Pregled baze znanja Freshdesk

Pregled baze znanja Freshdesk
Compare Pregled baze znanja Freshdesk with other in: How Pregled baze znanja Freshdesk is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
7839 reviews

Programska oprema baze znanja podjetja Freshdesk je odlična možnost za vse vrste podjetij. Brez skrbi, če še nikoli niste uporabljali takšne programske opreme. Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven. Tudi tehnično manj podkovani uporabniki lahko enostavno vse nastavijo in v hipu začnejo pisati…

Pricing
Starting from:
$ 0.00   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Uporabniku prijazen vmesnik
  • Prilagodljive predloge
  • Zanesljiva podpora strankam
  • Na voljo je brezplačen načrt

Cons

  • Napredne možnosti urejanja je težko ugotoviti
  • Morda boste potrebovali podporo pri izvajanju naprednih funkcij

Programska oprema baze znanja podjetja Freshdesk je odlična možnost za vse vrste podjetij. Brez skrbi, če še nikoli niste uporabljali takšne programske opreme. Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven. Tudi tehnično manj podkovani uporabniki lahko enostavno vse nastavijo in v hipu začnejo pisati članke v bazi znanja. Upal bi si celo reči, da lahko zaključijo postopek brez branja dokumentacije.

Zelo preprosto je tudi ustvarjanje samih artiklov. Poleg osnovnih funkcij, kot je urejanje besedila ter dodajanje slik in videoposnetkov, Freshdesk ponuja nekaj vnaprej izdelanih predlog, ki vam bodo v pomoč pri začetku. Izvedete lahko tudi nekaj osnovnih optimizacij za iskalnike neposredno v programski opremi Freshdesk. Z brezplačnim načrtom ga lahko preizkusite in ugotovite, ali je to del programske opreme, ki vam bo pomagal zgraditi bazo znanja vašega podjetja.

Kako začeti uporabljati Freshdesk

Nastavitev vašega brezplačnega računa je preprosta in jo je mogoče narediti v nekaj minutah. Lahko se odločite za to možnost ali pa se prijavite za brezplačno različico programske opreme Freshdesk.

Pomembno je poudariti, da sem vse nastavil v Chromu, Freshdesk pa deluje tudi v Safariju, Edgeu in Firefoxu.

Po prijavi vam Freshdesk ponuja možnost, da izpolnite nekaj podrobnosti o svojem podjetju, da bi izkušnjo bolje prilagodili vam. Vendar pa lahko ta korak preskočite, če tega ne želite storiti takoj.

Po preverjanju pristnosti e-pošte morate samo nastaviti svoj račun in že ste pripravljeni. Ko se prijavite, vas pozdravi nadzorna plošča z vsemi potrebnimi informacijami.

Nadzorna plošča Freshdesk

Če šele začenjate, lahko dobite vzorčne podatke, da vidite, kako bo videti vaša nadzorna plošča, ko začnete uporabljati programsko opremo. Seveda ga lahko opustite in namesto tega uporabite dejanske podatke.

Če želite začeti ustvarjati svojo bazo znanja, pojdite v meni na levi strani in kliknite na Rešitve in nadaljujte s klikom na Začetek.

Začetek Freshdeska z bazo znanja

Tukaj lahko urejate obstoječe mape ali ustvarjate nove. Za začetek imate dve mapi, vendar jih lahko dodate več. Zdaj lahko začnete pisati članke o bazi znanja, kar je najpomembnejši del. Če želite to narediti, pritisnite gumb Nov članek v zgornjem desnem kotu.

Nastavitve računa baze znanja Freshdesk

Vmesnik Freshdesk dobro združuje veliko v en pogled, ne da bi bil prenatrpan. Programska oprema vam omogoča, da preberete več o drugih naprednih funkcijah, vendar jo lahko opustite, če želite.

Novi članek o bazi znanja Freshdesk

Članek lahko začnete pisati od začetka ali pa izberete med vnaprej nastavljenimi predlogami, kot so navodila, pogosta vprašanja in uporabniški priročniki. Ko končate članek, ga lahko objavite ali pošljete v pregled.

Uporabniška izkušnja in funkcije

Nastavitev baze znanja Freshdesk je bila neverjetno enostavna. Programska oprema je zelo dostopna in enostavna za krmarjenje. Ustvarite lahko zapletene podporne članke in tehnično dokumentacijo ali pa napišete le nekaj odstavkov besedila s posodobitvami in novicami.

Ena stvar, ki bi jo lahko izboljšali, so napredne možnosti urejanja. Ko prvič odprete urejevalnik besedil, lahko o njih preberete v dokumentaciji. Toda če zaprete ta predlog, boste morali brskati po straneh s podporo, da boste našli dovolj informacij o tem, kako jih nastaviti.

Za ustvarjanje člankov v bazi znanja pa Freshdesk ponuja vse, kar potrebujete. Iz enega priročnega in uporabniku prijaznega vmesnika lahko uporabite vse osnovne zmožnosti urejanja in gumb Hitro vstavljanje, ki vam omogoča dodajanje videoposnetkov, slik, opomb, drugih informacij itd.

Freshdesk osnovne možnosti SEO v urejevalniku zbirke znanja

Nekaj, kar se mi je zdelo koristno, je osnovni SEO v meniju na desni strani. Ali bo poskrbel za vsa vaša prizadevanja za SEO? Ne. Ampak to je lepo integrirano majhno orodje, ki vam pomaga, da začnete z optimizacijo iskalnikov.

Urejevalnik člankov zbirke znanja Freshdesk

Cena

Freshdesk uporablja model oblikovanja cen na podlagi naročnine. Ponujajo tri naročniške pakete. Vsak načrt ima več dodatnih funkcij, tako da lahko povečate ali zmanjšate glede na svoje potrebe.

Brezplačno

To je brezplačen načrt z osnovnimi funkcijami, vključno z bazo znanja, izdajanjem vstopnic, analitiko in poročanjem, integracijo družbenih medijev in 24/7 podporo po e-pošti. S to naročniško stopnjo lahko imate do 10 agentov.

Rast

Ta paket lahko kupite za 15 € na agenta na mesec, ki se zaračuna letno, ali za 18 € na agenta na mesec, ki se zaračuna mesečno. Ta stopnja ponuja vse od brezplačne možnosti plus avtomatizacijo, 24/5 telefonsko podporo, SLA, 1000+ tržnih aplikacij, SSL po meri in več.

Pro

Načrt Pro stane 49 € na agenta na mesec, ki se zaračuna letno, ali 59 € na agenta na mesec, ki se zaračuna mesečno. Ta paket, ki je usmerjen v zmogljivost, vključuje vse funkcije iz načrta rasti, plus povprečni čas obdelave (AHT), aplikacije po meri, razširljive omejitve API-ja, rezultat zadovoljstva strank (CSAT), segmentacijo strank, vloge in poročila po meri, večjezično bazo znanja, več izdelki in drugi.

Korporacija

Freshdeskov najdražji paket Enterprise je na voljo za 79 € na agenta na mesec, ki se zaračuna letno, ali 95 € na agenta na mesec, ki se zaračuna mesečno. V tem paketu lahko uporabite funkcije in funkcionalnosti iz prejšnjih stopenj ter dodatke, kot so neomejeni izdelki, peskovnik, potek dela za odobritev baze znanja, roboti, socialni signali, ki jih poganja umetna inteligenca, omejitve obsega IP in še več.

Zaključek

Freshdesk brezplačno ponuja uporabniku prijazno programsko opremo za bazo znanja, zaradi česar je dostopna tudi malim podjetjem. Uporabniški vmesnik je preprost za krmarjenje in preprosto delo. Ni vam treba skrbeti, da bi se počutili preobremenjeni z bloki kode, različnimi spremenljivkami in zmedenim jezikom. Freshdesk poskrbi, da lahko stranke z različnimi tehničnimi veščinami učinkovito uporabljajo programsko opremo za izgradnjo robustne baze znanja, polne vadnic, pogostih vprašanj in člankov. Dodajanje slik, videoposnetkov in drugih medijskih datotek je zelo preprosto zahvaljujoč gumbu za hitro vstavljanje. Edina manjša nevšečnost je pomanjkanje naprednega urejanja besedila. Če pa se poigrate z vmesnikom in preberete nekaj Freshdeskove dokumentacije, se ne boste dolgo trudili, da bi našli vse, kar potrebujete za ustvarjanje čudovitih člankov v bazi znanja za vaše stranke.

Pogoste napake in težave

Imam težave z ustvarjanjem notranje baze znanja

Postopek pisanja člankov notranje zbirke znanja je enak kot pri zunanjih. Edina razlika je v tem, kako nastavite vidnost. Če želite ustvariti notranjo bazo znanja, nastavite vidnost na agente. Prilagodite lahko vidnost novih in obstoječih člankov.

Podatkov ne morem izvoziti v velikem obsegu

Če imate pravice skrbnika računa, lahko nastavite množični izvoz svojih podatkov. Pojdite na Skrbnik > Račun > Podrobnosti računa > Izvoz. Registrirani zastopnik bo prejel e-poštno povezavo, ki vsebuje povezavo za prenos rešitev v formatu XML, skupaj s podatki o računu.

Product reviews

ACD

The ACD system is an automatic call distribution system used in call centers to connect customers with the most qualified agents and improve efficiency. Automation can also be used to improve customer service, with advantages like shorter response times, lower costs, and increased employee satisfaction. The LiveAgent software manages calls and offers two types of calling capabilities for maximizing productivity. Current trends in automation include digital transformation, simplified customer interaction, and multi-channel support. A centralized office, the call center, handles high volumes of incoming and outgoing telephone calls to improve services for various industries.

Če želite biti bolj učinkoviti, vas nič ne more ustaviti. Več zavihkov za zahtevke vam omogoča reševanje več zahtevkov hkrati.

Zavihki z več zahtevki

LiveAgent je programska oprema za podporo strankam v gradbeni in nepremičninski industriji, ki omogoča klepet v živo v realnem času. Ponuja štiri ključne cilje izboljšanja podpore strankam, skupne in napredne funkcije, zgodovino klepeta, interni klepet in pogled na tipkanje strank v realnem času. LiveAgent se je izkazal za učinkovit pri povečanju produktivnosti zaposlenih in zadovoljstvu strank. Programska oprema sledi vedenju obiskovalcev spletnega mesta ter je na voljo brezplačno za preskus za 7 ali 30 dni.

Brezplačnen klient za klepet

Using live chat tools on a website is a cost-effective way to convert visitors into paying customers. Live chat allows for almost instant responses, real-time help, and competitive advantages at a low cost. LiveAgent is an online chat tool that offers various features to improve customer support, including proactive invitations and custom chat windows. Its free chat option helps reduce abandoned shopping carts and increases productivity. LiveAgent is part of a suite of customer support software that is affordable and competitive. Additionally, having updated call center scripts and appropriate equipment is important for productivity, customer satisfaction, lower costs, and scalability.

Liveagent ponuja brezplačno selitev zoho desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz zoho desk na liveagent je hiter, varen in brezplačen.

Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent vam omogoča izbiro poddomene vašega podjetja ali ekipe ter pošiljanje posodobitev izdelkov in drugih promocijskih ponudb. Ustvarite brezplačen račun, ki vam omogoča prenos podatkov skozi napravo in sprejemanje pogojev ter politike zasebnosti. Za brezplačno pomoč pri selitvi vaših podatkov iz Zoho Desk v LiveAgent se obrnite na podporo prek klepeta v živo ali e-pošte. Na voljo bo tudi vtičnik za selitev iz Zoho Desk v LiveAgent.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico