Froged pregled baze znanja

Froged pregled baze znanja
Compare Froged pregled baze znanja with other in: How Froged pregled baze znanja is doing on review portals
4.7
Average rating based on data from trusted review portals
96 reviews

Froged ponuja odlično priložnost za uporabnike, ki želijo razviti bazo znanja iz nič za svoje spletno mesto. Preprosto se ponašajo z intuitivnim vmesnikom, ki ga je enostavno užitek uporabljati. Funkcija baze znanja je dobro zasnovana in vam bo v hipu pomagala ustvariti…

Pricing
Starting from:
$ 0.00   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Zelo dobro zasnovan vmesnik
  • Enostaven za krmarjenje in uporabo
  • Preproste, a učinkovite funkcije baze znanja
  • Na voljo je brezplačen načrt

Cons

  • Ni naprednih možnosti urejanja besedila
  • Z dražjimi načrti lahko cena postane strma

Froged ponuja odlično priložnost za uporabnike, ki želijo razviti bazo znanja iz nič za svoje spletno mesto. Preprosto se ponašajo z intuitivnim vmesnikom, ki ga je enostavno užitek uporabljati. Funkcija baze znanja je dobro zasnovana in vam bo v hipu pomagala ustvariti središče znanja. Pisanje člankov je popolnoma brez težav, kljub pomanjkanju nekaterih naprednih funkcij za urejanje besedila, ki bi jih nekateri uporabniki na višji ravni morda pogrešali v tej sicer odlični aplikaciji. Froged je na voljo z brezplačnim paketom, vendar se nekaterim uporabnikom zdi nekoliko dražji pri nadgradnji na višje pakete. Samo na vas je, da razmislite, ali so njegove druge impresivne lastnosti vredne te cene.

Začetek uporabe Froged

Froged ponuja odlično uporabniško izkušnjo že od samega začetka. Začetek uporabe brezplačne različice traja dobesedno le nekaj minut, zahvaljujoč hitri in enostavni registraciji na spletni strani. Lahko se odločite za brezplačno preskusno različico ali takoj dobite brezplačno različico. Ko končate registracijo, vam bo Froged zastavil nekaj vprašanj, ki vam bodo pomagala določiti, na kaj se želite osredotočiti z njihovo rešitvijo. Možnosti vključujejo povečanje angažiranosti strank, izboljšanje vaše podpore strankam ali izboljšanje izkušnje pri vkrcanju. Froged upošteva tudi, v kateri ekipi ste, in vam ustrezno pokaže ustrezna orodja. Zaenkrat bi rekel, da je to res močan začetek.

Pozdravni zaslon Froged z možnostmi

Ko prvič odprete aplikacijo, vas bo pozdravila možnost načrtovanja predstavitve ali kratkega ogleda spletne aplikacije. Nekatere programske rešitve ponavadi prisilijo uporabnike v predstavitve, zaradi česar nimajo možnosti, da bi programsko opremo preizkusili sami. Super je, da Froged daje novim uporabnikom možnost, da se sami odločijo, ali imajo raje demo ali preizkus. Trajalo bi nekaj časa, da bi pokrili celoten nabor funkcij Froged, saj ne gre le za rešitev baze znanja, temveč za popolnoma razvito programsko opremo za uporabniško izkušnjo z več funkcijami. Ta pregled se osredotoča izključno na funkcijo baze znanja in zaenkrat moram reči, da je začetek z njo preprost.

Froged uvodno predstavitveno pojavno okno

Vadnica vam natančno pokaže, kje ga najdete – v levi menijski vrstici pod možnostjo Podpora. Kliknite Zbirka znanja in to je to, tam ste. Vmesnik v tem delu aplikacije je precej preprost in imate celo možnost, da svoj prvi članek napišete neposredno na zaslonu. Zaradi Froged se ne ukvarjate z zapletenimi koraki in preskakujete veliko oken – takoj se lahko lotite dela in začnete pisati. Druga možnost je, da konfigurirate jezikovne nastavitve, vendar brezplačna različica omogoča uporabo le ene jezikovne možnosti, ki jo lahko kadar koli preklopite.

Baza znanja Froged

Uporabniška izkušnja in funkcije

Delo z bazo znanja Froged je zelo intuitivno. Če želite ustvariti nov dokument, preprosto kliknite + Ustvari nov dokument in že lahko začnete pisati. Baza znanja podpira besedilo, slike, videoposnetke, povezave, gumbe, dodate pa lahko tudi vodoravne črte, da izboljšate svoje oblikovanje. Vse te priloge so enostavno dostopne zahvaljujoč enemu gumbu, ki pokriva vse razpoložljive možnosti. Pisanje člankov v urejevalniku Froged je preprosto za uporabo, kot bi pričakovali (in upali) od urejevalnika besedil. Njegove funkcije niso primerljive z namenskimi aplikacijami za urejanje besedil, vendar to ni nujno slabo za vse vrste uporabnikov.

Froged nastavitve člankov zbirke znanja

Če že imate vnaprej napisane članke, jih lahko preprosto kopirate/prilepite ali neposredno naložite v svojo bazo znanja. Obstaja tudi možnost dodajanja nadomestnih oznak, metanaslova in opisa ter več v vaš dokument. Vsak element, ki ga naložite, kot so videoposnetki in slike, ima svoj majhen nabor možnosti nastavitev. Dodate lahko povezave do slik in nadomestnih besedil. Videoposnetki med drugim ponujajo možnosti poravnave, spreminjanje velikosti in celo možnost samodejnega predvajanja. Izbira ni zelo široka, vendar je bilo teh osnovnih možnosti po mojih izkušnjah več kot dovolj.

O bazi znanja Froged ni veliko več za povedati, saj je nabor funkcij precej poenostavljen. Celoten seznam člankov si lahko ogledate na levi plošči. Najbolj sem cenil možnost dodajanja map za hitro organizacijo in kategorizacijo svojih člankov. V kombinaciji s preprostim vmesnikom, ki je preprost za krmarjenje, je bilo delo s Froged kos torte. Resda bi bilo dobrodošlih nekaj naprednih funkcij za urejanje besedila, vendar njihova odsotnost ni dovolj, da bi vplivala na mojo celotno izkušnjo.

Cena

Cene Froged so na podlagi naročnine in so na voljo s štirimi načrti, med katerimi lahko izbirate glede na vaše zahteve. Vsak načrt se povečuje in zagotavlja dodatne funkcije ter dodatne uporabniške sedeže. Oglejmo si vsakega od njih in poglejmo, kaj ponujajo.

Brezplačno

Brezplačni načrt vključuje popolnoma delujočo bazo znanja, vendar nalaga nekatere omejitve glede funkcionalnosti. Na voljo je samo za enega uporabnika, poleg baze znanja pa dobite še prilagodljiv poslovni messenger, Slack integracijo in do 200 mesečnih aktivnih uporabnikov.

Grow

Načrt Grow stane 66 € na mesec in ponuja tri uporabniška mesta. Poleg funkcij iz brezplačnega načrta dobite meritve angažiranosti, neomejeno število e-poštnih sporočil, opozorila na podlagi dogodkov, sledenje vedenju uporabnikov, integracijo Google Meet in do 1000 aktivnih uporabnikov mesečno.

Lestvica

Načrt Scale stane 290 € na mesec s sedmimi uporabniškimi sedeži. Dobite funkcije prejšnjih dveh načrtov ter pravila avtomatizacije, tokove izdelkov, vedenjska e-poštna sporočila, NPS, več integracij in možnost odstranitve blagovne znamke Froged iz opozoril in e-poštnih sporočil. Dobite tudi do 10000 mesečnih aktivnih uporabnikov.

Korporacija

Načrt Enterprise je prilagodljiv in se začne pri 740 € na mesec z najmanj desetimi uporabniškimi sedeži. Cena se spreminja glede na število uporabnikov, ki jih potrebujete, in funkcije, ki jih izberete. Izberete lahko število aktivnih mesečnih uporabnikov in prilagodite svoj nabor funkcij.

Zaključek

Froged ponuja preprosto, a za uporabo zelo enostavno funkcijo upravljanja znanja, ki dobro opravi svoje delo. S Froged in njihovo ponudbo ni veliko težav, vendar bi nekateri uporabniki morda želeli premisliti, če pričakujejo naprednejši urejevalnik besedil iz svoje programske opreme baze znanja. Lahko postane tudi precej drago v primerjavi z drugimi konkurenti; vendar pa se lahko držite tudi brezplačnega načrta, če je dovolj, še posebej, ker lahko še vedno zgradite celotno bazo znanja samo z njim. Poleg baze znanja dobite tudi številne druge funkcije, ki nadomestijo višjo ceno v nekaterih načrtih. Frogedova baza znanja vas ne bo razočarala, vendar je na vas, da razmislite, ali vam druge funkcije nudijo dodatno vrednost za končno ceno.

Pogoste napake in težave

Kako lahko dodam medije v članke zbirke znanja v Froged?

Kadarkoli ste v prazni besedilni vrstici v urejevalniku Froged, se prikaže gumb +. Lahko kliknete ta gumb in izberete vrsto podprtega medija, ki ga želite dodati svojemu članku. Urejevalnik člankov Froged podpira tudi funkcijo kopiranja in lepljenja, tako da lahko prilepite slike neposredno v svoje članke.

Kako lahko dostopam do oblikovanja besedila v Froged?

Do kvalitativnega oblikovanja besedila lahko dostopate tako, da dvakrat kliknete poljubno besedilo, vneseno v urejevalnik baze znanja Froged. Pisave ni mogoče spremeniti, vendar lahko pisavo prilagodite z več funkcijami.

Product reviews

Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporočajo uporabniki v različnih panogah. Podjetja opažajo boljšo podporo strankam, povečane prodaje in zadovoljstvo strank z uporabo LiveAgenta. LiveAgent omogoča klepet z strankami in statističen pregled kategorij vstopnic. Izboljša produktivnost, odzivni čas in učinkovitost storitve za stranke. Cena LiveAgenta je cenovno ugodna in strokovno podprta.

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Pregledi programske opreme baze znanja

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico