Pregled Truecaller

Pregled Truecaller
Compare Pregled Truecaller with other in: How Pregled Truecaller is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
5711 reviews

Truecaller je podjetje, ki ponuja povratno iskanje telefona poleg drugih naprednih funkcij, ki vam lahko pomagajo prepoznati neznane klicatelje in blokirati neželene številke. Storitev je na voljo po vsem svetu prek njihove spletne strani in mobilne aplikacije.

Pricing
Starting from:
$ 10.99   na mesec
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
3.8
Uporabniška izkušnja
3.9
Cena
4
Izvedba
3.5

Key takeaways

Pros

  • Omogoča iskanje mednarodnih številk
  • Po spletnem mestu in aplikaciji je enostavno krmariti
  • Na voljo imajo tudi mobilno aplikacijo za Android in iOS

Cons

  • Na spletnem mestu lahko iščete le omejeno število številk
  • Zelo omejene informacije o mednarodnih številkah
  • Brezplačna različica ne ponuja veliko informacij o klicatelju ali vključuje veliko funkcij
  • Brez brezplačnega preizkusa

Začetek uporabe Truecallerja

Truecaller je eno najbolj znanih spletnih mest za povratno iskanje telefonskih številk in je vrhunski ponudnik te posebne storitve. So eden redkih ponudnikov povratnega iskanja telefonskih številk, ki delujejo mednarodno in imajo bazo podatkov, ki vključuje podatke iz različnih držav.

Njihovo spletno mesto je videti dobro, po njem je enostavno krmariti in vsebuje veliko informacij o podjetju in njegovih storitvah. Če želite uporabljati njihovo storitev, se morate samo prijaviti s svojim e-poštnim naslovom, v iskalno vrstico pa lahko vnesete poljubno telefonsko številko. Rezultate bo ustvaril v nekaj sekundah. Informacije, ki jih boste pridobili, se bodo razlikovale glede na več dejavnikov, vendar boste na splošno dobili državo izvora številke, lokalni čas in ponudnika storitev. Za številke, ki so že v bazi podatkov Truecaller, boste prejeli dodatne informacije, kot sta ime in e-poštni naslov lastnika številke.

Ponujajo širok nabor funkcij, vendar niso na voljo v brezplačni različici, kar pomeni, da so informacije, ki jih dobite brezplačno, zelo omejene.

Obstaja tudi možnost za podjetja, kjer lahko pridobite preverjen poslovni ID klicatelja, da ugotovite svojo poslovno identiteto, pridobite povratne informacije strank in povečate svoje podjetje.

Dodate lahko ime svoje blagovne znamke in logotip, ki se bo prikazal, ko boste dosegli svoje potencialne ali obstoječe stranke. Poleg tega lahko po končanem telefonskem klicu prejmete takojšnje povratne informacije strank za spremljanje vaše uspešnosti.

Demo Truecaller

Lastnosti

Truecaller ponuja široko paleto naprednih funkcij, kot so klici brez beleženja zgodovine, klici duhov, ID klicatelja v aplikacijah za sporočanje, najava klicev in številne druge. Niso pa vsi na voljo v brezplačni različici.

Pomembno je vedeti, da se lahko funkcije mobilne aplikacije nekoliko razlikujejo, če uporabljate Android ali iOS.

Z brezplačno različico dobite funkcije, kot sta ID klicatelja in blokiranje neželene pošte. ID klicatelja vam omogoča samodejno identifikacijo neznane številke prek baze podatkov Truecaller.

Funkcija blokiranja neželene pošte vam omogoča blokiranje neželenih klicev. Aplikacija lahko samodejno prepozna prevare, robotske klice in s preverjanjem ozadja vašega telefona lahko tudi blokira sporočila SMS s teh neželenih številk.

Truecaller - Premium funkcije
Truecaller - zlate lastnosti

Informacije o neznani številki so lahko zelo omejene. Pokaže vam lahko samo državo, iz katere številka kliče, lokalni čas v državi in telekomunikacijskega operaterja. Omejitve se lahko razlikujejo glede na državo izvora telefonske številke in količino javnih podatkov, ki jih lahko zberejo iz te določene države.

Truecaller ima omejitev iskanja, ki vam omogoča iskanje samo določenega števila številk na spletnem mestu na dan. Po tem vas spodbujajo, da prenesete njihovo mobilno aplikacijo in nadaljujete.

Truecaller – omejitev iskanja je presežena

Njihova politika zasebnosti je nastavljena tako, da ščiti uporabnike iz vseh držav, v katerih delujejo, z upoštevanjem lokalnih predpisov o varstvu podatkov. Uporabnik lahko omeji obdelavo svojih osebnih podatkov in ima možnost, da svoje podatke trajno izbriše iz svoje baze.

Kako lahko klicni centri uporabljajo Truecaller?

Truecaller lahko uporabljajo klicni centri in agenti za pomoč strankam za opravljanje več nalog. Nekaj primerov vključuje povratno iskanje telefonske številke, da dobite več informacij o neznanih kličočih, zberete manjkajoče podatke o njihovih strankah ali identificirate osebo, ki stoji za potegavškim klicem.

Možno je tudi blokirati številke, ki kličejo iz neprimernih razlogov, kar bo izboljšalo učinkovitost agentov za podporo strankam, saj se bodo lahko osredotočili na pomembne stranke namesto na šalovske klicatelje.

Zahvaljujoč svoji poslovni funkciji lahko klicni centri ustvarijo preverjen račun in izvajajo hladne prodajne klice, da pridobijo nove stranke. Ta funkcija bo potencialni stranki pokazala, da je dohodni klic iz zaupanja vrednega vira namesto neželene pošte.

Če pa se odločite za uporabo storitev povratnega iskanja telefona v poslovne namene, preverite zakone in predpise določene države ali jurisdikcije, da se izognete pravnim težavam. Na splošno je uporaba storitev povratnega iskanja telefonske številke za poslovne namene zakonita, če se ne deli ali prodaja tretjim osebam brez soglasja stranke.

Zmogljivost in uporabniška izkušnja

Ko iščete številke prek spletne strani, je postopek dokaj hiter in traja le nekaj sekund. Vendar pa vam ne ponudi vedno veliko informacij o telefonski številki. Poda vam državo, iz katere prihaja številka, in ponudnika telekomunikacij. In kot že omenjeno, je število iskanj omejeno, kar je lahko precej omejujoče.

Rezultat iskanja Truecaller

Po vsakem iskanju lahko izberete, kaj boste storili s temi kontaktnimi podatki. Lahko »Shrani stik« za prihodnost, lahko »Dodaj oznako«, »Predlagaj ime«, če z številko ali pa kliknete »Označi kot neželeno«, če menite, da klicatelj ni vreden zaupanja.

Brezplačna različica njihove mobilne aplikacije je tudi zelo enostavna za uporabo in navigacijo, povratno iskanje telefonske številke pa traja le nekaj sekund. Vendar pa ima enake omejitve kot spletno mesto, saj zagotavlja minimalne informacije o telefonski številki.

Rezultati iskanja Truecaller

Ko iščete mednarodno številko, običajno ne prikaže imena ali podrobnih informacij, povezanih s številko. Prikazuje samo državo in telekomunikacijsko podjetje. Če imate srečo, lahko vnesete številko z več informacijami o osebi, vendar je to zelo redko.

Truecaller podroben rezultat iskanja

Obstaja tudi veliko številk, ki niso povezane z nobeno informacijo, zato ne boste našli nobenih podrobnosti o kličočem.

Vse te stvari skupaj lahko postanejo nekoliko frustrirajoče, še posebej, če ste se odločili nadgraditi na plačljivo različico aplikacije.

Cena

Truecaller ponuja tri različne cenovne možnosti. Vsak od njih vključuje različne napredne funkcije za boljšo uporabniško izkušnjo. Na žalost za te plačljive različice ni na voljo brezplačnega preizkusa in denarja ni mogoče vrniti, če prekinete naročnino.

Brezplačna različica

Ta različica vam ponuja samo dve funkciji, ID klicatelja in blokiranje neželene pošte. Ne zagotavlja nobenih dodatnih informacij, zaradi česar je zelo omejena možnost.

Premium

Premium različica stane 29,90 USD na leto ali pa se odločite za četrtletno plačilo, kar stane 10,99 USD.
Za to ceno dobite osnovne funkcije brezplačne različice in dodatne, kot so Brez oglasov, Klici brez beleženja zgodovine, Klic duha , Najava klicev in drugo.

Predstavili so tudi družinski paket Premium, kjer lahko v svoj družinski paket dodate do 4 osebe. Vsak član družinskega paketa ima dostop samo do svojih sporočil in klicev, kar pomaga ohranjati zasebnost.

Gold

To različico je mogoče plačati le letno po ceni 249 USD. Vključuje vse funkcije brezplačne in premium različice ter dodatne funkcije, kot sta Gold ID klicatelja in Premium podpora. Podpora Premium zagotavlja hitrejši odgovor na vsako vašo poizvedbo.

Cenovni načrti Truecaller

Zaključek

Skratka, Truecaller deluje hitro na spletnem mestu in v aplikaciji, informacije, ki jih najde, pa so točne. Edina težava je, da je tudi zelo omejena in veliko številk ni povezanih z nobenimi informacijami, in če so, informacije, ki se pojavijo, niso zelo obsežne ali podrobne.

Pogoste napake in težave

Truecaller je mojo številko označil kot vsiljeno pošto

Seznami vsiljene pošte so ustvarjeni na podlagi uporabnikov Truecallerja. Če je številka večkrat prijavljena kot neželena pošta, jo bo Truecaller kot tako prepoznal. Če menite, da je bila vaša številka pomotoma dodana na seznam neželene e-pošte, se lahko obrnete na njihovo podporo strankam, da to preuči in morda odpravi težavo.

Truecaller ne zazna zasebnih številk

Da lahko Truecaller prepozna osebo, ki stoji za številko, mora biti številka vidna na zaslonu.

Product reviews

Želite izvedeti več o BeenVerified? Oglejte si naš pregledni članek, da ugotovite, kako deluje in kako se je izkazal v naših testih.

Pregled BeenVerified

Omenjajo se različne programske opreme za upravljanje in podporo strankam, kot je LiveAgent, vstopnični sistem ter brezplačna programska oprema za klepet v živo. Prav tako so omenjene storitve kot so Bepress, Truecaller in Spy Dialer, ki ponujajo iskanje lastnika telefonske številke in blokiranje neželenih klicev. Ogleševanje in doslednost rezultatov sta lahko težavi. Bepress je akademsko podjetje, ki je v lasti skupine RELX.

Ali razmišljate o HelpOnClick za svoje potrebe po klepetu v živo? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled klepeta v živo HelpOnClick

LiveAgent je programska oprema za klepet v živo, ki je cenovno ugodna, enostavna za uporabo in ponuja veliko funkcionalnosti, vključno s podporo klicnega centra in uporabnimi funkcijami poročanja. Številna podjetja poročajo o pozitivnih učinkih, kot so povečanje zadovoljstva in prodaje strank ter izboljšanje odzivnega časa in stopnje konverzije. Brezplačna preskusna različica je na voljo za 7 ali 30 dni, prenos podatkov skozi napravo in politika zasebnosti sta zagotovljena. LiveAgent je priljubljena izbira podjetij, ki želijo izboljšati podporo strankam.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico