tako lahko zagotovimo, da bodo naše ocene ustrezne za naše bralce.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico