Pregled baze znanja Apptivo

Compare Pregled baze znanja Apptivo with other in: How Pregled baze znanja Apptivo is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1440 reviews

Apptivo knowledge base je povprečen izvajalec, ki z vsemi svojimi napakami objektivno dobro opravi delo. V tem pogledu ima Apptivo veliko prostora za rast. Čeprav ni popolna niti najboljša razpoložljiva programska oprema za bazo znanja, je neverjetno poceni glede na to, kar…

Pricing
Starting from:
$ 10   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Uporabniška izkušnja
3
Cena
5
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Zelo ugodna cena
  • Baza znanja deluje po pričakovanjih

Cons

  • Nekoliko zastarel dizajn vmesnika
  • Videoposnetkov ne morete uporabiti v člankih KB

Apptivo knowledge base je povprečen izvajalec, ki z vsemi svojimi napakami objektivno dobro opravi delo. V tem pogledu ima Apptivo veliko prostora za rast. Čeprav ni popolna niti najboljša razpoložljiva programska oprema za bazo znanja, je neverjetno poceni glede na to, kar ponuja. Baza znanja bi lahko uporabila nekaj dodatnih funkcij za organiziranje, vendar glede na nizko ceno boste od Apptiva dobili dobro vrednost. Vendar pa bi morali uporabniki, ki imajo večja pričakovanja od programske opreme baze znanja, to najprej primerjati z drugimi rešitvami.

Kako začeti uporabljati Apptivo

Apptivo je obsežna poslovna programska oprema, sestavljena iz velikega števila integriranih aplikacij za različne namene. To je aplikacija v oblaku, ki zmore resnično karkoli – upravljanje stikov, prodajo, storitve za stranke, trženje in celo upravljanje znanja. Toda glede na toliko funkcij, ali lahko deluje enako močno na vseh frontah? Odločil sem se, da preizkusim bazo znanja Apptivo, da ugotovim, ali je vredna te cene.

Začel sem z ustvarjanjem brezplačnega preizkusa najcenejšega paketa Lite Apptivo. Najbolj me je presenetilo, kako me je spletna aplikacija skušala prisiliti v demo klic namesto v trial. Vendar je bilo to merilo preprosto preseči s ponovnim klikom na gumb Poskusi brezplačno, ko sem ustvaril svoj račun. Hitro sem prišel do preizkusne različice spletne aplikacije Apptivo in začel spoznavati vmesnik.

Apptivo - Pregled mojega dnevnega reda

Apptivo je obsežna programska oprema s številnimi funkcionalnostmi, zato je povsem naravno, da vmesnik ne bo najbolj preprost za navigacijo. Hiter pogled in klikanje na vse možne elemente menija mi nista pomagala ugotoviti, kje je baza znanja, prav tako ne iskalni widget na zgornji plošči. Apptivo je znan po obsežnem seznamu aplikacij, zato sem poskusil poiskati aplikacijo baze znanja, ki bi jo lahko dodali v sistem. Tudi s to možnostjo nisem bil uspešen.

Odločil sem se, da v Googlu poiščem bazo znanja in ugotovil, da je vključena med aplikacije, vendar je ime te aplikacije ‘Odgovori’ namesto ‘Baza znanja’. Aplikacijo sem kljub temu dodal v sistem in začel s testiranjem. Čeprav to ni najbolj intuitivna programska oprema za bazo znanja, je razumljivo, da je ne bo uporabljal vsak uporabnik Apptiva. Dati možnost, da je nimaš, je povsem razumljivo. Najdete ga v razdelku z aplikacijami v kategoriji Spletna prisotnost.

Apptivo - Pregled moje prisotnosti

Uporabniška izkušnja in funkcije

Baza znanja Apptivo je precej preprosta baza znanja, zaradi česar je v povprečnem obsegu glede privlačnosti v primerjavi z drugimi tam zunaj. Dizajn je funkcionalen in to je najpomembneje. Leva plošča vključuje možnosti filtriranja in gumb za ustvarjanje novega članka. Ko vstopite v bazo znanja, si lahko ogledate celoten seznam člankov, ki jih imate. Če ste pravkar začeli, bo očitno prazno, zato se lotimo popravljanja takoj.

Ko kliknete gumb Ustvari, lahko začnete pisati nov članek v bazi znanja. Sam urejevalnik je precej standarden in čeprav se polje za pisanje morda sprva zdi premajhno, se raztegne, ko vaše besedilo doseže določeno dolžino. Vnašanje torej sploh ni težava in vaše pisne izkušnje bi morale biti v redu. Imate več polj, najpomembnejši pa sta polji za vprašanja in odgovore.

Nabor funkcij urejevalnika besedil je precej standarden, na voljo imate običajne možnosti urejanja besedila in oblikovanja tako kot v ustreznem urejevalniku dokumentov. Obstaja tudi možnost dodajanja slik, ni pa možnosti dodajanja videoposnetkov v vaše članke. Po nalaganju slik ne morete spremeniti velikosti, zato jih boste morali spremeniti v drugem urejevalniku ali prilagoditi velikost med nalaganjem. To zahteva tudi vedenje, katere natančne dimenzije so najboljša možnost za vašo vsebino.

Apptivo - Ustvari odgovor

Na splošno je urejevalnik besedil v redu za večino primerov uporabe, vendar bi lahko uporabil nekaj vizualnih nadgradenj in dodal podporo za video medije. Ko končate s pisanjem, si lahko ogledate nastavitve SEO. Po shranjevanju si lahko članek ogledate v pregledu artiklov. Po potrebi lahko naredite nekaj hitrih popravkov, saj se članek odpre v novem oknu, če kliknete nanj v tem pregledu. Nisem mogel najti možnosti za dajanje člankov v mape ali kategorije, kar je škoda. Vendar ima baza znanja pripomoček za iskanje.

Apptivo - Pogled na ustvarjeno vprašanje

Cena

Cene so verjetno eden najboljših delov Apptiva, saj je tudi najdražji načrt cenejši od nekaterih najcenejših načrtov za programsko opremo za bazo znanja konkurentov. Apptivo je opremljen s štirimi načrti in vsak od njih je višji od prejšnjega. Vsi načrti imajo vključeno funkcijo baze znanja, zato je odločitev, kateri načrt, le stvar pogleda na druge funkcije, ki vam lahko koristijo. Oglejmo si, kaj dobite v vsakem od načrtov.

Lite

Načrt Lite stane 10 USD na mesec na uporabnika in je osredotočen na majhne prodajne ekipe. Dobite 18 aplikacij, 100 polj po meri pred aplikacijo, 25 delovnih tokov, 8 nadzornih plošč po meri, integracijo storitev tretjih oseb in podporo strankam 24/7.

Premium

Načrt Premium stane 15 $ na mesec na uporabnika. Ta načrt je primeren za rastoče ekipe. V načrtu dobite 46 aplikacij, 250 polj na aplikacijo, 75 delovnih tokov, 25 nadzornih plošč po meri, integracijo storitev tretjih oseb in podporo strankam 24/7.

Ultimate

Načrt Ultimate stane 25 USD na mesec na uporabnika in je osredotočen na velike ekipe. Vključuje 57 aplikacij, 350 polj po meri na aplikacijo, 150 delovnih tokov, 50 nadzornih plošč po meri, integracijo storitev tretjih oseb in podporo strankam 24/7.

Enterprise

Načrt Enterprise ima prilagodljive cene. Vključuje 65 aplikacij, 500 polj po meri na aplikacijo, 300 delovnih tokov, 100 nadzornih plošč po meri, integracijo po meri, podporo strankam 24/7 + SLA in upravitelja računa.

Zaključek

Na koncu bi ocenil bazo znanja Apptivo kot dobro, vendar ne odlično. V mnogih pogledih ni presegel pričakovanj, a z njimi tudi ne razočara. Deloval bo zelo dobro in zagotovo ni premalo opremljen, zlasti glede na nizko ceno. Vendar bodo podjetja, ki se običajno zanašajo na uporabo baze znanja, verjetno cenila boljšo rešitev za nalogo. Apptivo je še vedno odličen kos programske opreme z neverjetno funkcionalnostjo v drugih pogledih. Samo na vas je, da razmislite, ali ste ga pripravljeni uporabljati pri svojem vsakodnevnem delu.

Pogoste napake in težave

Ne najdem baze znanja v Apptivu

Funkcija zbirke znanja Apptivo se imenuje Answers. Najprej morate pridobiti aplikacijo iz obsežne izbire aplikacij. Ko ste v svojem računu, pojdite v App Store in poiščite aplikacijo Answers v kategoriji Spletna prisotnost. Ko dobite aplikacijo, jo najdete pod gumbom menija za spletno prisotnost na nadzorni plošči.

Product reviews

Se sprašujete, ali Freshdesk ponuja pravo funkcijo baze znanja za vaše podjetje? Oglejte si našo recenzijo in ugotovite!

Pregled baze znanja Freshdesk

LiveAgent je platforma za registracijo, ki pošilja podatke za prijavo na e-pošto. Po dokončani namestitvi se lahko uporabniki prijavijo neposredno na račun. Nadzorno ploščo trenutno pripravljajo, po končani namestitvi pa bodo poslali podatke za prijavo. Stran uporablja piškotke, ki jih je treba sprejeti pred klepetom z agentom. Na voljo so demonstracijski klici ena na ena, ki predstavljajo koristi platforme za stranke.

Želite izvedeti več o Stonlyjevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Stonly

Stonly je inovativna baza znanja in programska oprema za upravljanje znanja, ki ima dobro zasnovan in neverjetno funkcionalen vmesnik. Na žalost je program zelo drag in ima premalo funkcionalnosti, da bi upravičil ceno. Stonly je namenska rešitev za bazo znanja, ki prinaša določene inovacije v upravljanju znanja, saj ponuja različne vnaprej pripravljene predloge za ustvarjanje poglobljenih in interaktivnih člankov baze znanja za kateri koli namen.

Želite izvedeti več o bazi znanja HelpCrunch? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja HelpCrunch

HelpCrunch ponuja odlično in zanimivo bazo znanja ter bogat nabor komunikacijskih orodij, vključno z integracijami e-pošte, klepetom v živo in pojavna okna. Platforma se osredotoča na tisto, kar je pomembno, in ima razumne cene. Začeti uporabljati HelpCrunch je enostavno, saj lahko začnete z brezplačno preskusno različico. Edina pomanjkljivost je obvezna blagovna znamka v najcenejšem paketu.

Želite izvedeti več o Connecteamovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Connectema

Connecteam je aplikacija za upravljanje s funkcijami programske opreme baze znanja, ki je osredotočena na uporabnike telefonov. Uporabnikom omogoča ustvarjanje in uporabo aplikacij za pametne telefone za različne priložnosti. Connecteam ima nekaj slabih točk v bazi znanja, vendar ima nekaj novih funkcij in je na splošno neverjetno poceni. Obstaja tudi možnost preskoka za dodajanje logotipa in. Cena se razlikuje od načrta do načrta, vendar obstajajo brezplačne različice.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico